Doğrusunu istersen benimde kafam karıştı.İnsan neye inanacağını şaşırıyor.Hemen alma bence biraz daha araştıralım.Benim bu aralar vaktim olmuyor pek araştırmaya.Tv lere çıkan tübitakla çalıştığını söyleyen bir bayan prof vardı yok nano teknolojisi yok genetik dökülmeye vs.vs. çok inandırıcı konuşuyordu fos çıktı.Kimse ürünüm kötü demiyor.İş satana kadar.
ben kullandım yaklaşık 5 ay ama kesinlikle dökülmeyi durdurmadı saç çıkışı konusunda minoxun önüne geçemez diye düşünüyorum o ürün bence normal saç dökülmeleri için ya da mevsimsel vs bizim gibi delicesine dökülen saçlar için değil.diyorum ya 15 yıldır denemediğim ilaç kalmadı. ilkönce saç neden dökülür onu araştırın her kadının vücudunda erkeklik hormonu vardır ama bu hormon kötü erkeklik hormonuna dönüşürse bundan en çok saçlar etk,leniyor o da saçta birikiyor ve dökülmesine neden oluyor saçları koruyan kadındaki östrojen hormonudur ne kadar orantılıysa o kadar saçlarınız korunur.neden korkulduğunu anlayamıyorum bana bu ilaçları veren bir prof Oya oğuz. minoxu veren yine bir cilt doktoru minox damar genişletici bir ilaç. yani üzülmeyin artık diye yazdım yoksa herkes özgür ister kullanın ister kullanmayın aynı sorunları yaşamışız aynı yollardan geçmişiz diye yazıyorum.birdde Şanspaşanın önerdiği dermaroller varya onu mutlaka alın ve kullanın.Ben anlatmayım tekrardan onun sayfasını okuyun yeter.