30 gün Squat yapmaya varmısınız ?

Geçen yıl squat yaptığımda bu 3 hareketide yapıyordum arkasına.Kısa ve keyifli hareketler kızlar.Kolaylıkla yapabiliriz

liste uzuyo :)) bunuda yapalım bakalım pilavdan dönenin kaşığı kırılsın :)

Yapmak isteyenlere fikir olsun diye paylaşıyorum.Yapmak zorunda değiliz.İsteyenler yani..Önceliğimiz squat .Dediğim gibi hazır squat yapıyor o moda girmişken böyle kısa kısa birşeylerde yapılabilinir.Ben yapacağım bunu da

benim işime geliyor size yetişçem diye bende bahaneyle yapıyorum :) liste uzuyo diye her gördüğüme atlıyorum diye dedim :))

bacak inceltmek için bir şeyler varsa onları da alayım yani... ben plates çemberini sık bırak hareketini yapmaya çalışıyorum.... kolların sıkılaşması içinde dumbellarlar kaldır indir yapıyorum...... başka bildiğiniz varsa paylaşırsanız sevinirim....

Bir bakayım canım vardır arşivimde birşeyler

Aslında birşey diyeyimmi en güzeli yürüyüş yapmak bacak için.Bilmiyorum buna müsaitmi durumun ama haftada 3 gün 70 dakika yürüsen en güzeli.Bu konuda doğru hareketler seçmek gerekiyor bacak incelteyim derken kasa çevirip kaslı bir bacak yapmamak lazım..Ebru şallının şu videosu var bu olabilir mesela..

sadece hafta sonları yürüyebiliyorum yani 2 gün... diğer günler nerdeee hem hava erken kararıyor hem soğuk anca evde debelenyorum....

Ebru Şallı idolüm :) çok acımasız terminatör gibi nasıl yapıyor yahu ..... deniim akşama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…