30 gün Squat yapmaya varmısınız ?

bugün izinli olduğum için güne sporla başladım hemen günün hasılatını yazıyorum
105 squat
50 üçgen karın
3 x 10 mekik
3 x 15 bacak (bant)
3 x 15 bacak (topuk - diz hareketi)
3 x 15 kol
bitik bi halde duşa atıyorum şimdi kendimi :)

Ya kızlar morelim çok bozuk ;( ben squat yapamıyorum hoca bugün programıma koydu ama ben dik duramıyorum sürekli gövdem önde ;( napıcam ya

110 brawooo izin bence iki gün olsun ben 25 yaptım bir kere gece yatak da ağrıdan ölüyordum

Allah seni ne yapmasın Evet ilk başlarda zorluyor birkaç gün ama alışınca inan çok kolay yapılıyor.Sadece sabırlı olup devam etmek lazım..Program böyle 1 aylık ve 4 günde bir izin şeklinde .

Allah seni ne yapmasın Evet ilk başlarda zorluyor birkaç gün ama alışınca inan çok kolay yapılıyor.Sadece sabırlı olup devam etmek lazım..Program böyle 1 aylık ve 4 günde bir izin şeklinde .

bu adını tam yamayabilirim anla sen lütfen sgaat :) anladın işte:) spor salonuna gittiğim dönemler de hoca bunu bana hergün yap makinelere girmesen de olur demişti o kadar etkili bir hareket demek ki işe yaradığı zaten kesin yapan arkadaşlar var sonuçları muhteşem bende başlayacağım bi kaç gündür eve kapandım hastalıktan düzelim malum bide bacak arası eklenmesin:) stard veririm buradan ha diyim önce 20 başlarım sonra artık yavaş yavaş yok mu artıran derim

Anladım ben onu merak etme Evet canımcım eğer doğru ve düzenli yapılırsa gerçekten oldukça faydalı ve sonuçlarıda oldukça etkileyici..Geçmiş olsun bu arada.Bir an önce toparlan ve başla .Ama söyleyeyim elimden kurtulamazsın başladıktan sonra peşini bırakmam yaptırana kadar Tamam en az sayıdan başlayıp arttıralım sana ,illede 55 ile başlamak gerekmiyor aksine yeni başlayanlara bu az sayılar ile başlatılıyor..Çabuk iyileş ve gel bekliyorum Hatta bak sana şu programı uygularız .Görselde seni motive eder umarım

Bunlardan daha guzel popolar dileyin valla..
Bunlarinki tepsiden farksiz bir de popo kaldirma vidyosu cekiyolar

alttaki tek çalışan pembeli ablada popo yok zaten.yani demek istediğim şekillendirecek bir popo yok ortada. ne yapsa boş.
üstteki ablanın popo gayet iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…