Acaba basen popo olculerimizi yazsak mi ? 1 ay sonra bakalim nasil olucak nedersinnn?Evet ara verince böyle oluyor yarın ağrın sızında olur ama 3-5 güne alışırız ve geçer ..
Acaba basen popo olculerimizi yazsak mi ? 1 ay sonra bakalim nasil olucak nedersinnn?
Ben olculerimi not aliyorum o halde foto paylasamamCanım onu düşündüm ama herkes yazmak istemeyebilir diye vazgeçtim.Ama herkes kendine bugün başlangıç ölçüleri şeklinde( bel,basen,bacak ) bir not alabilir ve fotoğrafını çekebilir.1 ay sonundada kaç cm inceldiğimizi ve görsel olarak nasıl değişiklikler oldu şeklinde fikirlerimizi yazarız.En azından yapmak isteyenlere fikir olur..
Ben olculerimi not aliyorum o halde foto paylasamamdisardan uyeler goruyor ya esim kizabilir
Vaay süper havalı olmuş
Eki Görüntüle 1768861 haydi bismillah :))
09.03.16 da tekrar paylasicam :))
Ben 56 kiloyum zaten :)) amacim sikilasmak muhasebeci oldugum icin surekli oturuyorum ve basenlerim cikmaya basladiölçülerin iyimiş maşallah... senin basenin kadar benim belim :))) vahh bana.....
Canım senin maşallah ölçüler manken ölçüsüEki Görüntüle 1768861 haydi bismillah :))
09.03.16 da tekrar paylasicam :))
Ben 56 kiloyum zaten :)) amacim sikilasmak muhasebeci oldugum icin surekli oturuyorum ve basenlerim cikmaya basladi(
Sende baya guzel ilerlemissin hedefine en yakin zamanda ulasir ve hep oyle kalirsin insallah
inşallah :) benim yolum daha uzuuun :)
Aynennn :)) squat gercekten ise yariyor 2 ay once yaptim ve inan esim bile farketti popisimdeki degisikligiCanım senin maşallah ölçüler manken ölçüsüAma tabiki bizim derdimiz popo kaldırmak yada bacak karın sıkılaştırmak
Aynennn :)) squat gercekten ise yariyor 2 ay once yaptim ve inan esim bile farketti popisimdeki degisikligi
Ben squatin yanina Su ucgen hareketinide yapicam cunku gobusum var
50 ile basladim ucgen hareketinede , squatla birlikte onuda artiricamm ..
Eki Görüntüle 1768889
50 squat ve 50 ucgen