peri1 ben saçlarıma dermarolleri yaptıkta sonra doktorun verdiği üçlü apül karışımı sürdüm ilk seferinde bugün ikince kez yaptım badem yağı ve doğum kontrol hapını kırıp kullandm ama inanılmaz yaktı rolleri yaparken çok kanadı acaba o yüzden mi acıdı anlamadımkızlar siz ne durumdasınız iyi haberlerinizi bekliyorum
Canım artık saçlarım eskisi kadar dökülmüyor
Sarmısağa devam ediyorum tabii .Haftada bir kez uyguluyorum .Şu an için görünürde birşey yok ama zamanla çıkacak, buna yürekten inanıyorumBenim demir ,triod değerlerim çok kötü durumda o yüzden bebek saçlarımın çıkması biraz zaman alacaktır .Belki 1 ay ,belki 6 ay sonra ama kesin çıkacak hepimizin o dökülen saçları .(cümlem devrik oldu :))))
Sen de lütfen sarmısağa başla canım, vakit kaybetme .
Bu hafta ben barcelona yağı da aldım .Onun da haftada bir uygulayacağım :) dermarollera her daim devam zaten.
İçeriği çok güzel baksana .
Zeytinyağı
. Badem Yağı
. Susam Yağı
. Defne Gar Yağı
. Çörekotu Yağı
. Menekşe Yağı
. Hindistancevizi Yağı
. Ceviz Yağı
. Biberiye Yağı
. Kekik Yağı
. Çam Terebentin
. Papatya Yağı
. Mersin Yağı
perim şuan dökülmem hala az dewam ediyor ama sacımın orta cızgı hattı ısıkta çok belli oluyor dun alısverıs merkezınde farkettım o kadar acık görmuyodum evde sureklı ısıgın altındada bakıodum ama alısverıs merkezındekı ısıklardan olsa gerek baya bellı hafıfta olsa acıldıgı eskıye gore. ben bır ara sana sankı bıraz orta cızgımdekı saclar fazlalastı demıstım yada o zaman bana mı oyle geldı anlayamadım dun baya bır sasırdım normalde o kadar bellı olmuyor ama ısıgın altında gercekten bellı.ben bırde otacının dokulmeye karsı spreyını aldım onuda uyguluyorum perim sende nasıl durumlar? bu aralar tam dokulme mevsımı zaten gördugum sac dokulmesınden yakınıyor ve ozellıkle ne kadar dokuldugunu görmek ıstedıgımı soyluyorum merakımdan ınan bana o kadar dokuluyorkı gordugum kısınılerın saclarını ınanamıyorum gercekten bır cok bayanın sorunu bu bazılarıda mevsımden mevsıme dokuldugunu söyluyor. hersey guzel olucak perim senın trıoıdde bır sorun vardı sanırım yada guatır ıcın ılac falan dıye konusma gecmıstı bunlarda genetık yatkınlıgımız ldugu ıcın bızım ıcın b uyuk bır etkı en ufak sorundan etkılenıyor hemen saclarımız.benım erkeklık hormonum olması gerekenden cok az yuksek daha yenı ogrendım emınım buda etkı edıyor perim sen suan ne uyguluyorsun ampullerden ve rollerden baska?
maritsa, jollyrose, beti beti, nymanmhattan, naz nerlerdesiniz?
dökülmeleriniz ne alemde, bu arada maritsa sarımsaklı küre devam ediyormusun, faydasını gördünmü,
baobab, sarımsaklı sirke tarifi vardı bir yerde sen ne düşünüyorsun bu konuda merak ediyorum. limonlan mı sirkeylemi. artık sarımsak kullanmaya karar verdim çünkü.....
kızlar siz olmayınca kendimi cidden yalnız hissediyorum. bir ses verin lütfen....[/QUO
peri
iş yerinde müfettiş var:)) fazla buraya zaman ayıramıyoruz hafta sonu eşimle bi nefes almak için uzaklaştık gene giremedim.2 hafta aile büyükleri yok ikizlerim var evde bilgisayar açılınca üzerinde 20 adet parmak oluyor ne yazık ki.ayak parmaklarını saymıyorum:))
sarımsak tartışmasız çok etkili ama kullanma ve hazırlama kolaylığı açısından çalıştığın da düşünülürse sen limon sarımsak hazırlasan ki zaten bozulmuyor roller yaparken sıksan ardından da duşa girsen hem daha az bi koku kalır hem de manhattanın dediği gibi cips büyüklüğünde soyulma belki olmaz.limonu da sarımsağı da ayrı ayrı inceledim k.validem ve annemlere o sarımsak limondan hazırlanan ilacı hazırladım süresinin dolmasını bekliyoruz. bana çok mantıklı geldi.bu çok zahmetsiz ama manhattanın tarifinde koku çok fazla kalıyor ve yıkamakta çok zahmetli oluyor.ağbisi 2 şampuanla kafasından çıkarıyorsa bi kadın 3-4 şampuan yapmak zorunda kalabilir.ama karanfil suyu da hazırla kokuyu bastıracak bi şey olsun yanında.
bu arada bi erkek kuaförü şöyle bi şey anlattı bize gelen saç kıran olmuş insanlara o hiç saçı olmayan yerine jiletle bi sürü çizik atıyoruz kanatıyoruz üstüne sarımsakla bastıra bastıra masaj yapıyoruz kabuk bağlıyor ve dökülüyor.sonra aynı işlemi gene yapıyoruz sadece 2.işlemden sonra kabuğun altından saç çıkıyor ve sorunu çözüyoruz dedi.olaya bak direk bizim roller yani.sarımsak ve roller, 1-2 ayda rollerdan sonuç alamayanlar için hem sağlıklı hemde kesin bi çözüm.
allaha emanet ol ben senin artık sona yaklaştığından hiç şüphe etmiyorum.maritsa ve sen her an çığlık atabilirsiniz.
canım benim . iyiki varsınız. sizi seviyorum. inşallah rabbim banada tüm şifa isteyen insanlarada şifa verir. :
))
merhaba arkadaşlar..saçlarım acayip kaşınıyor..insanlar bitlendiğimi düşünecekler yakında..ellerimi saçımdan alamıyorum..bu kaşıntı sizlerde de olmuştu..ne kadar zaman sonra geçer acaba?inş çıkacak saçların habercisidir..
benimde halen deli gibi kaşınıyor . tentür sonrası azalmıştı. ne olduysa oldu yine kaşınıyor. kaşıntı bende resmen dökülmenin habercisi gibi. ama bazılarında çıkanların habercisi canım. inşallah bizde de olur. bol saçlı güünler bizi beklerrrrrr. umudu kesmek yok yola devam sizinle elele.....
maritsam haklısın sarımsak zamanım geldi:)) peki sen nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyorsun canım..
canım bizimde derimz acıyor merak etme. kanama olan yerlerden ampüller geçtiği için yanmıştır. bence zaten olmalıydı. merak etme
Ana Sayfa » MEYVE ANSİKLOPEDİSİ » Meyvelerle Gelen Sağlık » Limonun faydaları tam 25 tane!
Limonun faydaları tam 25 tane!
Limon, “süper yiyecek” sayılan besinler arasındadır. Bazı kişilere alerjen etki gösterse de binbir faydası olan limon hakkında bilmedikleriniz…
1.İçindeki asitle enfeksiyonlarla savaşır.
2.Kalp krizi, kalp-damar rahatsızlıkları ve kanser gibi ahstalıklardan vücudu koruyan bir antioksidandır.
3.Tansiyonu düşürür ve iyi kolesterolü arttırır.
4.Kolon, prostat ve göğüs kanserini azaltan bir anti-kanserojen besindir. Hücrelerdeki metabolizma sorunlarını girerir ve bu sayede kanser oluşumunu engeller.
5.Limon suyu cilde parlaklık kazandırır.
6.Bir kaç damla limon suyunu sıcak suya ekleyip içtiğinizde sindirim sistemi sorunlarına iyi gelir ve karaciğeri temizler.
7.Güneş altında kurutulmuş ve ardından öğütülmüş limon kabuğu saçlara uygulandığında vücudu serinletir ve baş ağrısını alır.
8.Sivilcelere uygulandığında akneleri kurutur.
9.Limon suyu saçların rengini açar ve cildi beyazlaştırır.
10.Limon suyu dildeki iltihaplara iyi gelir.
11.Soğuk algınlığını iyileştirir.
12.İdrar yollarında görülen enfeksiyonlara karşı etkilidir.
13.Bazı böcek ve sineklerin soktuğu bölgelerde panzehir görevi görür ve ağrıyı alır.
14.Kolik ağrısı ve gastrit problemlerine iyi gelir.
15.Çok az miktarda gliserin ile uygulandığında limon suyu kuru ciltlere iyi gelir.
16.Limon suyu deniz canlıları ve et üzerine sıkıldığında bakterileri öldürür. Bu sayede sindirim sistemi sorunlarını önler.
17.Limon suyuna koyulan bir tutam tuz her sabah içildiğinde kolesterolü düşürür ve zayıflatır.
18.Limon suyu susuzluk ve ishale karşı etkilidir.
19.Limon suyu gargara yapmak için de kullanılır. Plakları temizler, dişleri beyazlatır ve diş minesini güçlendirir.
20.Her gün bir yemek kaşığı limon suyu astıma iyi gelir.
21.Ciltte görülen kaşıntılara iyi gelir.
22.Limon suyu ile gargara yapmak boğaz enfeksiyonlarını rahatlatır ve ayrıca difteri tedavisinde de kullanılır.
23.Limon suyu kepek ve yağlı saçlar için mucize etkisi gösterir.
24.Yüze uygulanan limon suyu kırışıklıkları gerginleştirir ve cildi canlandırır.
25.Limon suyu kemik erimesini önler.
canım sen bir harikasın. ne güzel bilgiler bunlar. ellerine sağlık. ben teyit için bir kez daha sorayım. 5-6 limon içine 5-6 diş sarımsak ezip bekleteceğiz(ama kaç gün). sonrada rollerle birlikte kullanacağız. peki bu su kaç gün dayanıyor?. her kullanışta yenilemek gerekiyormu?
herşey için teşekkür ederimmm
maritsa diğer tarif dha etkili olsada sanırım bu tarif bize daha uygun canım. en azından haftada bir yapsak diyorum. cm yaparız pzt kadar koku kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?