çok mutlu oldum maritsam inşallah birdaha Allahın izniyle artık yatagından tomarla saç tplamıycaksın :)) canım total neresi oluoyor ? bende sureeklı toplamak zorundayım malesef eger total bolge kafada kı arka ust bolumse bende bu yuzden azlıgından dolayı toplayurum bıde azık olduklarından kotu görunuyolar salınca. 1.5 rollerın siparişleri verılmıs bile bakıoyorumda bende en kısa surede sıparısını verıcem:))canım bıde üçlü ampül yontemini uyggulamada hepsinden bir ampul kırıp karıstırırak mı yapıyorsun ilk defa yapıcamda? perim sende durumlar nasıl, nasıl gidio :)
inşallah Allah sıfalığını verir faydasını gorur perim? saç kırandan dolayı mı kaybetmıs saclarının tamamını peki?
Canım ben de 1.5luk olandan sipariş verdim ,540 iğneli olanlardan değil tabii .Ayyy kaç tane rollerımız oldu bizim periÇam yağını söyle yap ,böyle kullan diyemıyorum ,karar senin bana kalırsa şimdilik terebettin ile devam et,sonra duruma göre birlikte düşünürüz.
Ben haftada 1 kez dermarollerdan hemen sonra,yağ karışımını sürüp , 30 dk kadar bekletip yıkıyorum saçımı. Kendi çapımda saç mezoterapi yapmaya çalışıyorum, yani o tam olarak böyle mi yapılıyor ,gözenekleri tıkıyor mudur bilemeyeceğim ama şimdilik çok memnunum .
Bu aga saclar ,dökülme eğiliminde olan saçlar mıdırinan ilk kez sizden duydum aga kelimesini .
Ah deseydin keşke ,hatta bizim forumuda söyleseydin :) Ben de gecenlerde bir akrabama rollerden ve bu forumdan bahsettim :)büyük ihtimal almıstır rolleri ve bizi takipliyordur .Buradan öpücüklerimi yollayıp ,ellerinden öpüyorum .
Nazım benim büyük ölçüde azaldı dökülmem :) annem bile önceden yastıgından tomarla sac toplardım ,artık eskisi gibi toplamıyorum dedi .Yalnız benim totalde çok kayıp oldugu için ,saclarımı pek acamıyorum ,hep toplu hepppp .
İnş canım hepimiz için dua ediyorum sürekli .
Total derken ,bütünden de demek istemiştimyani her yerinden eşit dökülmüştü benim. Herhangi bir açıklık söz konusu değil, ama saçlarım çok az ,cılız gorunuyor .Dermaroller sayesinde baya canlandı ,kendine geldi tabii .
Canım onu doktor yazmıştıeğer reçetesini atmasaysam ,buraya yazarım .Eczaneye gidip sorsan ,onlarda söylerler sana kac ampul katılacagını .Çünkü onlar hazırlıyorlar bu karışımı.
Çok geçmeden hemen ver şiparişini canım ,birlikte başlayalım.
ben de ilk kez dün gece yaptım rollerımı. 1.5 mm benimki. valla hiç acımadım hunharca giriştim besmeleyle. inşallah hep beraber saçlarımız düzelince şenlik yapar halay çekeriz kızlar :))
kıpkırmızı oldu derim hatta yanma baya bi sürdü. şimdi bile bazı yerler yer yer yanıyo. yanlış bişi yapmadım di mi kızlar ya? günaşırı yapcam bi de. benim derim tenim çok hassasttır. kaş yapayım derken göz çıkarmayım.
Gecmis olsun bu vitamin takviyesi dediginiz ilacin ve sampuanin ismini ogrenebilir miyizmerhaba kızlar herkes iyidir umarım ki öyle gördüm çok sevindim :) dr a gidicem demiştim gittim erkek tipi dökülme teşhisi koydu. doğum kontrol hapına devam et ve kesinlikle minoxil kullan dedi. bugün kadın doğum doktoruna gittim ve bana polikistik over teşhisi koydu buna bağlı dökülme yaşadığımı söyledi. tekrar dermatoluğu aradım bana pco teşhisi konuldu nasıl yorumlarsınız diye sorduğumda erkeklik hormonları çok yükselir bu da erkek tipi dökülme yapar dedi. en hassas nokta ise pcolu olmam erkek tipi dökülme için tek sebep mi yoksa genetik durumun etkisi nedir diye sorduğumda genetik hassasiyetin olduğu için bu kadar etkilendin dedi. doğum kontrol hapını diana 35 le değiştirdik ve minoxile devam ayrıca yeni bir ilaç çıkmış vitamin takviyesi çok başarılıymış eczanelerde bulamazsanız muhakkak istetin dedi, bir de şampuan verdi içinde östrojen varmış haftanın iki günü bunla yıka dedi, ilgilenirseniz reçeteden bakar yazarım isimlerini. rollerı sordum yani çok etkisi olacağını sanmıyorum dedi fakat mevzuya hakim değil, ben de gayet etkili dedim sonuçta minoksil ve diğer herşey orada kanlanmayı sağlayarak tedavi etmiyor mu. arkadaşların minoxile başlasınlar bence dedi o sayede aldıkları vitamin saça ulaşır yoksa damarlar büzüşük olduğu için ulaşmaz dedi. ben de artık roller ve bu ürünlerle tedavimi olucam inşallah. herkese sevgiler.
sabah saçlarımı yıkıyorum akşam yatmadan önce yapıyorum. yaptıktan sonra yıkamaya gerek var mı? sanspasa yapıp duşa giriyorum diyordu ama ben geceden yıkayıp sabaha yetiştiremem saçlarımı çok yağlı. kafam karıştı. yani anlatılmış şey olabilir ama çok heycanlıyım unutmuş olabilirim
merhabalar sayfları karıştırırken tesadüf burayı gördm...ben yaklaşık 5 ay önce doğum yaptım saç diplerim çok kötü kaşınıyor ve bi o kadarda dökülüyor.Zaten öncesinde de çok sık gür saçlarım yoktu fön falan çektirdiğimde azcık kalıyodu ve oldukçada ince telli...sayfa geçmişini tam olarak okuyamadım bebeğim küçük fırsatım olmuyor..sizden ricam bu dermoroller ne demek nerden alınıyor ne kadar süre kullanılıyor etkileri nasıl
540 İĞNELİ DERMA ROLLER-1,5 mm-ROHS VE CE ONAYLI GittiGidiyor'da 64054265 bunu alıyorum uygun mudur sizce?
kızlar pco ya bağlı erkek tipi dökülme hakkında bilginiz var mı? pericim sen bana pcolu musun diye sormuştun o yüzden gidip tekrar muayene oldum ve evet öyleymişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?