Sakın yanlış anlaşılmasın ,ben cildim için ozon yağını sürüyorum ,saç için değil.Merhaba arkadaşlar.. Her gun burayı okuyorum ama yazamiyorum.. Roller i bu ara 3 gundur felan 2 gunde bir yapiyorum..Ama hala israrla oluk oluk dokulmeye devam.. Burda ozon yagi kullanan bi arkadasimiz vardi.. Hamileler icin uygun mudur acaba? Bu arada sarimsagi tekrar yapmaya cesaretim olmadi.. Kokudan dolayi... Gece kokusundan uyanip midem bulaniyor. Bu adada sampuan olarakta "L`Oreal Professionnel Expert Serie - Density Advanced Shampoo 500ml" kullaniyorum.. Hamilelikten once bu serinin 42lik aminexil serumunu kullanmistim... Dokulmem durmustu ama yerine bi seycik cikmadi.... Simdi serumu kullanmiyorum ama sampuan ehhh bi nebze olsun daha diri gorunmesini sagliyor..
Allah im hepimize sirma sira saclar versin amin...
Kızlar ben rollerimin iğnelerinin sizinkinden kalın olduğunu düşünmeye başladım çünkü asırı canim yanıyor anında kanıyor ertesi gunün sonunda dahi basıma dokundugumda acıyor buna rağmen hergün seyrelen yerlere tepe kısmıma yapıyorum herkes icin bukdr dayanılmaz olsa cogunluk cok acıyor derdi koluma yaptım 4 gün oldu kabuklar düşmedi. Siz de bukdr acı çekiyor musunuz yani aynı yerden 25-30 kere geçsem mahvolurum zaten kanıyor bu arada tambur zor donuyor dönmesi icin epey bastırmak gerekiyor.
Arkadaşlar bu saç dökülmesinin maalesef çaresi yok. 7 sene önce psikolojik olarak saçlarımı kaybettim. bir sürü prof a gittim. Aklınıza gelebilecek her ilacı kullandım. Bepanten, evigen vb ampüller, shenmin, rogaine, restorex, priorin. Hiç bir işe yaramadı. Gittiğim doktorlar tek çarenin saç ekimiolduğunu söylediler. Tüm hormon tahlillerim yapıldı hepsi normal çıktı. Erkek tipi saç dökülme var. maalesef çaresi de yok. Artık bununla yaşamayı öğrendim. Topic kullanarak psikolojimi düzeltiyorum. ileride saç ektiricem inşallah
bi arkadaş hacamat olayından bahsetmişti geçenlerde ben hep onu sadece bi deyim olarak bilirdim hacamat etmek.meğer bi tedavi şekliymiş.ama cuma gecesi yaptığım roller uygulamasından sonra bu 2 sinin aynı şey olduğuna karar verdim yani roller alarak yüzde yapmak cildi hacamat etmek demek:)
a ne kolay iğneler çok kısa bastırayım derken toplasan 3 dk içinde kıpkırmızı oldum ve ne yazık ki 2 gün oldu geçmiyor
şiştim yastık batması neymiş ben de anladım buzla kompres yapmadım büyük hata oldu şunu iyice anladım ki yüzde uygularken çok ama çok kibar olmak lazım pişman değilim ama bu şekilde yapmak çok acılı kibarlığı elden bırakmıycam
sizinde kulağınıza küpe olsun sanırım epey bi kabuk bağlıycak 1 hafta 10 günden önce de düzeleceğini sanmıyorum amele yanığı derler ya öyleyim şu an:)
merhaba ben geldim biraz yoktum rutin kontrollerim vardı çok şükür sonuç güzel biraz uzun kaldım hastanede çünkü roller kullanmış olmamdan dr ler hiç hoşlanmadı benim gibi hastaların en ufak bi mikroptan sakınmaları gerek ya bana çok kızdılar ama gözleri de fal taşı gibi açıldı neyse rollerdan bi mikrop kaptım mı vs vs yede bakıldı sonuçlar temiz :)
hijyene dikkat diyoruz tabi bunu ihmal etmek yok üzerinde kan kalır deri parçası kalır vs bunların iğnelerden temizlenmesi gerek.
baobabcım canım kısaca belgesellerdeki arkasını dönen maymunlara mı benzedin? görücez bakalım ama okuyunca çok güldüm
sayfada gene iyi niyet dışı bi mesaj okudum ama bu gün çok neşeliyim germiycem kendimi canım iyi niyet her zaman kazanır insanların üzüntülerinden kendine mutluluk çıkarıyorsan çoook yalnız kalırsın ve en sonunda asıl üzülen ve kaybeden de sen olursun
ben hastanedeyken çooook karizmatik 2 adet kel dr roller aldı bence almasalardı da sorun yoktu:)inanılmaz güzel şeyler oldu bi çok insana bi çok anneye umut oldum.
hiç bi şeye aldırmadan devam
nymanhattan hoşgeldin. nerelerdesin diye merak ediyordum. geçmiş olsun. herşeyin iyi olmasına çok sevindim rabbim o günleri bi daha yaşatmasın.
benim dökülmelerimin başlamasına ne diyeceksin cidden merak ediyorum. muhtemel bir açıklaması var ve ben şuan hiç bişey düşünecek halde değilim. canım senin arkadaşların arasında bu zaman zaman saç dökülmesinde artış olan kimse oldumu acaba?
daha önce jollyrose da dökülmem arttı demişti. acaba şuan ne alemde? maritsa naz sizin dökülmeleriniz ne durumda? yalnız mıyım merak ediyorum. umarım bu zaten rollerde beklenen bir süreçtir ve gerçekten alttan çıkanların hebrcisidir.
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..............
nymanhattan hoşgeldin. nerelerdesin diye merak ediyordum. geçmiş olsun. herşeyin iyi olmasına çok sevindim rabbim o günleri bi daha yaşatmasın.
benim dökülmelerimin başlamasına ne diyeceksin cidden merak ediyorum. muhtemel bir açıklaması var ve ben şuan hiç bişey düşünecek halde değilim. canım senin arkadaşların arasında bu zaman zaman saç dökülmesinde artış olan kimse oldumu acaba?
daha önce jollyrose da dökülmem arttı demişti. acaba şuan ne alemde? maritsa naz sizin dökülmeleriniz ne durumda? yalnız mıyım merak ediyorum. umarım bu zaten rollerde beklenen bir süreçtir ve gerçekten alttan çıkanların hebrcisidir.
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?