30 gün Squat yapmaya varmısınız ?

Aslında çok hamlamamışım yaa şuan popişimde azcık bi ağrı üst baldırlarımdada hafif bi ağrı var :))
Geçen sefer bildiğin yürüyemiyordum :KK70: İş yerındekı herkes dalga falan geçmişti :KK70:

isabel isabel liste yapıcakmısınn :21:

Aslında çok hamlamamışım yaa şuan popişimde azcık bi ağrı üst baldırlarımdada hafif bi ağrı var :))
Geçen sefer bildiğin yürüyemiyordum :KK70: İş yerındekı herkes dalga falan geçmişti :KK70:

isabel isabel liste yapıcakmısınn :21:

Canım yapayım ilk mesaja eklerim.Şimdi yürüyüşe çıkıyorum akşam yaparım :KK24::KK24:

İlk mesaja listemizi ekledim.Bundan sonra ekleme yapmayacağım..Çünkü 1 aylık bir program ve bugün 2.gün bitti..

Evet kızlar 55 squat bildirimlerinizi bekliyorum.Yemekler yenildi yok öyle yan gelip yatmak.Kaldırın totoları :KK70::KK70::KK70:
Demiştim 30 gün elim yakanızda :KK4::KK4:

6e7fc4dcca29efa712d109c919faf2cc.jpg

Evet 2.gün 55 squat yaptık :KK49::KK49::KK49:Yarın 60 squat yapacağız.. Arcenciel Arcenciel , berina berina , gulverenp gulverenp , notella notella dışındakiler bildirim yaptı.Tebrikler kızlar.Harikasınız :KK200::KK200::KK200:

ben dün yapamadım kızımı uyutup yapacaktım diş çıkarıyor ağrısı vardı uyuyamıyordu en son bende onunla uyumuşum ama pes etmek yok bu akşam devam edeceğim

Dün squat yaptım. 8 dk karın videosunu da yaptım.
üstelik işyerinde asansör bozuldu 3 kat merdiven çıkıyorum 1 haftadır bacaklarım ağrıyor fena :)

Kizlar benim bacaklarım ağrıyor. Sizdede oluyorum yoksa yanlışmış yapiyorum

Herkese günaydın lar mutlu huzurlu bir gün olsun hepimize insaAllah

X