Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
naz merhaba. geçmiş olsun inşallah durur dökülmen.

biotin kullandığını yazmıştın vücudunun diğer yerlerndeki kıllara tüylere olumsuz etkisi oldu mu?

bir de markasını alabilir miyim?

Merhaba canim solgarin vitaminini kullaniyorsum simdi life time care die bir vitamine gectim onun icerigindede 2 mg biotin var. Hayir vucudumun dier yerlerinde olumsuz bir etki yapmadi.

Mrhaba eda 6 yildir dokuldugunu soyluyorsun acilmalar olmadimi peki genetikmi dokulmen ?

Mrhaba eda 6 yildir dokuldugunu soyluyorsun acilmalar olmadimi peki genetikmi dokulmen ?
hemde nasıl saçlarım varya normal bi insanın kahkulundeki saç kadar bile yok. Etrafmda hiç bnm kdr az saçı olan bir insan yok kendımı tek sanıyodum buraya girmeden önce. Kadın tipi dökülme oldugu için heryerden eşit dökülüyor sadece tepe çizgisinde açılmalar var. Önceden herkes saçlarıma hayrandı tanımadgm insanlar bile saçların cok guzel yaa derlerdi. gitti hepsi o saçların. Nazar degdıgını de düşünüyorum. :/

Peki nazcım sen lifetime harecare ye başladıgını söylemişsin. Bende onu çoktandır araştırıyorum çok etkili bir tablet oldugu düşüncesindeyim muadillerine nazaran. Bu elimdeki tablet bitince kesin alacagım. Memnun musun sen bilgi verirsen cok mutlu olurum.

Benimkide genetik her yerden dokuluo peki anne baba tarafinda boyle bi dokulme varmiydi erkekte olabilir bu? Peki acilmalari kapatmak icin peruk falan kullanmiomisun ? Ptofildeki eski saclarin sanirim bebimde oyleydi doner doner bakarlardi saclarima ince telli ama cok uzun saclarim vardi peki hala dokuluomu senin 6 yil olmus sonucta bana doktor minox verdi genetik oldugu icin tek onleyen solusyon bu ama biraktiginda daha cok saclari doktugunden kullanamadim birde bebek sahibi olmak istiyorum bir senedeir o yuzdende kullanamiyorum. Daha yeni kullanmaya basladim life time 1 hafta falan oldu canim daha bir etki yok simdilik

annemin de çok dökülür saçları ama onun saçında bi azalma olmuyo geri yerine geliyo ama benmki cıkmıyo gun geçtıkce azalıyor saçlarım. Peruk çıtçıt tarzı seyler kullanmıyorum doğallıktan yanayım daha cok. Profilimde saçlarım gür duruyo ama asla öyle değiller ah keşke orda görundugu gibi olsa hala daha dökülüyo karanfil fln uyguladm azalır gibi oldu sora yenıden başladı. Aynı sebepten dolayı bende minoxile cesaret eddemıyorum olan 2 tel saçımı da döker hepten mafolurum :/ pazartetesi doktora yenıden gitmiştim tahlil sonuçlarımın cıkmasını bekliyorum. Psikolojm cok bozuldu psikologa gtmeyi de düşünüyorum. Universıtede okuyorum derse konsantre olamıyorum hoca orda ders anlatıo benım elim saçlarımda milletın saçlarını incelıyorum cok kötü bi haldeyim yani psikopata bağlamş durumdayım tek umudum o lifetime harecare idi. Araştırdıgım en iyi saç complexi diye düşünüyodum inşallah en kısa zamanda faydası olur sana canm.

6 sene dokulmus olarak eger profil tesmi yeniyse gayette ii duruo canim . Bende perisanim bir aydir midemle ugrasiyorum psikolojikman direk mideme vuruyor stres endoskopi bile oldum ama strese bagladilar gecen sene 6 ay deprayon ilaci kullandim biraktim suanda kullanmam gerekio ama bebek istedigimden dolayi napicam bilmiyorum suan cok cilma yok sacimda ama yarisi gitmis durumda heryerden nolucak bilmiyorum eger cok kotu olursa en cok esimden cekiniyorum bende dogalliktan yanayim bariz acilirsa ama elimden ne gelir ya peruk ya protez sac yaptiririm sanirim. Peki 6 senedir gunde baya bi dokulme yasiyomusun? Ben dusa girmeye korkuyirum gizum surekli insanlarin ustunde nie ben diyorum ailemde kimse boyle bir sorun yasamazken cok iyi anliyorum seni . Genetik dokulmede bu tur vitaminler cok cok faydali olmaz ama umut iste bizimkisi tek care minoxil ama dedgn gibi cesaret isi napicam bilmiyorum cok kotu bi haldeyim

o resim bi 6-7 ay öncesine ait ama kafamda cok kellik yok ama dediğim gibi cok cok az saçlarım var. Resimde gür duruyor öyle deil esasen. İkimizin dökülme tipi de aynı anladığım kadarıyla. Saç genelinde bir azalma yaşıyoruz. Bu tip dökülmelerde esas vitamin etkili oluyor ben vitamin kullandığım dönemlerde duruyordu dökülmesi. Diğer yazdığım yazılardan da görmüşsndür belki bepanthen iğne cok etkili. Ben 15 tane oldugumda hiç dökülmüyordu saçımı sündürsemde gelmiyodu tek tel bile. Ama tabi bi süre sonra tekrar başlıyor dökülmesi 3-4 ay sonra. Ben tekrar olmayı düşünüyorum fakat yakınlardahiç iğne olacagım biryer yok o yuzden olamıyorum. Ben günde 200-300 tel dökülme yaşıyorum hergün. Bunu 6 yıla vur. Ne kadar kayıp yaşadığımı anlarsın :/ tabi ara ara bazı yöntemlerle durdurdum ama sora yine başladı. Senin ne kadardır dökülüyor saçların ? Birde ayıp olmazsa yaşın kaç canım ?

Ben 2011 agustos ayinda yumurtalik kisti ameliyati gecirdim ameliyattan 2 hafta sonra saclarim tomar tomar elimde kaliodu resmen onceden hic elime bile nerdeyse gelmeyen saclarim 2 sene once dokulmeye basladi doktor doktor gezdim en son cerrahpasanin ana bilim dali baskani sac hastaliklari prof dr server serdarigluna gittim genetik tipi sac dokulmesi dedi benim ne annemde ne baba tatafimda vardir ama o illaki cok eski donemlerden birinde vardir bu kadin tipi androgenetik sac dokulmesi dedi yikildim resmen o an tek are minox dedi ama dedgim gibi kullanamadim cesaret ediote yasim 25 benim 6 seneye kafamda sac kalicana acikcasi inanmiyorum boyle giderse. Vitamin eksikligi olsa haklisin ama benim kan testlerim vitamin degerlerim herseyim yerinde yinede fayda olur die kullaniyorum iste Allahim sifa versin insallah cok zor durumdayim bunalimdayim resmen

ayy cook geçmiş olsun zor bir dönem geçirmişsin. Aynı şeyi bende söyluyordum bu dökülmeyle ben 1 yıla kelim diyodum bundan 6 yıl önce ama kedi kuyrugu kdr da olsa saçım var ama ben o dönemlerde care aramıyodum küçüktüm daha saçım bigün bıkıp durucak diodum. Ama sen sakın bozma moralini Allahın izniyle araştırıyorsun bulucaksın bir yöntemini eninde sonunda. Allah dermansız dert vermezmiş bununda elbet var bir çaresi. Bende doktora gttiğimde genetik demişti doktor geçen yıl. Kansızlığım felan hiç yok benmde yerinde tüm değerlerim ama vitamin takviyesi aldğımda duruyor dökülmem. Yani nazcım sana önerim bepanthen iğne vurdurmayı dene ben 6 yıldır bu problemi yaşıyorum en iyi etki eden oydu bana ki seninle dökülme tiplerimiz cok benzerlik gösteriyor. İlk gunden itibaren anlarsın etkiyi dökülmen tamamen durucak inan bana.

ben zaten az ve ince telli saçlara sahiptım uzundular ama yogun gorunsun dıe çıt çıt takardım ama saçlarıma masallah derdim hep gunde 5 tel belkı anca dokulurlerdi saglıklıydılar.zaten azdı saclarım nasıl dayansınlarkı daha fazla senınkınler gercekten cok ıyı dayanmılar 6 yıl ınsallah sıfanı bulursun sende.bu nunun daha dogumu menopozu vs var o zamanlardada asırı dokulmeler yasanıyor bıde ben sımdı hamıle kalmayı ıstıyorum olursa hepten gidicekler sanırım.daha kac yasındayız bazen bu yasta bunun genetıgı olurmu dıyorum ama oluyormus demekkı kekke daha ılerı donemlerde yasaydım bu sorunu dert ederdım ama bu kadar olmazdı belkı.yeterınce vıtamın alıyorum zaten canım bende bepanthenı dusunebılırım ama.resmen ruhsal cokuntu ıcındeyım bı bayan ıcın ne kadarda onemlıymıs sac

kızlar benimde 2 yıl oldu dökülmeye baslayalı bende özellikle sakaklardan gidiyor(( kel kaldı oralarr birde tepedenn iyice döküldü bu gidişle ben seneye peruk kullanmaya baslayacam simdiden modellere bakmaya basladım

Kızlar benim sac dökülmemde tam olarak durmuyo malesef ama stresten olduguna eminim kpss ye hazılanıorm son 1bucuk ay :SSS
ve baa azaldı saclarım: ama dökülen yerlerden saclarım cok cıkıyo sizde dökülmem genetikmidir ??? önde kahkül gibi saclar cıktı ama hala dökülüyorlar keyfim yok hiç psikolojisini cok etkilyor bu sac mevzuu:SSS Allah yardımcımız olsunn

canım bence senin genetik değil dökülenlerden yerinede cıkıyomus birde sende kansızlık vardı ondan dökülüyordur kansızlığın düzelsin hic dökülmez

canım ins kpss yide kazanırsın ben gecen yıl yasadım o sıkıntyı ala yardımcın olsun:)) ii calıs son 1 ay kaldı:))

Evet, evde işte her yerde peruklayım, peruk taktığım anlaşılıyordur tabi ki, yani gerçke peruk da olsa gözü keskin olan insan çok, ama bir tek annem biliyor peruk kullandığımı tahmin edipte söyleyemeyenlerin dışında. Eşim daha çnce çıt çıt kullandığımı bildiği için farketmedi gibi o sadece daha koyu bi renge boyattım ondan böyle gür görünüyo die düşünüyor. Benim zaten şaç konusunda elim hep yatkındı iyi şekil verrim ama saç yok işte, öyle entresan bir surum. Yani bir tek banyoda çıkarıyorum. Bir de tek başıma olduğumda.
Ama inanın bu bir aydır inanılmaz kötüyüm ağlaya ağlaya dua ediyorum. Bir de kötü şeyler yaşadım son iki senedir 2 defa coçuk kaybettim falan stresde var
ama şunu söylemek istiyorum, dışarıdan zararlı müdahaleler saçı daha da yoruyor. Azar azar ara vererk takmadan uygulayın ne uygulayacaksanız.

Karanfil kürünü tavsiye etmişsin, nasıl yapabilirim tarif edebilir misin?

Bir de daha önce bir arkadaş sanırım nicki peri1 di r66 adında bir yöntemden bahsetmişti, kaynak tarzı bir şeydi sanırım. Uyguladı mı acaba çok merak ediyorum. Kaç gündür araştırıyorum ama nasıl bir şey ayrıntıya ulaşamadım. Perukdan çok daha iyidir heralde.

Karanfil kürünü tavsiye etmişsin, nasıl yapabilirim tarif edebilir misin?
tabiki. bir avuç karanfili yaklaşık yarım litre sıcak suya ( su cam kapaklı kavonazda olmalı) atıyorum. kapagını kapatıp 1 gun bekletiyorum. sora içinden o karanfilleri alıp suyunun tek seferlik yetecek kdr fıs fıslı bir şişeye koyup kafama sıkıyorum.geri kalanını ise aynı kovanozla kapagını kapatıp bozdolabına koyuyorum. bunu hergun uyguluorum. durulanmaya gerek yok herhangi bir yağ kir vs. bırakmıyor saçta. normal su gibi. kokusu da bence cok guzel. bunun yanında 2 gun önce de taze ısırgan otunu ocakta biraz kaynatıp suyunu içiyorum. bunun da cok etkili oldugu söyleniyor saç dökülmesinde ve yeni saç oluşumunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…