- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
- 323
hayır kırıp saç maskesi yapmak ciddi dökülmesi olanlara bir etki etmiyor bence. Bn şahsen yaptım bir faydasını gördüğüm söylenemez. Dökülmem devam etti. İğneyi yaptırmak önemli olan. Zaten içlernde en önemlisi bepanthen. Diğerleri saçları besleyici yapıda. Bn böyle düşünüyorum.Oldum olası iyne fobim varBen bepanthen,e vitamini,bemiks iynesini kırıp,badem yağına karıştırıp başıma sürüyorum.Benim ön taraf döküldü.Yeni çıkanlar var onlarda uzamıyor.Tabii eskisi gibi sık değil saçlarım.Bende çıkanları koruma ve uzatma derdindeyim.
hayır kırıp saç maskesi yapmak ciddi dökülmesi olanlara bir etki etmiyor bence. Bn şahsen yaptım bir faydasını gördüğüm söylenemez. Dökülmem devam etti. İğneyi yaptırmak önemli olan. Zaten içlernde en önemlisi bepanthen. Diğerleri saçları besleyici yapıda. Bn böyle düşünüyorum.
Kızlar son bir haftadır keratin ampül kırıp şampuana öyle kullanıyorum ... Çok memnun kaldım ... Saçlarım dolaşmıyor , bir yıldır açmadığım saçlarımı salmaya başladım.. Fönlü gibi duruyor... Sanki telleride kalınlaştıracak:)) herkese sevgiler
pericim bende kullanmak istiorm nerden kaca aldıgını ögrenebilirmiyim cnm bende almak istiormmm
Canım netten aldım biocarin allerga tabi keratin diye ... Gitti gidiyordan aldım.. İnşallah sana da fayda eder.. Ben kloran şampuan içine kattım canım..
ah ah inşallah şu çabalarımızın bir sonucunu alırız ya gunden gune eriyor saçlarımız Allah yardımcımız olsun..Doğrudur içten yapılan her zaman daha etkilidir.Okadar çok şey yaptımki artık neyin iyi geldiğini bile unuttum.Son iki aydır doktorun yaptığı iyne dışında hiç bir şey yapmıyorum.Ameliyatım yeni zaman geçsin istedim.Şimdi bakımlara tekrar başlamak istiyorum.En azından çıkan saçlarımın uzaması kalınlaşması için bir şeyler yapmam lazım.Onun arayışı içindeyim.Teşekkürler cevabın için.
cnm peki dökülmende azalma oldumu kullanmaya baslayınca bu keratin sac tellerini kalınlastırıo denilio ama ???
bende bugün isteticem umarım güzelgelmiştir saclarına((
canım inşallah hepimize iyi gelir. bildiğim saçlarımı toplamak zorunda hissetmiyorum son 2 3 gündür. sanırım iyi geliyor saçalrım daha parlak kesinlikle. dökülme konusunda da etkili gibi. yorum yapmak için çok erken ama bence onada fayda sı olacak. önceleri küçük çıkan saçlarımda döküldüğünü görüyordum onlar azaldı mesela..
Kızlar ben bugun doktordan sonuçlarımı aldım bu sefer hormon testi de yaptırdım hormon bozuklugu cıktı doktor endokrin uzmanına yönlendirdi. Muhtemelen dökülme problemimi bu yuzden kalıcı olarak durduramıorum. Erkeklık hormonu dediğimiz testosteron hormonu fazlalığı saç dökülmesine ve biçok ciddi problemlere sebep oluyor. Sizinde bir hormon testi yaptrmanızı tavsiye ederim.
yok hayır ayrı değil. cildiye kan tahlili yaptırmamı istedi onun içinde yer alıyor yani. hormon testi yazıyor altında da ferritin,folik asit,b12 vitamini, testosteron yazıyor. Benm testosteron yuksek çıkmş bunu 6 yıldır ilk kez ogrenıorum ve bu kısırlıga yol açıyor. Şimdi hemen bir araştırma hastanesine gidip bu konuda tedavi olmam gerekiyor. Eger sizde hala bu değerinizin yuksek olup olmadıgını bilmiyorsanız hemen tahlil yaptırın derim. Bunun için de direk endokri bölümüne gidip hormon testi yaptırAbilirsiniz.mrb hormon testi dedigin tshın mı yoksa ayrı bitest mi yapıldı bunun için?
yok hayır ayrı değil. cildiye kan tahlili yaptırmamı istedi onun içinde yer alıyor yani. hormon testi yazıyor altında da ferritin,folik asit,b12 vitamini, testosteron yazıyor. Benm testosteron yuksek çıkmş bunu 6 yıldır ilk kez ogrenıorum ve bu kısırlıga yol açıyor. Şimdi hemen bir araştırma hastanesine gidip bu konuda tedavi olmam gerekiyor. Eger sizde hala bu değerinizin yuksek olup olmadıgını bilmiyorsanız hemen tahlil yaptırın derim. Bunun için de direk endokri bölümüne gidip hormon testi yaptırAbilirsiniz.
bende daha önce yaptırmıştım ama o zaman hormon testinin içinde testosteron diye birşey yazmıyordu. Kısaltması var mıdır bilmiyorum ama sanmıyorum direk yazılıyor diye biliyorum :/ sen gittiğin doktora bence kesınlıkle sormalısın. Ben internetten araştırdım bu hormon fazlalığı saç dökülmesine sebebiyet veriyor. En önemli belirtisi ise fazla tüylenme. Doktoruna sor yarın mutlakaa.tshın altındamı testesteron yazıo yoksa kısaltması var mı bunun benm kan testimde öyle bişey yazmıooo
tsh deil bu başka. Benm de tsh normal değerlerde ama o dediğim testosteron yuksek cıktı. Mutlaka gitmelisin bende bugun ögrendm bunu 6 yıldır yani.bende kan testü verdiğinmde sadece tsh ma baktı doktor hormon olarak oda ii cıkmıstıen kısa zamanda endokrin bölümüne gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?