Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Doğrusunu istersen benimde kafam karıştı.İnsan neye inanacağını şaşırıyor.Hemen alma bence biraz daha araştıralım.Benim bu aralar vaktim olmuyor pek araştırmaya.Tv lere çıkan tübitakla çalıştığını söyleyen bir bayan prof vardı yok nano teknolojisi yok genetik dökülmeye vs.vs. çok inandırıcı konuşuyordu fos çıktı.Kimse ürünüm kötü demiyor.İş satana kadar.

ben kullandım yaklaşık 5 ay ama kesinlikle dökülmeyi durdurmadı saç çıkışı konusunda minoxun önüne geçemez diye düşünüyorum o ürün bence normal saç dökülmeleri için ya da mevsimsel vs bizim gibi delicesine dökülen saçlar için değil.diyorum ya 15 yıldır denemediğim ilaç kalmadı. ilkönce saç neden dökülür onu araştırın her kadının vücudunda erkeklik hormonu vardır ama bu hormon kötü erkeklik hormonuna dönüşürse bundan en çok saçlar etk,leniyor o da saçta birikiyor ve dökülmesine neden oluyor saçları koruyan kadındaki östrojen hormonudur ne kadar orantılıysa o kadar saçlarınız korunur.neden korkulduğunu anlayamıyorum bana bu ilaçları veren bir prof Oya oğuz. minoxu veren yine bir cilt doktoru minox damar genişletici bir ilaç. yani üzülmeyin artık diye yazdım yoksa herkes özgür ister kullanın ister kullanmayın aynı sorunları yaşamışız aynı yollardan geçmişiz diye yazıyorum.birdde Şanspaşanın önerdiği dermaroller varya onu mutlaka alın ve kullanın.Ben anlatmayım tekrardan onun sayfasını okuyun yeter.

ben kullandım yaklaşık 5 ay ama kesinlikle dökülmeyi durdurmadı saç çıkışı konusunda minoxun önüne geçemez diye düşünüyorum o ürün bence normal saç dökülmeleri için ya da mevsimsel vs bizim gibi delicesine dökülen saçlar için değil.diyorum ya 15 yıldır denemediğim ilaç kalmadı. ilkönce saç neden dökülür onu araştırın her kadının vücudunda erkeklik hormonu vardır ama bu hormon kötü erkeklik hormonuna dönüşürse bundan en çok saçlar etk,leniyor o da saçta birikiyor ve dökülmesine neden oluyor saçları koruyan kadındaki östrojen hormonudur ne kadar orantılıysa o kadar saçlarınız korunur.neden korkulduğunu anlayamıyorum bana bu ilaçları veren bir prof Oya oğuz. minoxu veren yine bir cilt doktoru minox damar genişletici bir ilaç. yani üzülmeyin artık diye yazdım yoksa herkes özgür ister kullanın ister kullanmayın aynı sorunları yaşamışız aynı yollardan geçmişiz diye yazıyorum.birdde Şanspaşanın önerdiği dermaroller varya onu mutlaka alın ve kullanın.Ben anlatmayım tekrardan onun sayfasını okuyun yeter.

Alopesi Areata Ayurveda Uygulaması bu sitedekinimi kullandın yoksa şu tv ye çıkan dr ürününümü kullandın.
Minoksili bir dönem kullandım.Çok etkisi oldumu bilmiyorum açıkçası.Bu hafta tekrar başladım.Bakalım ne etkisi olacak.Dönem dönem dökülme yoğunlaşıyor.Ameliyat sonrası dökülme yoğunlaşınca mezoterapi iynesi yaptı doktorum.Dökülme durdu.Bioksin şampuan içine doğum kontrol hapı (yasmin)eritip koydum.Haplı 3. kutuyu kullanıyorum.Şampuanı 2 yıldır kullanıyorum. Benim tepe ve şakak bölgem seyrek.Yeni çıkan saçları nasıl korurum,kalınlaşmasını ve uzamasını sağlarım onu araştırıyorum.Tüy gibi olanlar kalınlaşıp uzasa saçlarım toparlanacak sanki.

Son düzenleme:
ben kullandım yaklaşık 5 ay ama kesinlikle dökülmeyi durdurmadı saç çıkışı konusunda minoxun önüne geçemez diye düşünüyorum o ürün bence normal saç dökülmeleri için ya da mevsimsel vs bizim gibi delicesine dökülen saçlar için değil.diyorum ya 15 yıldır denemediğim ilaç kalmadı. ilkönce saç neden dökülür onu araştırın her kadının vücudunda erkeklik hormonu vardır ama bu hormon kötü erkeklik hormonuna dönüşürse bundan en çok saçlar etk,leniyor o da saçta birikiyor ve dökülmesine neden oluyor saçları koruyan kadındaki östrojen hormonudur ne kadar orantılıysa o kadar saçlarınız korunur.neden korkulduğunu anlayamıyorum bana bu ilaçları veren bir prof Oya oğuz. minoxu veren yine bir cilt doktoru minox damar genişletici bir ilaç. yani üzülmeyin artık diye yazdım yoksa herkes özgür ister kullanın ister kullanmayın aynı sorunları yaşamışız aynı yollardan geçmişiz diye yazıyorum.birdde Şanspaşanın önerdiği dermaroller varya onu mutlaka alın ve kullanın.Ben anlatmayım tekrardan onun sayfasını okuyun yeter. Senin dökülmen genetikmi peki? Bende prof oya oguza gitmistim prof server serdarogluda var onada gittim dokulmemin kadin tipi androgenetik sac dokulmesi oldugunu soylediler server bey omur boyu minox kullanmami soyledi oya hanimda 6 ay minox ve dogum kontrol hapi ve vitamin vermisti. Dogum kontrol hapini kullanamadim hamilelik istedigimden dolayi minoxtanda acikcasi korkuyorum ilk basladiginda cok sac dokuomus zaten suan benim yeterince dokuluo o ustune bide kullaninca dokulurse goze alabilirmiyim bilemedim sende ilk baslayinca yogun dokulme oldumu peki? Bide surekli kullanmam gerekio napicami sasirdim basladam bile hamilelikte birakmam gerekicek emzirme donemi vs birakincada eskisinden daha kotu oluomus saclar cok kararsizim. Ailende varmi peki dokulme yasayan deniz kabugu?

selam arkadaşlar.ben de saç dökülmesinden şikayetçiyim. saçlarım zaten ince telli ve cansız. dökülenlerin yerine kendiliğinden ince saçlar çıkıyor ama uzunların yanında elektriklenmiş gibi bir görünüm ortaya çıkıyor. ben bir ara bioxcin şampuan ve serum kullanmıştım, saç dökülmemi durdurmuştu. bir arkadaşım bunu kullanan bir arkadaşının yüzünde tüylenme olduğunu söyledi, ben de çok fazla kullanmayı göze alamadım. çok sıkıntısı olan bioxcin i denesin derim. ne kullanırsanız kullanın düzenli kullanmakta fayda var. üzerindeki kullanım talimatlarına uyun. birden fazla ürünü aynı anda kullanmamanızı tavsiye ederim bir de. ben de doğal bir şampuan ve saç bakım seti araştırıyorum bu aralar. takipteyim ;)

Konu Sahibi : samimikız #1 samimikız
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Nergis

Giriş tarihi:Jun 2008
Mesajlar:336 Kuru Maya ile Sac Dökülmesine Karsi Mucizevi Tarif
yıllardır önüne geçemediğim bir saç dökülmem vardı.bu konuda her türlü araştırmayı yaptım.denemediğim şey kalmadı.dökülme için kullanılan tüm şampuanları denedim.en son minoxidil kullandım o bile işe yaramadı.tam umudumu kesmişken internetten mayayı duydum son olarak.bunu da deneyim bakalım dedim ve sonuç inanılmazdı.ilk kullanımdan itibaren dökülmem bir anda kesildi.belki sizlerdede işe yarar diye buraya yazıyorum.ne kadar büyük bi dert olduğunu en iyi anlıyan insanlardan biriyimdir heralde.o yüzden bir kişiye bile yardımcı olsam çok mutlu olcam
ilk denememi kuru maya ile yaptım.bir küçük paket kuru maya üzerine 1 bardak kadar kaynar su döküp eritiyorum.soğumasını bekliyorum.saçıma ve saç diplerine masaj yaparak sürüyorum poşet geçirip havlu ile sarıp 1 saat bekletiyorum.çok iğrenç kokuyo ama:) sonra yıkıyorum.kururken bile kokuyo ama herşeye değer bence.günlük 100-150 tel dökülen saçlarım artık 15 tel ancak dökülüyo.ve maya hamuru kabarttığı gibi saçlarımı gürleştirdi.bence deneyin.umarım sizde de işe yarar

erkek tipi minoxu kullanıyorum tam 2 yıl oldu iyi de saç çıkarıyor ama hani deli gibi gürleştirmiyor ama seyrekliklerin hepsini kapatıyor dökülme devam ediyor biraz azaltıyor olabilir ilk aldığımda 2 günde bir kullanıyordum sadece geceleri işte yatmdan önce 1 ay sonra saçlarımın her yeri kapandı bir de iyice yedirmek lazım ıslak kalmamalı ay saç bir kabarıyor anlatamam baktım saç dolmaya başladı saçlar da traşlıyor iyice çekti ve saçlarım uzadı ama 8-9 ay kullandım peruğu sonra bir çıkardım dünya benim oldu ve o peukla deli gibi çok gözüken saçımı çıkardığımda postiş taktım hiç kimse anlamadı şimdi yine postişliyim ama hayat daha kolay bakıyorum bir de bütün kızlar da var saçı az yda çok olsun herkeste var kaynak saçı olan da çok bir de öyle bariz belli ki kimsenin umrunda değil benim minoxidilden sonra hakikatten çok iyi oldu en yakınımdaki yanyana oturduğum iş arkadaşım bayan anlamdı saçımdaki postişi tabi saçınıza göre seçerseniz çok güzel işten geliyorum çıkarıyorum saçlarım çok da kötü değil iyi ama bu sayfaya resim koyanlar kadar iyi değil inş öyle olucak.sonra minoxu 1 yıl 2 günde bir geceleri kullandıktan sonra haftada 1 indirdim şimdi sadece geceleri haftada bir kullanıyorum dökülme durmadığı için doktora gittim proscar verdi yasmin ve aldoctone verdi losyon içinde alpecin yazdı inanın o 15 sene günde 200 e yakın dökülmem artık 2 günde bir taradığım için 100 yani günde 50 e hatta daha da iyiye gidiyor.ama demirde çok önemli demir de saçları güçlendiriyor baktırmak lazım hemen sağlık ocağında bakıyorlar demir bakır çinkove b ve tabi en önemlisi erkeklik hormonunun dht olup olmadığına sadece bunlar aslında aslında çok kolay hayatı biz zorlaştırıyor ve öteliyoruz hepsine baktır ilk önce hayatta biz daha sonra çocuk ve eş gelmeli biz mutlu olunca zaten onlar da mutlu.Şanspasa vardı bu sitede ama şimdi yok o önermişti dermarolleri hafta 1-2 defa onuda yapıyorum saç tellerim artık telefon teli kadar kalın oldu bu ilaçlar aslında 3 aydan sonra tedaviye başlıyormuş benim çok erken sonuç vermeye başladı 6 ayda saçlarınız toparlar dedi doktor oley oley valla artık hiç takmıyorum iyide duruyor kimse anlamıyorya süper bir kız ya diyorlar gülmekten ölücem Vallahide herşeyin çaresi var hayat bitmişken minox çıktı karşıma ya ölücem bu dökülmeden derken proscar youtubetan proscarı ve dermarolleri araştırın bir de bu dermarolleri haftada bir yüzüme uyguluyorum 35 yaşındayım 27 yaşında diyorlar delircem hoppi di hoppi di ne diyim ne yazayım daha sorun anlatayım herşeyi ama hayatı yaşarken Allah'tan uzaklaşmayın her hastalığı yeryüzüne indirin Rabbim şifasını da indirmiştir çok dua edin şimdi nasıl gürleşir nasıl daha güzel olur derdindeyim ayrıca hafta da bir bazen yaş mayayı zeytinyağ ile karıştırıp 2 saat bekletiyorum saç oluyormu sana bonus haydaaaaaaaa

Deniz kabugu egitimde oldugum icin uzun sure giremedim. Ama yazdikklarin beni ole umutlandirdianlatamam. Uyguladiklarini yapacagim ben de Allahi izniyle su peruktan kurtulayim insallah. Hep ama hep dua ediyorhm hepimiz icin. Cok cok sackmiz olsun insallah. Senin yontemlerini uygulamaya baslayinca sorularim olabilir umarim seni sIKmam

dün endokrin bölümüne gittim bütün hormon tahlili demir ferritin felan hepsini yaptırdım. hepsi temiz cıktı. ferritinim düsüktü bundan 2 ay önce 9 du oda yükselmiş 37 ye. cildyeye gösterdim tabiki doktor her zamanki gibi ilgilenmedi fazla bir sorunun yok deyip geciştirdi. ama gündee her gün 200 tel sacım dökülüyor vee sacım cok acıldı. minoksil yazdı gönderdi. ne yapacagımı iyice sasırdım heralde genetik benimde dökülmem. ferritin yükseldikten sonraa en son genetik diye düsünüyorum. moralim cok bozuk.:(( minoksili kullanmakta kararsızım sizce ne yapim arkadaslar

dün endokrin bölümüne gittim bütün hormon tahlili demir ferritin felan hepsini yaptırdım. hepsi temiz cıktı. ferritinim düsüktü bundan 2 ay önce 9 du oda yükselmiş 37 ye. cildyeye gösterdim tabiki doktor her zamanki gibi ilgilenmedi fazla bir sorunun yok deyip geciştirdi. ama gündee her gün 200 tel sacım dökülüyor vee sacım cok acıldı. minoksil yazdı gönderdi. ne yapacagımı iyice sasırdım heralde genetik benimde dökülmem. ferritin yükseldikten sonraa en son genetik diye düsünüyorum. moralim cok bozuk.:(( minoksili kullanmakta kararsızım sizce ne yapim arkadaslar

Edacim hic moralini bozma yine sen bilirsin ama ben minox a basla derim. Ben de oyle yapacagim cunku bir de dermarol alacagim. Bir de medobiotin kullanmaya baslayim diyorum. Ama denizkabugu proscardan bahsetmisti o hap mi goksa serummu onu bilemedim insallah saclarimiz denizkabugunda oldugu gibi gurlesir seyreklik kapanir.

Arkadaşlar kesinlikle hurma yiyinn dökülmesi cok fazla olanlar yesiinn sebebi farketmez dökülmeye birebirr. Size bu kadar diyoruumm. Sağlıcakla kalıınn :)

mrb kızlar bu lifetime hair care baya güclü bi vitanminmiş galiba.. netten alıcak olsak önericeginiz bi siste var mı acaba__??

mrb kızlar bu lifetime hair care baya güclü bi vitanminmiş galiba.. netten alıcak olsak önericeginiz bi siste var mı acaba__??
evet guclu içeriğe sahıp. Bence ilk once bulundugun yerdekı eczanelere bir sor daha sonra nete yönel. Ben öle yapacagım en son nete basvurmayı dusunuyorum :)

evet guclu içeriğe sahıp. Bence ilk once bulundugun yerdekı eczanelere bir sor daha sonra nete yönel. Ben öle yapacagım en son nete basvurmayı dusunuyorum :)

teşekkrler edacım ama su sıralar sınav calısması içerisinde oldugum için eczane arıyamam malesef.. netten almak istiorm bakıcam artık

evet o linkteki. Naza sanırım gıttıgı prof değil eczacı önermiş diye biliyorum ben. Ben bu hapı nazdan önce biliyordm almayı düşünüyordm da gıttıgım eczacılarda yoktu. Bence denemekte fayda var en azndan aklımız kalmamış olur.

nete bulamadım sitelerde hep stokta yok .. eczanelerdede yok cevremde .. bitane eczane özel isterseniz getirtebilirzz dedi.. nası temin edicez biz bu ürünü kızlar yaa :(

Deniz kabugu egitimde oldugum icin uzun sure giremedim. Ama yazdikklarin beni ole umutlandirdianlatamam. Uyguladiklarini yapacagim ben de Allahi izniyle su peruktan kurtulayim insallah. Hep ama hep dua ediyorhm hepimiz icin. Cok cok sackmiz olsun insallah. Senin yontemlerini uygulamaya baslayinca sorularim olabilir umarim seni sIKmam

yani ben ilk önce tahlil yaptırdım sonra ilaç minox kullandım ona göre,Bak demir eksik olabilir yada demir var ama demir depon boş alabilir b12 eksik olabilir ne bileyim işte tüm saçı ilgilendiren ne varsa ilkönce test sonra minox ayrıca proscar fazlaca öströjen içeriyor hamile kalmayı planlar kullanmamalı diyorlar erkek doğarsa problem olabilir diye.neden sıkılayaım ki sor sor ben herşeye cevap veririm.ne yapıyorsan ilk önce bir yazarmısın karar verelim doğrumu yanlışmı neyden başladın.

Edacim hic moralini bozma yine sen bilirsin ama ben minox a basla derim. Ben de oyle yapacagim cunku bir de dermarol alacagim. Bir de medobiotin kullanmaya baslayim diyorum. Ama denizkabugu proscardan bahsetmisti o hap mi goksa serummu onu bilemedim insallah saclarimiz denizkabugunda oldugu gibi gurlesir seyreklik kapanir.

benim saçlarım gür değil ki ilahi ne güldürdün.proscar bir hap 5mg ben yarıya bölerek hergün içiyorum saç dökülmemi o durdurdu ama bekarlara öneriyorlar ya da bir daha hamile kalmak istemiyenlere.beniim saçlarım çok kötüydü saç diplerim gözüküyor sürekli toplamak zorundayım dışarı çıkamıyorum.en sonunda peruk aldım tepe bölgesi çok kötüydü hani şu minoxun reklamında kadın varya öyle.. aslında geneli az ama tepe bölgesi daha az neyse 8-9 ay zor kullandım yapıştır çıkar ay hatırlamak bile istemiyorum sonra minox kullandım öyle saçlarımı gürleştirmedi dediğin gibi seyrek olan yerlerimi kapadı hani minoxun resmine bak öyle sonra postiş var kafamda daha rahatım ama eskisinden iyi yaptı gür değince topladığında bileğim kalınlığında tutam tutam saça denir.dermarolleri minoxla beraber hiç kullanmadım ama kullananlar varmış ben sade saça kullanıyorum saç diplerimin kırmızı renk alıncaya kadar bastırıyorum dedimya seyreklikler kapandı dökülme minimuma indi şimdi nasıl güzel gözükür nasıl gürleşir derdindeyim Allah yardımız olsun.

bir de saçlarını merak ettim resim koyabilirmisin yüzünü gizleyerek.

Back