tabiki. bir avuç karanfili yaklaşık yarım litre sıcak suya ( su cam kapaklı kavonazda olmalı) atıyorum. kapagını kapatıp 1 gun bekletiyorum. sora içinden o karanfilleri alıp suyunun tek seferlik yetecek kdr fıs fıslı bir şişeye koyup kafama sıkıyorum.geri kalanını ise aynı kovanozla kapagını kapatıp bozdolabına koyuyorum. bunu hergun uyguluorum. durulanmaya gerek yok herhangi bir yağ kir vs. bırakmıyor saçta. normal su gibi. kokusu da bence cok guzel. bunun yanında 2 gun önce de taze ısırgan otunu ocakta biraz kaynatıp suyunu içiyorum. bunun da cok etkili oldugu söyleniyor saç dökülmesinde ve yeni saç oluşumunda.
Evet, evde işte her yerde peruklayım, peruk taktığım anlaşılıyordur tabi ki, yani gerçke peruk da olsa gözü keskin olan insan çok, ama bir tek annem biliyor peruk kullandığımı tahmin edipte söyleyemeyenlerin dışında. Eşim daha çnce çıt çıt kullandığımı bildiği için farketmedi gibi o sadece daha koyu bi renge boyattım ondan böyle gür görünüyo die düşünüyor. Benim zaten şaç konusunda elim hep yatkındı iyi şekil verrim ama saç yok işte, öyle entresan bir surum. Yani bir tek banyoda çıkarıyorum. Bir de tek başıma olduğumda.
Ama inanın bu bir aydır inanılmaz kötüyüm ağlaya ağlaya dua ediyorum. Bir de kötü şeyler yaşadım son iki senedir 2 defa coçuk kaybettim falan stresde var
ama şunu söylemek istiyorum, dışarıdan zararlı müdahaleler saçı daha da yoruyor. Azar azar ara vererk takmadan uygulayın ne uygulayacaksanız.
rica ederim. şifa Allahtan. Allahım hepimize şifalar versin inşallah. sizin dökülme tipiniz nedir ? birde peruğunuzu eşiniz nasıl anlamıyor renginden felan hiç mi farketmiyor ? bu merakımı mazur görün lütfen.Eda04, çok teşekkür ederim, umarım işe yarar tabi artık çok birşey de beklemiyorum ama. Eskiden sadece çıt çıt takıyordum ona bile söylenip üzülüyordum, şimdi o günleri arıyorum. Umarım herkese bir çare olur da şu derttn kurtulabiliriz.
Bu arada arkadaşlar bitkiderman kürlerini hiç denediniz mi bir dönem ben de işe yaradı ama bırakınca bitti tabi. sonuçta bu haldeyim.
canm mesajını şimdi gördüm üst üste yazılar gelince kaçırmışım senin yazını. aynen öyle cok doğru diyorsun bende hep o zamanları düşünüorum az evvel saçlarıma bir bakayim dedim ne kdr kalmış diye inanamadm ya bu kdr azalmş olamaz diye ağladm bir sürü. yaa bari dökülmese dursa bi nebze rahatlicak içimiz ama hala daha deli gibi dökülüyor. birazdan resim de koyacagım tepe kısmımın ve dökülen saçlarımı atmadım fotosunu cektm koyabılırsem onu da koyacagım siz de bir görünben zaten az ve ince telli saçlara sahiptım uzundular ama yogun gorunsun dıe çıt çıt takardım ama saçlarıma masallah derdim hep gunde 5 tel belkı anca dokulurlerdi saglıklıydılar.zaten azdı saclarım nasıl dayansınlarkı daha fazla senınkınler gercekten cok ıyı dayanmılar 6 yıl ınsallah sıfanı bulursun sende.bu nunun daha dogumu menopozu vs var o zamanlardada asırı dokulmeler yasanıyor bıde ben sımdı hamıle kalmayı ıstıyorum olursa hepten gidicekler sanırım.daha kac yasındayız bazen bu yasta bunun genetıgı olurmu dıyorum ama oluyormus demekkı kekke daha ılerı donemlerde yasaydım bu sorunu dert ederdım ama bu kadar olmazdı belkı.yeterınce vıtamın alıyorum zaten canım bende bepanthenı dusunebılırım ama.resmen ruhsal cokuntu ıcındeyım bı bayan ıcın ne kadarda onemlıymıs sac
canm mesajını şimdi gördüm üst üste yazılar gelince kaçırmışım senin yazını. aynen öyle cok doğru diyorsun bende hep o zamanları düşünüorum az evvel saçlarıma bir bakayim dedim ne kdr kalmış diye inanamadm ya bu kdr azalmş olamaz diye ağladm bir sürü. yaa bari dökülmese dursa bi nebze rahatlicak içimiz ama hala daha deli gibi dökülüyor. birazdan resim de koyacagım tepe kısmımın ve dökülen saçlarımı atmadım fotosunu cektm koyabılırsem onu da koyacagım siz de bir görün
yok canm öle deill gerçekten ya bak birazdan resim koyucam şimdiki halini bir görüncanım resimdeki sensen masallah saclarınn cok güzel duruyorr
Eki Görüntüle 719687 Eki Görüntüle 719689 ense kısmım, saçlarımı topladığımda bu şekilde. saçımı asla toplayamıorum.
Eki Görüntüle 719692 bu da tepe kısmım
Eki Görüntüle 719693 Eki Görüntüle 719694 bu da dökülen saçlarım 1-2 gunde. burda yıne az çıkmş. göründüğünden daha fazla gerçeğinde.
Esim koyu renge boyattigi icin gur gorunuyo die dusunuo demissin nasil yani canim esin peruk taktigini bilmiomu anlamadim sonucta yatarkende peruklasin dimi ? R66 teknigini peri ablam yaptirdi ama bir gun sonra cikartti bincuklu bi sistemmis saca agirlik vermis ve belli oldudu icin cikartma gereginde bulunmus hairex firmasi yapio. Ben daha yeni nova hair protez sac firmasiyla konustum deniz ugurun unlulerin sac yaptirdigi firma sac protezi ayda bir bakim gerektirio kendi bakimini evde yapabiliomussun birde saci aeyrek olanlar icin boncuklu bir sistem soylediler daha once arkadasim bir firmada yaptirdi saca agirlik veriomus die sordum hayir vermio dedi istanbulda olsam gider konusurdum bu sac sistemlerini ama antalyada yasiyorum artik dokulmenin son vreleri bir care aramaya giderim insallah o kadar dokulmez Allahim sifa versin hepinize. Peki senin ailende bu durumu yasayan varmi canim ?
rica ederim. şifa Allahtan. Allahım hepimize şifalar versin inşallah. sizin dökülme tipiniz nedir ? birde peruğunuzu eşiniz nasıl anlamıyor renginden felan hiç mi farketmiyor ? bu merakımı mazur görün lütfen.[/QUOT
Merak edebilirsiniz tabi, ben de anlatmakdan mutluyum hiç olmazsa kimseyle paaylaşmadığım bir şeyi anlatıp aynı zamanda deşarj oluyorum. Benim saçım ve peruğum aynı renk ankara da özel yaptırmıştım, çok da iyi yapmadılar tabi orası ayrı konu. Naz ın mesajına da cevabım da yazdm, eşim hala çıt çıt kullandığımı düşünüyor, ama bu konuda bana sen şöyle mi yaptın böyle mi yaptın demedi, ben aslında ankaralıyımşu an ankara dışında çalışıyorum, peruğu ankaradan alıp eve döndüğüm de eşim vay ne güzel olmuşsun demişti.
Çünkü çıt çıt kullandığım da saçımın seyrekliğini kapatmak için çok kabartıyordum o da punkçılar vari oluyordu, kayınvalidem kayın peder bile böyle daha iyi olmuş saçın başka bir hava katmış demişti. Onlar belki faketmiştir ama bana hiç şöyle mi böyle mi demediler açıkcası. Hep topldığım için belkide, çünkü dipten kendi saçlarımda çıkıyor.
Benim dökülme tipime gelince, doğuştan desem, saçım hep çok azdı küçüklüğümden beri, 2 doğum geçirdim ikisi de kayıpla sonuçlandı doğumlardan sonra da iyice azaldı streste eklenince sonuç puffff.
bnm saçımın heryeri oyle seyrek yani yanları kulak üstü tepem heryeri böyle. Bi toplamaya kalksam beyaz derim çıkıyor. Ama kellik deil seyreklik olarak. O da kellik oluyor gerçidenemediğimiz sey kalmadı hicmi durmaz dökülme(( napcagımı sasırdım iyicee psikoloji felan kalmadı
bnm saçımın heryeri oyle seyrek yani yanları kulak üstü tepem heryeri böyle. Bi toplamaya kalksam beyaz derim çıkıyor. Ama kellik deil seyreklik olarak. O da kellik oluyor gerçiumudumu kaybetmiorum Allahın izniyle bulucam bi yöntemini. Olmazsa gidip tekrardan iğne olup bitiricem dökülmemi.
canım o iğneyi oldugunda dökülen yerlerden sac cıkıyormu peki birazda olsa. bende dökülen saç bir daha cıkmıyorbnm saçımın heryeri oyle seyrek yani yanları kulak üstü tepem heryeri böyle. Bi toplamaya kalksam beyaz derim çıkıyor. Ama kellik deil seyreklik olarak. O da kellik oluyor gerçiumudumu kaybetmiorum Allahın izniyle bulucam bi yöntemini. Olmazsa gidip tekrardan iğne olup bitiricem dökülmemi.
aynı şekilde bende burdaki kaderdaşlarımı görünce kendmi yalnız hsstmıorum. umudumu kaybetmeyip inancım fazlalaşıyor. Öncelikle bende ankaralıyım hemşeriyiz :))rica ederim. şifa Allahtan. Allahım hepimize şifalar versin inşallah. sizin dökülme tipiniz nedir ? birde peruğunuzu eşiniz nasıl anlamıyor renginden felan hiç mi farketmiyor ? bu merakımı mazur görün lütfen.[/QUOT
Merak edebilirsiniz tabi, ben de anlatmakdan mutluyum hiç olmazsa kimseyle paaylaşmadığım bir şeyi anlatıp aynı zamanda deşarj oluyorum. Benim saçım ve peruğum aynı renk ankara da özel yaptırmıştım, çok da iyi yapmadılar tabi orası ayrı konu. Naz ın mesajına da cevabım da yazdm, eşim hala çıt çıt kullandığımı düşünüyor, ama bu konuda bana sen şöyle mi yaptın böyle mi yaptın demedi, ben aslında ankaralıyımşu an ankara dışında çalışıyorum, peruğu ankaradan alıp eve döndüğüm de eşim vay ne güzel olmuşsun demişti.
Çünkü çıt çıt kullandığım da saçımın seyrekliğini kapatmak için çok kabartıyordum o da punkçılar vari oluyordu, kayınvalidem kayın peder bile böyle daha iyi olmuş saçın başka bir hava katmış demişti. Onlar belki faketmiştir ama bana hiç şöyle mi böyle mi demediler açıkcası. Hep topldığım için belkide, çünkü dipten kendi saçlarımda çıkıyor.
Benim dökülme tipime gelince, doğuştan desem, saçım hep çok azdı küçüklüğümden beri, 2 doğum geçirdim ikisi de kayıpla sonuçlandı doğumlardan sonra da iyice azaldı streste eklenince sonuç puffff.
saç rengin örtüşüyorsa zaten anlamaları çok çok güç ama neden bizimde peruk kadar sık guzel ve guçlu saçlarımız olmasın hangi birgun peruk cıtcıt vs. yle ugrascazduydugum bütün kürleri uygulamaya başladım doğal yöntemlileri tabi. Eninde sonunda birisi iyi gelicek ve bu sorun hallolcak diye düşünüyorum ancak deneme yanılma yöntemıyle bulabılırız bunu :/
dökülme durduğunda saçlarımın yogunlugu braz daha artıyor. dökülürken, ucları böyle cansız olurdu dökülme olmadıgından saglıklı uzayıp ucları da güçleniyordu. Memnundm yani ben. Eskiye dönmese de toparlıyordu kendini baya. Ama cok sık olursan vücut alışıyor tepki göstermiyor. Yılda 15 lik olarak 3 kere yaptrsan dökülmelerden kurtulabilirsin.canım o iğneyi oldugunda dökülen yerlerden sac cıkıyormu peki birazda olsa. bende dökülen saç bir daha cıkmıyor( her ay birbirini aratıyor oldu hergün dahada acılıyo
dökülme durduğunda saçlarımın yogunlugu braz daha artıyor. dökülürken, ucları böyle cansız olurdu dökülme olmadıgından saglıklı uzayıp ucları da güçleniyordu. Memnundm yani ben. Eskiye dönmese de toparlıyordu kendini baya. Ama cok sık olursan vücut alışıyor tepki göstermiyor. Yılda 15 lik olarak 3 kere yaptrsan dökülmelerden kurtulabilirsin.
hayır canm mezoterapi Yrı birşey. Bu benm bahsettiğim şey kalçadan vurulan bepanthen iğne. Oldukça da etkili bir yöntem dökülme konusunda. Etkisini hemen gösteriyor 3-5 gunde. Sadece etkisini gören ben değilim etrafmda birçok olumlu sonç alan insanlar var bu yöntemden. Mezoterapiyle hemen hemen aynı gibi sonçta mezoterapi hem cok pahalı hemde etkisi kısa bir sürede geçtiği söyleniyor. Onun yerine bu yöntemi uygulamak cok daha mantıklı bana göre.Bu iyneler sanırım mezoterapi.Bende yeni yeni öğreniyorum.Doktoruma saçlarımın döküldüğünü söyledim.İyne yaptı üç yerden.Geçen gittiğimde tekrarlıyalım bir ara dedi.Acıdığı için tekrar yaptırmak istemiyorum.Siz acıya nasıl dayanıyorsunuz? Birde 2-3 ay sonra etkisi görülüyormuş öylemi?
hayır canm mezoterapi Yrı birşey. Bu benm bahsettiğim şey kalçadan vurulan bepanthen iğne. Oldukça da etkili bir yöntem dökülme konusunda. Etkisini hemen gösteriyor 3-5 gunde. Sadece etkisini gören ben değilim etrafmda birçok olumlu sonç alan insanlar var bu yöntemden. Mezoterapiyle hemen hemen aynı gibi sonçta mezoterapi hem cok pahalı hemde etkisi kısa bir sürede geçtiği söyleniyor. Onun yerine bu yöntemi uygulamak cok daha mantıklı bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?