Daha kimse yazmamış. Ben katılıyorum. Geçen ay çok güzel başlamıştım 3 hafta çokta güzel devam etmiştim hem squat hem egzersiz videolarını birlikte yapıyordum. Kar yağdı uydu gitti evdekiler internete el koydu tv izleyebilmek için.Bu yüzden arra vermiştim moral bozukluğu fln.Yeniden başlamaya ihtiyacım vardı bende seninle birlikte squatıma devam edeyim bu 1 aylık program iyi gelecek eminim. :)
Merhaba çok ihtiyacım yok aslında ama
yine de katılmak isterim Zumba da da sık sık yapıyorum çünkü evde de yaparım
Böyle bişeye ihtiyacım vardı isabel ..
Bende bu aksam başlıyorum.. Yapar yapmaz bildirimimi yazacağım.
Bu arada Topiğin hayırlı olsun
bende geldiiim akşama başlıyoruuum :)
@gulverenp , @speedy-gonzales ,H E , btlbetul ben dün başlamıştım ama bugünü başlangıç kabul edip sizinle başlıyor olacağım.1 aylık bir program olacak.Her gün akşam en geç saat 22,00 ye kadar yapmış olalım..Günlük yapacağımız sayı tabloda yazıyor..Yapmış olanlarınız bilir yapmayanlara ise şunu söyleyeyim ilk başlangıçta kolay gibi gelsede zorlayabiliyor tamamlanması gereken sayının sonuna yaklaştıkça.Böyle bir durumda durup biraz nefeslenip sonra devam ediniz..
Squat ile birlikte başka yaptığınız şeyler varsa onuda burda paylaşabilirsiniz bizlerle.Ama önceliğimiz 1 aylık squat programı..
Peşinizi bırakmam ona göre.Hergün yapmış olarak bildirimlerinizi bekliyorum..
Öyle bi gaza geldim ki işyerınde yapasım geldiBugünkü sayımız 50 squat.Hadi bakalım sımsıkı bir popo için başlıyoruz..
Öyle bi gaza geldim ki işyerınde yapasım geldi
Saat 10 'a kadar inşallah yapmış olucam :))
2 ay öncesıne kadar yoğun bir şekilde hem squat hep plates yapıyordum ama ara verdım squatla tekrar baslıcam bakalım ...
Beklesın benı bacaklardaki yanmalarPaytak paytak yürüyüşler
Öyle bi gaza geldim ki işyerınde yapasım geldi
bende katılmak istiyorum bu akşam inşallah başlangıç yapar bildirimde bulunurum
bende varım
ben hemen yaptım ilk 50yiTamam sendende bekliyorum 50 squat yaptım mesajını.Ona göre listeyi oluşturacağım
Bende Katilmak istiyorum