doktor ferritinin eksik oldugunu görünce direk bundan oluyor dedi ilac kullan dedi birde bir karısım hazırkllatı eczane karısımı icinde alkol bemik evigen felan yazıyordu onu 10 gün kullan dediicanım saclarımın tepesi acıldı yanlar zaten böyle erkeklerin oyuk seklinde dökülür ya öyle oldu(
düzelicek:)) ilacını aksatma..kanlı canlı olman lazım...yerine konulabilecek bir dökülme diye düşün..hepsi gelsin..
Bir kadın için çok zor bir durum...Bazen belki alışırım bu saç yoksunlğuna diyorum ama bilemiyorum tabii...ya birde kimseye anlatamıyorum saçımın döküldüğünü ailem bile artık dalga geciyor( yok işte sen takıyon felan önemsemiyolar hic basına gelen anlıyor iyiki varsınız kızlar
Bir kadın için çok zor bir durum...Bazen belki alışırım bu saç yoksunlğuna diyorum ama bilemiyorum tabii...
ben hiç denemedim..ama hangibirini yapıcaam sasırdım iyice..kızlar bepanthen bemiks evigeni sampuanın icerisine katan varmı
ben hiç denemedim..ama hangibirini yapıcaam sasırdım iyice..
bende simdi denemek istiyorumda bazlıarı şampuana katmıs kullanmıs yarar görmüs bazıları direk sürmüs.. peri sen nasıl kullanıyosun canım
kızlar bepanthen bemiks evigeni sampuanın icerisine katan varmı
bende roller uygulaması yapıyordum peri 8 -10 kez yaptım rollerimi attım korkudan :) 65 tl almıştım titanyum gg den sahte diye düşündüm ..şimdi tekrar alıcam sen dermaroller dan memnunmusun önereceğin bir marka varmı..birde o yaptığın karışıma minoxil katsak olurmu acaba?canım ben hafta sonları roller yaptıktan sonra 3 ampülü ve zeytinyağı (ılık) karıştırıp sürüyorum. bildiğim kürü yaptıktan sonraki gün saçlarım elime dolu dolu geliyor. ben memnunum canım. buarada ben şampuanın içine de katıp kullandım daha öçnce ama bu etkiyi görmedim.
rabbim en kısa zamanda güzel sağlıklı saçlara kavuşmayı nasip etsin...
kronik telegone effuvilie yaşayan varmı((
Sanırım ben varım. Benim de hep yıllardır saçım dökülüyor demir hapı da hep ara ara kullanırdım. Bu yıl ilk defa ferritinim 50 nin üzerine çıktı ve dökülmem azaldı sayılır. Önceden hep demir ve ferritin normale döndüğünde bırakırdım ilaç içmeyi. Bir sürü pahalı şey denedim.
İlk defa burda Periden duymuştum ferritinin 80 olması gerektiğini. Hatta artık ben genetik saç dökülmesi ya da hormonal diye düşünüyordum. Ferritin yükselinceye kadar demir hapı ve minoksil kullandım, hatta arada roller ile birlikte, ama rolleri düzenli yapmadım. Sonuç duştan sonra tararken 200 telden 20 tele düştü. Neredeyse tararken de 3-5 teldi. Sonra minoksili bıraktım ve yine dökülme arttı.
Hatta burda konu açmayı düşündüm ama dökülme artınca vazgeçtim. Ama sonuçta duştan sonra 100 ü geçmiyor. Tabi minoksille o kadar az dökülmeden sonra bu fazla geliyor, yine de eskisi gibi oluk oluk değil. Şimdi 3 lü ampul karışımını haftalık uyguluyorum ve her gün burayı takip ediyorum.
peri ben sacımın genetik dökülme oldugunu düsünüyorum doktorlar genetik demedi ama belliki genetik( tepem cok acık sence minoksil kullanmalıyım?
cnm yeni sacların cıkıo gibi yanlarda flnn keyfini bozma hiç.. kısa mı kesim uzunlugunu anlamadım pek.. eger biraz uzunsa azıcık kestir ben 3 gün önce kestirdim omuzlarma kadarama daha saglıklı büyüsünler die.. ayrıca bu bahsettgiim kloranenın kininli sampuanını ve quinafort serumunu al kullan bana cok iyi geldi.. saclarım ilk kullanımda canlandı.. yapmadıgım sey kalmamıstı.. ısırgan suyu ceviz suyu, maya maskesii..sarımsaklı sampuan, zeytinyagı sarımsak yaa herseyi denedim ama 6 ay sonunda sacıma ilk kez elime attıgımda sac gelmio deneyin kızlar umarım iyi gelir sizlerede ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?