- 25 Nisan 2014
- 69
- 2
- Konu Sahibi lifeisgood
Kızlar programı bitiren var mı ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa bunu duyduguma cok sevındım, ben de kalça büyüten bir şeyler arıyorum fellik fellik forumda , büyüdüğünü söyleyen ilk sizi duydum baya mutlu oldum , teşekkürler :))30 gunluk squat programim 2 gun sonra bitiyo. kizlar kesinlikle deneyin pisman olmazsiniz. benim kalcam ufakti bide yumusacikti 30 gunde cook buyuk bir degisim olmadi ama kalcam biraz buyudu eskiye gore biraz sertlesti. hatta annem bile fark etti kizim senin kalcan buyumus diyo:)) 1 gun bile aksatmadim en son 230 da kalmistim yarin 240 sonrada 250:)
mrblarr alça buyutuyıo demıssınız benım kalçam enine geniş yanı ben sert ve daha dışa çıkık olmasını ıstıyorum fakat sız buyutuyo dıyınce tereddut ettım ..s30 gunluk squat programim 2 gun sonra bitiyo. kizlar kesinlikle deneyin pisman olmazsiniz. benim kalcam ufakti bide yumusacikti 30 gunde cook buyuk bir degisim olmadi ama kalcam biraz buyudu eskiye gore biraz sertlesti. hatta annem bile fark etti kizim senin kalcan buyumus diyo:)) 1 gun bile aksatmadim en son 230 da kalmistim yarin 240 sonrada 250:)
mrblarr alça buyutuyıo demıssınız benım kalçam enine geniş yanı ben sert ve daha dışa çıkık olmasını ıstıyorum fakat sız buyutuyo dıyınce tereddut ettım ..s
Bayanlar ben 7 yaşımdan beri spor yapıyorum, branşım taekwondo, güç arttırmak kilo ve fiziği korumak içinde fitness yapıyorum. squat yaparken temin edebiliyorsanız mutlaka elinize ağırlık alın daha zor oluyor 20 tane yapıyorsanız sayı 10'a bile düşebiliyor ama inanın daha yararlı. İlk başladığımda lise 1'deydim yaklaşık 6 ayda istediğim vücudu elde ettim. Taekwondonun faydalarınıda unutmamak lazım. Squata ek olarak internetten nasıl yapıldığına bakabilirsiniz mountain climbers, lunges, ve sit ups yaparsanız. 1 ayda gelişmeyi görürsünüz. Kolay gelsin :)
Eki Görüntüle 742477
ben bu programı uyguladım 20 gün daha sonra devam etmedim. hem yoruldum hem de sıkıldım.
ama 20 günde bile çok güzel etki etti. toparlayıp dikleştirdi popomu. 30 gün yapsam ne olacaktı kim bilir?
Ayyy ciddi misin valla bende sabah baslicam hem ip atlayip hem bunu yapcam zaten spor salonuna da gidiorm
Ben de başladım 100-150 yapıyorum. Ama ağırlık kullanmıyorum..ağırlıklı daha mı iyi olur?