Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sevsevil, ben de dermaroller almayı düşünüyorum, perinin söylediklerinden sonra 540 lıktan vazgeçtim 192-200 lük seçenek az gg da. Sen nerden nasıl almıştın, belki sorun vardır. Bence eğer başlık dönmüyorsa derine fazla batıyor olabilir. Dökülmesi azalan arkadaşları okudukça ümitlenip mutlu oluyoruz. Tamam en az 1 lik olucak, ama belki de doğru dermaroller de önemlidir, nasıl seçip karar vereceğiz bilemiyorum

Selamlar herkese
ben dermaroller içine koyduğunuz sıvılarla ilgili biraz bilgi alabilir miyim sizden
nasıl krem sıvı koyuyorsunuz alternatifler nedir
ve bu rollerları nereden alabilirim interetten mi aldınız

Kızlar sıcak makas hakkında ne düşünüyorsunuz ? ince telleri saçları kalınlaştırıyormuş .

Sıcak makasla saç kesimi hakkında bilgiler sizlerle.İnce telli saçlara sahip olan kişiler istedikleri gibi bir türlü sağlıklı bir şekilde saçlarını uzatamazlar. Ne zaman saç uzatmak isteseler bir süre sonra saç uçları kırılmaya başladığı için saçın uzaması durur ve saçlar donuk, cansız bir görünüme bürünür. Özellikle ince telli saçlar için önereceğimiz saç kesimi sıcak makasla olan kesim şeklidir. Sıcak makasla kesim sayesinde saçlarınızın uzama süresi daha aza inecek ve kısa sürede istediğiniz şekilde saçlarınız uzayacaktır. Şimdi sizlere belkide ilk kez duyduğunuz sıcak makasla kesim hakkında merak ettiğiniz bilgileri paylaşıyoruz.

alıntıdır .

Sakın yanlış anlaşılmasın ,ben cildim için ozon yağını sürüyorum ,saç için değil.
Bence hamilelikte kullanma :26: kokusu çok keskin ,çok rahatsız olursun .

Saçın az yoğunlukta olduğu yerlerden geçince ,çok acıyor .Senin aldığının markası neydi ?

DNS biogenesis 1 mm 192 lik rollerim. Ben hergün yapıyorum yapmaya çalışıyorum seyrek bulduğum yerlere minoxilden once uyguluyorum. Belki genel anlamda heryere eşit uygulayamiyorum ama hergün cok iyi uyguladığım bir bölge var oradan gözlem yapabilicem. TemiZligini babusol spreyle yapıyorum icinde %70 etil alkol var. Sıcak makasa gelince ben İlker yavruturke kestirdim ve memnun kaldım.

Bak bende rollerin bir sürü çeşiti var ,inan en çok beğendiğim memnun kaldığım dns .Onunla devam et ,hepimizin az çok canı yanıyor .Napalım gülü seven dikenine katlanır hesabı devam edeceğiz

İzmirde sıcak makas yapan bir yer olmadığı için ,demin makası ısıtıp ,kendim kestim saçlarımı .Boyutu ile oynamadan ,ara makas yaptım sadece.

Arkadaşlar bu saç dökülmesinin maalesef çaresi yok. 7 sene önce psikolojik olarak saçlarımı kaybettim. bir sürü prof a gittim. Aklınıza gelebilecek her ilacı kullandım. Bepanten, evigen vb ampüller, shenmin, rogaine, restorex, priorin. Hiç bir işe yaramadı. Gittiğim doktorlar tek çarenin saç ekimiolduğunu söylediler. Tüm hormon tahlillerim yapıldı hepsi normal çıktı. Erkek tipi saç dökülme var. maalesef çaresi de yok. Artık bununla yaşamayı öğrendim. Topic kullanarak psikolojimi düzeltiyorum. ileride saç ektiricem inşallah

rollerı denediniz mi?

7 yıl çok uzun bi süre neden daha ilerde düşünüyorsunuz saç ektirmeyi yani topik yıkayınca çıkıyor sanırım aynayla baş başa kalınca daha zor olmuyor mu?

dün gece yüzüme uyguladım şimdi çok geç oldu eve geç geldik yarın yazarım artık öptüm herkesi

bi arkadaş hacamat olayından bahsetmişti geçenlerde ben hep onu sadece bi deyim olarak bilirdim hacamat etmek.meğer bi tedavi şekliymiş.ama cuma gecesi yaptığım roller uygulamasından sonra bu 2 sinin aynı şey olduğuna karar verdim yani roller alarak yüzde yapmak cildi hacamat etmek demek:)

a ne kolay iğneler çok kısa bastırayım derken toplasan 3 dk içinde kıpkırmızı oldum ve ne yazık ki 2 gün oldu geçmiyor

şiştim yastık batması neymiş ben de anladım buzla kompres yapmadım büyük hata oldu şunu iyice anladım ki yüzde uygularken çok ama çok kibar olmak lazım pişman değilim ama bu şekilde yapmak çok acılı kibarlığı elden bırakmıycam

sizinde kulağınıza küpe olsun sanırım epey bi kabuk bağlıycak 1 hafta 10 günden önce de düzeleceğini sanmıyorum amele yanığı derler ya öyleyim şu an:)

merhaba ben geldim biraz yoktum rutin kontrollerim vardı çok şükür sonuç güzel biraz uzun kaldım hastanede çünkü roller kullanmış olmamdan dr ler hiç hoşlanmadı benim gibi hastaların en ufak bi mikroptan sakınmaları gerek ya bana çok kızdılar ama gözleri de fal taşı gibi açıldı neyse rollerdan bi mikrop kaptım mı vs vs yede bakıldı sonuçlar temiz :)
hijyene dikkat diyoruz tabi bunu ihmal etmek yok üzerinde kan kalır deri parçası kalır vs bunların iğnelerden temizlenmesi gerek.
baobabcım canım kısaca belgesellerdeki arkasını dönen maymunlara mı benzedin? görücez bakalım ama okuyunca çok güldüm
sayfada gene iyi niyet dışı bi mesaj okudum ama bu gün çok neşeliyim germiycem kendimi canım iyi niyet her zaman kazanır insanların üzüntülerinden kendine mutluluk çıkarıyorsan çoook yalnız kalırsın ve en sonunda asıl üzülen ve kaybeden de sen olursun
ben hastanedeyken çooook karizmatik 2 adet kel dr roller aldı bence almasalardı da sorun yoktu:)inanılmaz güzel şeyler oldu bi çok insana bi çok anneye umut oldum.
hiç bi şeye aldırmadan devam

baobab merhaba, eğer yüzün kabuk bağladıysa lütfen hipokort ve bepantehene merhem kullan. iyileşme süresini kısaltacak ve leke kalmasını engelleyecek. bu arada güneş kremi kullanmayı ihmal etme lütfen.. sonu çok güzel olacak ama merak etme. gerçek peeling sonrası hastaların yüzleride aynen böyle oluyor ve bunun için seans başı dünyanın parasını ödüyorlar:)))
bu arada benim dökülmem bugünde oldu. inşallah alttan gelenlerin habercisidir. ama resmen elim ayağım esiyor.

nymanhattan hoşgeldin. nerelerdesin diye merak ediyordum. geçmiş olsun. herşeyin iyi olmasına çok sevindim rabbim o günleri bi daha yaşatmasın.
benim dökülmelerimin başlamasına ne diyeceksin cidden merak ediyorum. muhtemel bir açıklaması var ve ben şuan hiç bişey düşünecek halde değilim. canım senin arkadaşların arasında bu zaman zaman saç dökülmesinde artış olan kimse oldumu acaba?
daha önce jollyrose da dökülmem arttı demişti. acaba şuan ne alemde? maritsa naz sizin dökülmeleriniz ne durumda? yalnız mıyım merak ediyorum. umarım bu zaten rollerde beklenen bir süreçtir ve gerçekten alttan çıkanların hebrcisidir.
hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız..............

pericim merhaba.benimde saclarim inanilmaz sekilde dokulmeye basladigi icin icimden yazmak gelmedi senin gibi:-(
aceba neden dokuluyor çok merak ediyorum???keske sanspasa burada olsaydi da bize cevap yazabilseydi.dedigin gibi nymanhattan bize bu konuda bir aciklama yapabilir belki.
bir de dermaroller kullanan butun arkadaslarima sormak istedigim bazi sorular var.kafamizda bu beyaz seyler cikti ya tuz gibi benim butun kafamin ustunde var arkalarda da varsa veya yanlarda oralari goremiyorum diyorum ki aceba bu beyaz tuz gii seyler mi sacimizin dokulmesine sebep oluyor?lutfen cevap yazin bu durumu yasayan arkadaslar.ben cam terebentin kullandigim halde oluyor bu beyaz tuz gibi seyler.sanspasa demisti ki sampuana camterebentin koy kurutma sacli derini demisti ama fayda etmedi baksaniza eger bu yuzden oluyorsa beyaz seyler.cevaplarinizi bekliyorum.hepinizi cok seviyor ve opuyorum.

peri jollyrose

mevsim zaten herkeste saç dökülmesini arttırdı burda bile bi çok insan da eminim sizin gibi bi artış vardır ama dr yorumlarında söylenen tek bi şey var yeni oluşum eski ve zayıf saçların dökülmesiyle başlar diyorlar.şimdi herkes roller kullanırken aynı reaksiyonu göstermiyor kimi git gide azalan bi dökülme yaşadı kiminde birden dökülme durdu sonra gene başladı sonra gene durdu gene başladı ama alınlarında saç gördüler o yüzden de moral bozmadılar şimdi burda bayanlarda hiç 30 üstü bi yaş yok hamilelik falan da yok yaş faktörü hamilelikteki hormonların değişikliği falan filan yok yani burdakilerde bide uzun yıllardır bununla mücadele edende yok sanki şöyle oldu bizde erken teşhiş gibi sanırım o yüzden de çabuk saç çıktı sonuçta sanspasa dile kolay 6 ay beklemiş 10 yıllık bi geçmişi var erkek arkadaşlarla kıyaslamak da istemiyorum
öncelikle şu mevsim değişikliği düşünülmeli sonrada bu dökülme tamamen yeni oluşumla ilgili diye düşünüyorum ne olursa olsun sakın bırakmayın
roller alan 2 dr balık hapı ve multivitamine de başlayacaklar bi bildikleri vardır sanırım
jollyrose çam terebentin rollerdan sonra saçlarımızda kepek görüntüsü olmasın diye zaten yani şampuana terebentin koyarsan kafanı öne eğip saçlarını salladığında kepekler dökülmez ve aynı zamanda gözükmez ama roller uyguladığımız için saç derimizin kepeklenmemesi imkansız çünkü orası tahriş oluyor deri durmadan değişiyor yenileniyor ve o tuz tanesi gibi olan şeyler gözenekler açılıp kapandıkça dışarı atılan küçücük yağ bezeleri zararı olmadığı gibi çok da iyi bi şey bu da sadece çok yağlı saçlarda oluyor yağı çok çok azalt örneğin margarin o hiç bi insan için kullanılmamalı z.yağ ve tereyağ ama çok çok az hiç kullanmamak da sağlıklı değil ve yanlış beyinin tamamı nerdeyse yağdan oluşur yağı tamamen kesmen başka sorunlar yaratır
dökülmenin şu ara artması dışında sorun yok bence bu da sorun değil o saçlar roller kullandığınız sürece yenilenecek
ağbime roller yaparken kimi gün roller saçlardan gözükmezdi iğnelerin arası dolardı kürdanla tek tek temizleyip gene başlardık kimi günde tek bi saç teli dolanmazdı rollera hala da öyle bi değişim yaşıyorsunuz biraz zahmetli ve üzücü geçiyor ama çok yakında herşey istediğiniz gibi olacak sakın ümidinizi kaybetmeyin
hep sanspasa örnek olmalı bence hiç olmazsa 6 ayı tamamlayıp öyle düşünelim derim ben

kıslar bu aralar benim de dökülüyo çok ama mevsimden sanırım

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben makası ısıtıp ,saçlarıma ara makas yaptığımı söylemiştim :) mucizevi bir şekilde bugün 2 tel döküldü.
O gün bir de saçlarıma zeytin yağını güzelce sürüp ,öyle yatmıştım (kafamda bone vardı)

Ben artık hafta bir sarmısak kürünü ve ampul karışımını uygulayacağım .15 güne bir de saçıma zeytin yağı sürüp ,yatabilirim .
Durulama içinde sirke ya da ısırgan suyu .
Ne yazık ki çam terebettin saçlarımı çok kuruttu belki onu bırakabilirim .

Dermarollera her daim devammmmm
Nasıl listem size :26:

işe gidemedim

perinin dediği ilaçları aldım dün gece soyulmaya başladı bu gün ama herşeye rağmen iyi yani ben sevdim bu işi hiç bi şey değişmese cildim yenilendi:))

perim uzun zamandır bazı nedenlerden dolayı giremedım ınternete uzak kaldım ve rollerimide uygulayamadım açıkcası... ama şuan saclarım çok az dokuluyor sadece dusta desem yeridir ıananamıyorum bazen de korkuyorum ya artarsa dıye bır ayı gectı ama hıc boyle uzun bır donem sac kaybımın yavasladıgı bır durum yasamamıstım.ama yınede emın degılım beklıyorum artıcakmı yada aynımı gıdıcek dıye zaman gösterıcek rollerıde bayadır uygulamıorum.merak ettiğim şu cok az sure roller kullnmam dokulmemı bu kadar cok engellemıs olabılır mı dıye dusunuorum halada kullanmıorum rolleri zaten roller sac cıkısını saglamakta etkısı daha çok dıye konusulmustu benımkıyse dokulmenın onune gecmektı amacım dusunduğum su ben bu dokulmenın azaldıgı bu durumu zaten yasıycakmısım gıbı hıssedıyorum yanı roller bu kadar etkı edebılırmı bılmıyorum zaten suan kullanmıorumda perim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…