Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
mrb arkdslar bende yenı aranıza katıldım benım 5 yıldır saclrım dokuluyor 24 yasındayım ve ınanırmısınız 5 yıldır bende ne sosyal hayat var ne bısey resmen eve kapandım cok buyuk bunalımlar yasadım neyse kafanzı sısırmek cok ıstemıyorm ama ozetle yaklask 4-5 hastahane gezdım hepsıde hormon bozuklugun yok stresten dokulmustur dıyıp yolladılar benı...en sonunda dermatolog serkıs barıs a gıttım dhea-s hormonum yuksekmıs erkeklık hormonu bu sanırım bana dermozınc ve placenta sampuan verdı sampuan ıdare eder ama drmozınc oldukca doktu sacımı tepe bolgem baya acılmısdı son 6 aydır arkalardan da asırı dokuluyor serkıs barıs bana endokrınolojıye gıt bana ole gel dedı ama okdr kalabalıkkı randevu alma sıstemı yok gıdenler bılırler o yuzden daha gıdemedm kendısıne dogum kontrol hapndan cok korkuyorm daha fazla sacımı doker dıye bu arada dun capa tıp fakultesıne gittim dahılıye bolumu endokrınolojıye sevk ettıgı halde bu bolum 3 yıldır hasta almıomus ne randevu aldm ne bısey sızler hangı bolmlere hangı hastahanelere gıttınız bılgı verebılrımısınız??? bu arada hormon bozuklugu olanlar sızler ne kullanıyorsunuz ılk gıttıgm 4 hastahanedekı 4 doktor da hormn bozuklugum olmadıgını solemıstı ama varmıs dıane 35 mı kulanıosnz daha cok sac doker dıyolar ılk sorum bu cvplarsanz cok sevınırm dıger sorumda su dermaroller hormon bozklgm oldugu halde kullnsam bı yararını gorebılırmym? kbakmayn cok soru sordm ama ınanın cok sıkıldım bı sonuc alamamaktan bunalmdan

mine hoşgeldin

belli ki tam olarak sayfaların tümünü okumadın öncelikle 15.sayfadan başlayıp sona kadar gelmen en iyisi olur. troidden tut kansere kadar dökülme sebebi olan insanlar var. hastalığı olmayan genetik yada hormon problemi yaşayan var. hiç kimse ilaç tedavisiyle elle tutulur bi başarı elde edememiş.dönem dönem azalmış dönem dönem artmış bu dökülme.ama hiç bi kimse çıkıpta şu sorunu hallettim ve artık saçlarım dökülmüyor diyememiş. bi sonuç elde edene kadar elbet doktora git,ne ilaç verilirse de kullan ama ilk yapman gereken de roller almak olsun.çünkü roller derdin ne olursa olsun ne ilaç kullanırsan kullan saç çıkarıyor.yaşadığın bu sorunu bu gün halletsen de belli ki ömrünün sonuna kadar ara ara bununla mücadele edeceksin. saç bi kez bu sorunu yaşamaya görsün hep devam eden bi sorun oluyor malesef.

sağlıklı beslenmek çok önemli ama alınan bi yoğurdun 2 ay dolapta bozulmadan durduğu düşünülürse raflardan ömrü bitince toplatılan gıdaların tekrar yeni ürünlerin içine katılarak piyasaya sürüldüğü düşünülürse, örneğin kaşar örneğin yağ. aytaç fabrikasının sahibi daha önce çalıştığı fabrikadan yurtdışından imha edilecek etleri alıp çalıştığı fabrikaya sokerken yakalandığından dolayı işten kovulduysa ve şimdi köşeyi dönmüş bi vaziyette saygın bi iş adamı olarak dolaşıyorsa ve daha bi çok şey, bizim de bunlarla mücadele edip sağlıklı beslenmemiz imkansız olduğuna göre bi yerden düzelttiğimiz herşey başka bi yerden bozulacak

sayfada herşeye rağmen başaran bi arkadaş var.sanspasa .onun ve perinin sayesinde bizler de burdayız sanspasadan sonra roller alanlar ortalama 1,5 ayda sorunlarından kurtuldular.o yüreklendirmese bi çoğumuzun kullanmaya bile cesaret edemeyeceği bi ürünle tanışıp kullanmaya başladık sağlıkla ilgili sorularına peri gözden kaçırmazsa mutlaka cevap verir.ama yazılanları vakit ayırıp okursan belki sanada bi faydası dokunur hatta benim bundan hiç şüphem yok

nazım değişen bişey yok halen hergün aynaya bakıyorum ama. gördüğüm bişey yok. sabırla bekliyorum. bugün eşim saçların çok iyi görünüyor. dökme artık fiber dedi. valla ona bile mutlu oldum:)))))ben ampülleri şampuana katıyorum. az bir miktar şampuan ampüller ve şimdilik terebhentin yağı. çam yağı geldi ama görseniz minicikler acaba terebentinden farklımıki. bide nasıl ne kadar kullanılaccak ki??????????????? total tamamı demek canım bu arada.

inşallah Allah sıfalığını verir faydasını gorur perim? saç kırandan dolayı mı kaybetmıs saclarının tamamını peki?

evet canım. üstelik kaş kirpiklerde dökülmüştü. onlar gelmiş ama saçlar halen gelmemiş. rabbim ona da şifa versin inan eğer gelirse kendi saçım kadar sevineceğim. öptüm

canım aga androgenetik alopesinin kısaltılmış şekli afedersiniz açık yazmam gerekirdi. tamamen benim hatam. yani kadın tipi alopesi maritsam...

canım drların yazdığı ampül karışımı : bapanthen, evigen, bemix 5 er ampül. badem yağı 350 cc, salisilik asit 3 gram. bu karışımdaki salisilik asit aynı zamanda kepeğide önlüyor aklınızda olsun. öptüm hem de çok çokkkk

canım üstad (sanspasa) da aynen böyle tarif etmişti zaten. aynen devam. çekelim canım bu saçların anısına bir araya gelip halayda çekelim inşallah:))))

merhaba kızlar herkes iyidir umarım ki öyle gördüm çok sevindim :) dr a gidicem demiştim gittim erkek tipi dökülme teşhisi koydu. doğum kontrol hapına devam et ve kesinlikle minoxil kullan dedi. bugün kadın doğum doktoruna gittim ve bana polikistik over teşhisi koydu buna bağlı dökülme yaşadığımı söyledi. tekrar dermatoluğu aradım bana pco teşhisi konuldu nasıl yorumlarsınız diye sorduğumda erkeklik hormonları çok yükselir bu da erkek tipi dökülme yapar dedi. en hassas nokta ise pcolu olmam erkek tipi dökülme için tek sebep mi yoksa genetik durumun etkisi nedir diye sorduğumda genetik hassasiyetin olduğu için bu kadar etkilendin dedi. doğum kontrol hapını diana 35 le değiştirdik ve minoxile devam ayrıca yeni bir ilaç çıkmış vitamin takviyesi çok başarılıymış eczanelerde bulamazsanız muhakkak istetin dedi, bir de şampuan verdi içinde östrojen varmış haftanın iki günü bunla yıka dedi, ilgilenirseniz reçeteden bakar yazarım isimlerini. rollerı sordum yani çok etkisi olacağını sanmıyorum dedi fakat mevzuya hakim değil, ben de gayet etkili dedim sonuçta minoksil ve diğer herşey orada kanlanmayı sağlayarak tedavi etmiyor mu. arkadaşların minoxile başlasınlar bence dedi o sayede aldıkları vitamin saça ulaşır yoksa damarlar büzüşük olduğu için ulaşmaz dedi. ben de artık roller ve bu ürünlerle tedavimi olucam inşallah. herkese sevgiler.

Gecmis olsun bu vitamin takviyesi dediginiz ilacin ve sampuanin ismini ogrenebilir miyiz

sabah saçlarımı yıkıyorum akşam yatmadan önce yapıyorum. yaptıktan sonra yıkamaya gerek var mı? sanspasa yapıp duşa giriyorum diyordu ama ben geceden yıkayıp sabaha yetiştiremem saçlarımı çok yağlı. kafam karıştı. yani anlatılmış şey olabilir ama çok heycanlıyım unutmuş olabilirim

merhabalar sayfları karıştırırken tesadüf burayı gördm...ben yaklaşık 5 ay önce doğum yaptım saç diplerim çok kötü kaşınıyor ve bi o kadarda dökülüyor.Zaten öncesinde de çok sık gür saçlarım yoktu fön falan çektirdiğimde azcık kalıyodu ve oldukçada ince telli...sayfa geçmişini tam olarak okuyamadım bebeğim küçük fırsatım olmuyor..sizden ricam bu dermoroller ne demek nerden alınıyor ne kadar süre kullanılıyor etkileri nasıl

beti sanspasa isterseniz tv karşısında dizi izlerken yapın da yazmıştı o hemen duşa girdiğini şampuanın ve çam terebentinin daha etkili olması için yapıp duşa girdiğini yazmıştı ve herkes kendine en uygun biçimi kendi bulacak da demişti yeterki düzenli yapın gerisi önemli değil diyordu

kanama bizde de yer yer oluyor her yere iğneleri eşit oranda sokmak mümkün olmuyor ama sorun edilecek bi şey değil yani zaten çabucak iyileşiyor

teşekkür ederim. rollera başlamadan önce sayfaları tekrardan okudum ama gözümden kaçmış o. şimdi daha huzurla yapabilirim. cesaretimi toplayıp sarımsağa da girişmeyi düşünüyorum. hepinizin günü aydın olsun rapunzel gibi saçları olsun.

bence bebeğinizin en derin uyku saatlerinde zaman ayırmaya çalışın 15.sayfayı okuyun yada en azından, 15 yada 16. sayfa uzun bi yazı var gene sorularınız olursa yanıtlarız roller üzerinde bi çok iğne olan bi silindir saç çıkana kadar her gün yada gün aşırı kullanılıyor daha sonra ayda 2 kez yettiği söyleniyor satıldığı bi çok yer var ama gittigidiyor bizim tercihimiz

kızlar pco ya bağlı erkek tipi dökülme hakkında bilginiz var mı? pericim sen bana pcolu musun diye sormuştun o yüzden gidip tekrar muayene oldum ve evet öyleymişim..

mor başlık iğne boyutuyla alakalıdır heralde. mesaj attım satıcıya üretim yerini öğrenmek için. cevap gelince alırım diyordum ama sen de bundan kullanıyormuşsun.. sağol :)

kızlar pco ya bağlı erkek tipi dökülme hakkında bilginiz var mı? pericim sen bana pcolu musun diye sormuştun o yüzden gidip tekrar muayene oldum ve evet öyleymişim..

canım merhaba:) peki pco ya yonelık bır tedavı verdıler mı sana ? benım bıldıgım kadarıyla doğum kontrol hapı verıolar sanırım ve sac dokulmesınınde azalmasına yardımcı oluyo hemde pco yu tedavı edıo dıye bılıyorum perim saglık sektorunde calıstıgı ıcın gereklı bılgıyı verıcektır zaten. sende bızım gıbı erkek tıpı sac dokulmesı yasıyorsun yanı ınce kalın saclar karısık bır sekılde bulunuyor kafamızda kalın saclardan bazıları gıderek ıncelıyor ve bazı ıncelen yerlerde zamanla ıncele ıncele saclar sac çıkmıyor genellıkle tepe kısmında bellı edıyor kendını erkek tıpı sac dkulmesınde ama sen sanslısın en azından bır nedene baglı tedavı olunca sorun ortadan kallınca dokulmen sona erıcektır dokulmen gerı donusumlu. ama mesela benımkı genetık dıye teshıs koydu doktor genetık oldugu ıcınde tedavısı oldukca zorr sanslısın yanii:) dermarollere baslıycak olmana sevındım ama bmb su arıtma sıstemleri sitesıne gırınce fıltrelı dus baslıgı var sıede pembe bır baslık bence bunuda almalısın bıran once ve bıtkısel bır sampuan edınmelısın kendıne hersey guzel olucak canım benım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…