30 gün Squat yapmaya varmısınız ?

Ben bölerek yaptığm için ağrım yok bi oturuşta 80 tane yapamam zaten yirmi yirmi yapıyorm:)

şimdiye kadar bölmedim ama zorlaşmaya başladı bu gün totom yok gibi bildiğin narkoz etkisi yaşıyorum :))

Oylede bi yarari olur mu ki .s ben yandikca gaza geliyorum

250 taneyi yapabilcez mi bölmeden acep.... diz kapağımız boinnkkk diye fırlamasın yerinden :)

şimdiye kadar bölmedim ama zorlaşmaya başladı bu gün totom yok gibi bildiğin narkoz etkisi yaşıyorum :))

250 taneyi yapabilcez mi bölmeden acep.... diz kapağımız boinnkkk diye fırlamasın yerinden :)
Ben 130 tane yapıyorum hiç dinlenmeden 10sn ye dinlenip devam edıyorum .. Tabı bıtınce kalbım yerınden çıkcak gibi oluyo

Ben 130 tane yapıyorum hiç dinlenmeden 10sn ye dinlenip devam edıyorum .. Tabı bıtınce kalbım yerınden çıkcak gibi oluyo

maşallah... dizde problem olmyuyo mu süper diğer kas ağrılarına razıyım :)

Yoo benım bi süre sonra üst baldırlar zangır zangır tıtrıyo sadece Dizimden bi rahatsızlık yaşamıyorum bide kollarım ağrıyo yalan değil indir kaldır inidr kaldır

süper süper ben squatttan çok üçgen hareketinde zorlanıyorum resmen ter atıyorum... squatta da biraz sağ dizim ağrıyo ama idare ediyorum..... bakalım azcık totom kalktı benim :))))

süper süper ben squatttan çok üçgen hareketinde zorlanıyorum resmen ter atıyorum... squatta da biraz sağ dizim ağrıyo ama idare ediyorum..... bakalım azcık totom kalktı benim :))))
Benımkıdee
Eşim sürekli dile getiriyo

geçmiş olsun

Kizlar bugün dinlenme günümüz değilmi.yoksa ben yanlış mı gördüm

Teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için

Hadi gelmişken size tablo ekleyeyim .Bugün izinli gününüzdü yarın 100 squat

ben bi kaç gün biyolojik sebeplerden ötürü ara vermek zorunda kalmıştım
bugün 100 squat + 50 üçgen + 15erden 3 set mekik ve 3 set kol çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…