Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Eda04, çok teşekkür ederim, umarım işe yarar tabi artık çok birşey de beklemiyorum ama. Eskiden sadece çıt çıt takıyordum ona bile söylenip üzülüyordum, şimdi o günleri arıyorum. Umarım herkese bir çare olur da şu derttn kurtulabiliriz.

Bu arada arkadaşlar bitkiderman kürlerini hiç denediniz mi bir dönem ben de işe yaradı ama bırakınca bitti tabi. sonuçta bu haldeyim.

Esim koyu renge boyattigi icin gur gorunuyo die dusunuo demissin nasil yani canim esin peruk taktigini bilmiomu anlamadim sonucta yatarkende peruklasin dimi ? R66 teknigini peri ablam yaptirdi ama bir gun sonra cikartti bincuklu bi sistemmis saca agirlik vermis ve belli oldudu icin cikartma gereginde bulunmus hairex firmasi yapio. Ben daha yeni nova hair protez sac firmasiyla konustum deniz ugurun unlulerin sac yaptirdigi firma sac protezi ayda bir bakim gerektirio kendi bakimini evde yapabiliomussun birde saci aeyrek olanlar icin boncuklu bir sistem soylediler daha once arkadasim bir firmada yaptirdi saca agirlik veriomus die sordum hayir vermio dedi istanbulda olsam gider konusurdum bu sac sistemlerini ama antalyada yasiyorum artik dokulmenin son vreleri bir care aramaya giderim insallah o kadar dokulmez Allahim sifa versin hepinize. Peki senin ailende bu durumu yasayan varmi canim ?

rica ederim. şifa Allahtan. Allahım hepimize şifalar versin inşallah. sizin dökülme tipiniz nedir ? birde peruğunuzu eşiniz nasıl anlamıyor renginden felan hiç mi farketmiyor ? bu merakımı mazur görün lütfen.

canm mesajını şimdi gördüm üst üste yazılar gelince kaçırmışım senin yazını. aynen öyle cok doğru diyorsun bende hep o zamanları düşünüorum az evvel saçlarıma bir bakayim dedim ne kdr kalmış diye inanamadm ya bu kdr azalmş olamaz diye ağladm bir sürü. yaa bari dökülmese dursa bi nebze rahatlicak içimiz ama hala daha deli gibi dökülüyor. birazdan resim de koyacagım tepe kısmımın ve dökülen saçlarımı atmadım fotosunu cektm koyabılırsem onu da koyacagım siz de bir görün

canım resimdeki sensen masallah saclarınn cok güzel duruyorr

ense kısmım, saçlarımı topladığımda bu şekilde. saçımı asla toplayamıorum.

bu da tepe kısmım

bu da dökülen saçlarım 1-2 gunde. burda yıne az çıkmş. göründüğünden daha fazla gerçeğinde.

denemediğimiz sey kalmadı hicmi durmaz dökülme (( napcagımı sasırdım iyicee psikoloji felan kalmadı

Eşim tabi ki farkediyor ama saçımda peruk dışında bir ekleme olduğunu düşünüyor, bu konuda çok rahatsız olduğumu biliyor zaten resimlerimi gönderebilsem görürsünüz çok çok da belli olmuyor , saç ayırım yerlerine dikkatli bakmak lazım. Ama şu an çalıştığım kurumda benim saçlarım için ya bu ne gür böyle sen de ekleme falan mı var tarzı konuşmalar olmadı değil. Bir de ben saçlarımı hep at kuyruğu yapıyorum hani peruk varkende belki de ondan insanlar peruk olsaydı yapamazdı falan diye mi düşünüyor bilmiyorum, ya da kendimi kandırıyorum ((((
Benim ailemde böyle bir sorun kısmen yok annemin saçı az ama benim ki kadar feci durumda değil ve kıvırcık olduğu için kurtarıyor, ama benim hem düz hem de çok az. Ama teyzemin saçları aynı benim gibi o Almanya da yaşıyor am imkanları olmasına rağmen (yani oranın şartlarından bahsediyorum) hiç bir çözüm bulamadı bu duruma, ben artık bunu kabullenmeye çalışıyorum, belki yeniden çıt çıt kullanmaya dönerim umarım, ama o da aynı ortamda bulunduğum insanların bizi kandırdın mı tarzı tavırlarına yol açar herhalde, bilemiyorum işte durum bu...

Peri 1 sanırım saç ektirmiş sanki başka bir konuda o şekilde yorumunu gördüm sabırsızlıkla onu bekliyorum zaten.

denemediğimiz sey kalmadı hicmi durmaz dökülme (( napcagımı sasırdım iyicee psikoloji felan kalmadı
bnm saçımın heryeri oyle seyrek yani yanları kulak üstü tepem heryeri böyle. Bi toplamaya kalksam beyaz derim çıkıyor. Ama kellik deil seyreklik olarak. O da kellik oluyor gerçi umudumu kaybetmiorum Allahın izniyle bulucam bi yöntemini. Olmazsa gidip tekrardan iğne olup bitiricem dökülmemi.

canım zaten bende yanlarda saç kalmadıı bendede beyaz beyaz bide sakaklarım hani erkeklerde dökülür ya aynı onun gibi oldu sac kalmadı oralarda

canım o iğneyi oldugunda dökülen yerlerden sac cıkıyormu peki birazda olsa. bende dökülen saç bir daha cıkmıyor( her ay birbirini aratıyor oldu hergün dahada acılıyo

canım o iğneyi oldugunda dökülen yerlerden sac cıkıyormu peki birazda olsa. bende dökülen saç bir daha cıkmıyor( her ay birbirini aratıyor oldu hergün dahada acılıyo
dökülme durduğunda saçlarımın yogunlugu braz daha artıyor. dökülürken, ucları böyle cansız olurdu dökülme olmadıgından saglıklı uzayıp ucları da güçleniyordu. Memnundm yani ben. Eskiye dönmese de toparlıyordu kendini baya. Ama cok sık olursan vücut alışıyor tepki göstermiyor. Yılda 15 lik olarak 3 kere yaptrsan dökülmelerden kurtulabilirsin.

Bu iyneler sanırım mezoterapi.Bende yeni yeni öğreniyorum.Doktoruma saçlarımın döküldüğünü söyledim.İyne yaptı üç yerden.Geçen gittiğimde tekrarlıyalım bir ara dedi.Acıdığı için tekrar yaptırmak istemiyorum.Siz acıya nasıl dayanıyorsunuz? Birde 2-3 ay sonra etkisi görülüyormuş öylemi?

hayır canm mezoterapi Yrı birşey. Bu benm bahsettiğim şey kalçadan vurulan bepanthen iğne. Oldukça da etkili bir yöntem dökülme konusunda. Etkisini hemen gösteriyor 3-5 gunde. Sadece etkisini gören ben değilim etrafmda birçok olumlu sonç alan insanlar var bu yöntemden. Mezoterapiyle hemen hemen aynı gibi sonçta mezoterapi hem cok pahalı hemde etkisi kısa bir sürede geçtiği söyleniyor. Onun yerine bu yöntemi uygulamak cok daha mantıklı bana göre.

Oldum olası iyne fobim var Ben bepanthen,e vitamini,bemiks iynesini kırıp,badem yağına karıştırıp başıma sürüyorum.Benim ön taraf döküldü.Yeni çıkanlar var onlarda uzamıyor.Tabii eskisi gibi sık değil saçlarım.Bende çıkanları koruma ve uzatma derdindeyim.

Kızlar son bir haftadır keratin ampül kırıp şampuana öyle kullanıyorum ... Çok memnun kaldım ... Saçlarım dolaşmıyor , bir yıldır açmadığım saçlarımı salmaya başladım.. Fönlü gibi duruyor... Sanki telleride kalınlaştıracak:)) herkese sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…