- 23 Aralık 2015
- 32
- 10
- 33
Ben bölerek yaptığm için ağrım yok bi oturuşta 80 tane yapamam zaten yirmi yirmi yapıyorm:)80 squat 80 üçgen yapıldııı :)
totom ağrıyo siz de durumlar nasıl.... 250 squat nasıl yapçaz korkuyoruuum :)
Oylede bi yarari olur mu ki .s ben yandikca gaza geliyorumBen bölerek yaptığm için ağrım yok bi oturuşta 80 tane yapamam zaten yirmi yirmi yapıyorm:)
Ben bölerek yaptığm için ağrım yok bi oturuşta 80 tane yapamam zaten yirmi yirmi yapıyorm:)
Oylede bi yarari olur mu ki .s ben yandikca gaza geliyorum
Ben 130 tane yapıyorum hiç dinlenmedenşimdiye kadar bölmedim ama zorlaşmaya başladı bu gün totom yok gibi bildiğin narkoz etkisi yaşıyorum :))
250 taneyi yapabilcez mi bölmeden acep.... diz kapağımız boinnkkk diye fırlamasın yerinden :)
Ben 130 tane yapıyorum hiç dinlenmeden10sn ye dinlenip devam edıyorum .. Tabı bıtınce kalbım yerınden çıkcak gibi oluyo
Yoo benım bi süre sonra üst baldırlar zangır zangır tıtrıyo sadecemaşallah... dizde problem olmyuyo mu süper diğer kas ağrılarına razıyım :)
Yoo benım bi süre sonra üst baldırlar zangır zangır tıtrıyo sadeceDizimden bi rahatsızlık yaşamıyorum bide kollarım ağrıyo yalan değil indir kaldır inidr kaldır
Benımkıdeesüper süper ben squatttan çok üçgen hareketinde zorlanıyorum resmen ter atıyorum... squatta da biraz sağ dizim ağrıyo ama idare ediyorum..... bakalım azcık totom kalktı benim :))))
Benımkıdee
Eşim sürekli dile getiriyo
geçmiş olsunKızlar konu sahibi olarak hepinizden özür diliyorum giremedim kaç gündür kusura bakmayın.Konuyu ben açtım ve devam etmeyi düşünüyordum fakat doktora gittim ve safra kesemde taş var ve ameliyat olacağım.Bu yüzden pek giremeyebilirim bu başlığa.Siz takılın ve tamamlayın programı.1 ay sonra sıkı bacaklar,kalkık bir toto hayali ile sakın ihmal etmeyin.Hem çok keyifli faydalı bilgiler veriliyor onlarıda dikkate alın.Hepinizi öpüyorum