Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşımı savunmak için yazmadım yazdıkları yanlış olsaydı da onun yanlışını yazardım.onu anasınıfından beri tanıyorum çok fazla kavga ederiz :)) ama haksız olan sonunda özür dileyen taraf olur bunu da seve seve yaparız.

büyük bir olasılıkla bu yazdıklarımı okuyunca gene kavga edicez:))

yazdım çünkü canım arkadaşım araştırmacı gazeteci yazar gibi çok uzatmış konuyu:))ben kısaca üstünden geçmek istedim.

roller galiba işe yarıyor diye bi yazını görmüş olsaydık emin ol bunları yazmazdık.sadece galiba desen bile yeter yani.varsa böyle bi yazın özür dileriz ama biz göremedik.

bu konuda daha fazla ben de bi şey yazmıycam başta maritsa peri jollyrose olmak üzere diğer hiç bi kızı strese sokmak üzmek istemiyorum.sen de daha fazla üzülme tabi sevgili naz.

kızlar sadece iki kere uyguladım rolleri saç dökülmem inanılmaz derecede çok azaldı kullandığım ilaçlar mı roller mi etki etti bilmiyorum ama mutluyum en azından elimi her attığımda saçıma yarısı elime gelmiyor

merhaba arkadaşlar..saçlarım acayip kaşınıyor..insanlar bitlendiğimi düşünecekler yakında..ellerimi saçımdan alamıyorum..bu kaşıntı sizlerde de olmuştu..ne kadar zaman sonra geçer acaba?inş çıkacak saçların habercisidir..

canım bizimde derimz acıyor merak etme. kanama olan yerlerden ampüller geçtiği için yanmıştır. bence zaten olmalıydı. merak etme

maritsam haklısın sarımsak zamanım geldi:)) peki sen nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyorsun canım..

tatlım benim haşimatom var ama ötroidim. hormonlarım normal yani. şuan roler ve tentür dışında bişey kullanmıyorum. gariptir kaşıntım yine başladı(((kaşıntı ile dökülmem de oluyor çünkü . ne yapacm bilmiyorum. dökülmem devam ediyor çünkü:

benimde halen deli gibi kaşınıyor . tentür sonrası azalmıştı. ne olduysa oldu yine kaşınıyor. kaşıntı bende resmen dökülmenin habercisi gibi. ama bazılarında çıkanların habercisi canım. inşallah bizde de olur. bol saçlı güünler bizi beklerrrrrr. umudu kesmek yok yola devam sizinle elele.....

umarım dökülmenin habercisi olmaz..çünkü az önce roller yaptım ve her zamankinden çok döküldü..zayıf incecik saçlar rollera dolandı hatta..ama saçlarım yumuşacık oldu..kalitesi arttı sanki..açılan yerlerde dolacak inş..iyiki varsınız..yalnız olmadığını bilmek gerçekten çok güzel..teşekkür ediyorum hepinize:)

maritsam haklısın sarımsak zamanım geldi:)) peki sen nasıl hazırlayıp nasıl kullanıyorsun canım..

Canım ben 1-2 sarmısağı ortadan ikiye bölüp ,bir çay bardağı dolusu suyun içinde bekletiyorum .Sonrasında o suyu ,fısfıslı şişeme doldurup ,dermaroller yaptıktan sonra saçıma diplerime sıkıyorum .
Anlattım ama sen benim yöntemi uygulama bence.

nymanhattan'ın önerdiği karışıma birlikte başlayalım . onun daha etkili olduğunu düşünüyorum .

Yazısı biraz arkalarda kalmış ,tekrardan kopyalıyorum nymanhattancım herkes görsün diye .

"haftada 2 gece bir baş sarımsak diş değil 1 baş sürülebilir hale getirmek için z.yağ bir yumurtanın sarısı 1 kaşık baldan krem kıvamında macun hazırladık rondoda güzelce çektik her şey göz kararı rollerdan sonra sürdük ama adamı hoplatıyor yaklaşık 1 saat deli gibi yanıyor urfa biberi gibi diyor ağbim ama saç çıktımı çıktı bazı şeylere katlanmak gerek doğru yapmak gerek sabır gerek ve düzenli sürekli olmak gerek"

Son düzenleme:
Ana Sayfa » MEYVE ANSİKLOPEDİSİ » Meyvelerle Gelen Sağlık » Limonun faydaları tam 25 tane!
Limonun faydaları tam 25 tane!

Limon, “süper yiyecek” sayılan besinler arasındadır. Bazı kişilere alerjen etki gösterse de binbir faydası olan limon hakkında bilmedikleriniz…

1.İçindeki asitle enfeksiyonlarla savaşır.
2.Kalp krizi, kalp-damar rahatsızlıkları ve kanser gibi ahstalıklardan vücudu koruyan bir antioksidandır.
3.Tansiyonu düşürür ve iyi kolesterolü arttırır.
4.Kolon, prostat ve göğüs kanserini azaltan bir anti-kanserojen besindir. Hücrelerdeki metabolizma sorunlarını girerir ve bu sayede kanser oluşumunu engeller.
5.Limon suyu cilde parlaklık kazandırır.
6.Bir kaç damla limon suyunu sıcak suya ekleyip içtiğinizde sindirim sistemi sorunlarına iyi gelir ve karaciğeri temizler.
7.Güneş altında kurutulmuş ve ardından öğütülmüş limon kabuğu saçlara uygulandığında vücudu serinletir ve baş ağrısını alır.
8.Sivilcelere uygulandığında akneleri kurutur.
9.Limon suyu saçların rengini açar ve cildi beyazlaştırır.
10.Limon suyu dildeki iltihaplara iyi gelir.
11.Soğuk algınlığını iyileştirir.
12.İdrar yollarında görülen enfeksiyonlara karşı etkilidir.
13.Bazı böcek ve sineklerin soktuğu bölgelerde panzehir görevi görür ve ağrıyı alır.
14.Kolik ağrısı ve gastrit problemlerine iyi gelir.
15.Çok az miktarda gliserin ile uygulandığında limon suyu kuru ciltlere iyi gelir.
16.Limon suyu deniz canlıları ve et üzerine sıkıldığında bakterileri öldürür. Bu sayede sindirim sistemi sorunlarını önler.
17.Limon suyuna koyulan bir tutam tuz her sabah içildiğinde kolesterolü düşürür ve zayıflatır.
18.Limon suyu susuzluk ve ishale karşı etkilidir.
19.Limon suyu gargara yapmak için de kullanılır. Plakları temizler, dişleri beyazlatır ve diş minesini güçlendirir.
20.Her gün bir yemek kaşığı limon suyu astıma iyi gelir.
21.Ciltte görülen kaşıntılara iyi gelir.
22.Limon suyu ile gargara yapmak boğaz enfeksiyonlarını rahatlatır ve ayrıca difteri tedavisinde de kullanılır.
23.Limon suyu kepek ve yağlı saçlar için mucize etkisi gösterir.
24.Yüze uygulanan limon suyu kırışıklıkları gerginleştirir ve cildi canlandırır.
25.Limon suyu kemik erimesini önler.

Arkadaslar ,,bende bugun 540 ıgnelı olanlardan sıparıs ettım yalnız ben bırcok methodu deneyıp artık gercekten cok bıkmıs bırı olarak sunu soylıycem evet rollerlar etkılı gozukuyor ancak yan tedavılerıde ıhmal etmemek gerekıyor.sarımsaklı sampuan ve ekstra sarımsak koymak gıbı.herkesın methodu farklı sanırım ben juıcer da sarımsakların suyunu cıkarıyorum (kı bayaa az cıkıyo 30 tane sarımsaktan 1 kasık su cıkıyor)daha sonra sarımsakları en etkılı oalrak gordugum corek otu yagı ıle karıstıryorum.corek otu yagının ayrıca soyle bır etkısı var.sarımsagın yakıcı ozellıgını buyuk olcude azaltıyor.rollerdan sonra bu karısımı sacımıza uygulayabılırız.ben etkılı olabılecegını dusunuıyorum.

Herkeseee bolll boll saclııı gunler dılerımm...

canım bizimde derimz acıyor merak etme. kanama olan yerlerden ampüller geçtiği için yanmıştır. bence zaten olmalıydı. merak etme

peri1 gerçekten büyük umutlarla uyguluyorum rolleri saç bi kadın için vazgeçilmez bir güzellik unsuru bıkmadan sabırla yapıcam umarım sonuçlarıda muhteşem olur :)

canım sen bir harikasın. ne güzel bilgiler bunlar. ellerine sağlık. ben teyit için bir kez daha sorayım. 5-6 limon içine 5-6 diş sarımsak ezip bekleteceğiz(ama kaç gün). sonrada rollerle birlikte kullanacağız. peki bu su kaç gün dayanıyor?. her kullanışta yenilemek gerekiyormu?
herşey için teşekkür ederimmm
maritsa diğer tarif dha etkili olsada sanırım bu tarif bize daha uygun canım. en azından haftada bir yapsak diyorum. cm yaparız pzt kadar koku kalmaz...

pericim istersen 1 kg limon bi baş sarımsaktan yap 1 ay dan fazla oda sıcaklığında tutabilirsin bi şey olmuyor.her geçen gün de ilaca dönüşür.ama mutlaka hergün sabah akşam çalkala.ilk kullanım için bi gece bekletme bile yeter.kullanacağın kadar alır süzersin.kavanozda kalan sarımsak limon o şekilde beklemeye devam etmiş olur.taze taze yapmak da söz konusu tabi ama ben ilaca dönüşmesi taraftarıyım.
araştırdıkça bekletmek daha mantıklı geliyor bana.cam kavanoz unutma.

havalar serinledi daha az koku olur artık, üstüne karanfil de yapın oda çok işe yarıyor yani sarımsağın kokusunu baya bastırıyor.

Su Terapisi bitkisel  bitkisel bitkisel deva

ŞAŞIRTICI SU TERAPİSİ
Giriş

Her gün 6 su bardağı su (1,5 litre) iç ve böylece ilaç almaktan, iğne olmaktan, doktor parasından kurtul. Uygulamadan inanamazsın.

Su Terapisi ile Tedavi Edilebilen Hastalıkların Listesi

Kan Basıncı/Yüksek Tansiyon

Romatizma (Eklemlerde/Kaslarda ağrı)

Anemi (Kansızlık)

Genel Felç

Obezite (Aşırı şişmanlık)

Kireçlenme (Artirit)

Sinüzit

Taşikardi

Baş dönmesi

Öksürük

Lösemi

Astım

Bronşit

Akciğer Veremi

Menenjit

Böbrek Taşı

Üreme Organı Hastalıkları

Ekşime

Dizanteri

Gastrit

Rahim Kanseri

Hemoroit

Kabızlık

Kemik Erimesi

Şeker Hastalığı

Baş Ağrısı

Gözde Kan Toplanması

Düzensiz Adet Görme

Meme Kanseri

Larenjit (Gırtlak İltihabı)

Terapi İşlemi

Sabah, yataktan kalktıktan hemen sonra (dişlerini bile fırçalamadan), 1,5 litre (5-6 bardak) su iç. Bilin ki bu “Usha Paana Chikitsa” diye anılan eski bir Hint terapisidir. Daha sonra yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Burada en önemli nokta, 1,5 litre su içildikten sonra takip eden bir saat içinde hiçbir şekilde bir şey içilmeyecek ve yenmeyecektir. Bir gece önce alkol içeren içki alınmaması da çok titizlikle uyulması gereken bir husustur. İstenirse, bu amaçla içilecek su kaynamış ve süzülmüş kullanılabilir.

1,5 litre suyun bir kerede içilmesi zor olduğundan derece derece uygulayabilirsiniz. İlk başta dört bardağı bir dikişte, kalanı iki dakika içinde aralıklarla içerek kendinizi alıştırabilirsiniz. Bir saat içinde 2 ya da 3 kere idrar çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bir süre sonra bu normal olacaktır.

Araştırma ve Deneylerle

Aşağıda belirtilen hastalıkların, yanlarında gösterilen sürelerde iyileştikleri gözlemlenmiştir.

Kabızlık - 1 gün

Ekşime - 2 gün

Şeker - 7 gün

Kanser - 4 hafta

Akciğer Veremi - 3 ay

Yüksek Tansiyon - 4 hafta

Not:

Artirit (Eklem Kireçlenmesi) ve Romatizma ağrıları çekenler bu terapiyi günde üç kere; yani ilk hafta sabah, öğle ve akşam yemeklerinden 1 saat önce; ve sonra hastalık geçinceye kadar günde iki kere uygulamaları önerilir.

Sadece Su Nasıl Etki Eder?

Sıradan bir su tüketimi, doğru metotla insan vücudunu temizler. Tıpta “Haematopaises” de denilen yeni kan oluşması, kolonun daha tesirli olmasına yardımcı olur. Kolon ve bağırsaklarda bu şekilde yeni kan oluşması tartışmasız bir gerçektir. Bu terapi ile kolon ve bağırsakların mukoza kıvrımları çalışır.

Eğer kolon temizlenirse, günde birkaç kere alınan kandaki gıdalar emilecek ve mukoza kıvrımlarının çalışmasıyla yeni kan haline dönüşeceklerdir. Kan, rahatsızlıkların tedavisinde ve sağlığın korunmasında en önemli unsurdur ve bunun için de su düzenli olarak alınmalıdır.

Benim yüksek tansiyonum var ne yazık ki 4 hafta çok uzun bir süre değil mi ,sen bunu uyguluyor musun baobabcım çok teşekkür ederiz paylaşımlarım için ,devamını da bekleriz :)

Perim ne yalan söyleyim ,diğer tarif benim kafama daha yattı :26: limon yakar be kızlar.

Herkese selamlar.. Adım geçiyor görüyorum ki.. Öncelikle lütfen tartışmayın ortada kötü yok biraz üslup farklılığı var diyelim. Bu sayfaya ilk geldigimde her soruma sabırla yanıt veren iki kisi vardi naz ve peri sagolsunlar. Minoxili naz tavsiye ettigi icin degil gittiğim 3 drun tek çözümü dediği icin kullanmaya başladım. Naza kadar tüm siteler tüm Dr anlatıları bu isin iki ilacından biri minoxtur der. Yan etkilerini biliyorum hatta once 2 hafta kullanmış ve kaygılarımdan bırakmıştım fakat son drum da tavsiye edince saçlarıma garantili bişey yapmak adına tekrar başladım 19 Eylül'den beri kullanıyorum, hissettiğim yan etkiler ciddi azaldı fakat dökülme tam gaz devam ustelik kaşıntı beni delirtiyor, roller gün asırı uyguluyorum. Farkındayım burda mevzu ne benim ne minox. Amac rollerin faydalı olduguna dair bir bilgi..

kızlar
:S
benımde saclarım cok dokuluyor lutfen benım konumada bakın bende hairforte kullanmaa basladım sprey sac dıplerıne ve sac derım kasınıyor

gecmıs sayfalara bakıyorum tartısma goruyorum bır arkads ne kullanmıs ıyı gelmıs bır yardım edın lutfen banada yarın doktora gıttıgıme sorayım roller gordum resmını ıgneleme gıbı bısey ama ne ıse yarıyor analmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…