grafiking selam
sarımsaklı tarife ağbim zor dayanıyor valla bravo
ama sonuç almanız diğer yapılanlara göre daha fazla rollerdan sonra yapıyorsanız hele 1-1,5 aya ilk saçları görürsünüz çünkü bu tarif roller yapmadan uygulayanlarda saç çıkaran bi tarif ama işte acısı çok fazla ağbim nerdeyse duvara çıkıyor sürünce:)
bebeğiniz hayırlı olsun analı babalı büyüsün
Tanrım hepinizin yüzünüzü hep güldürsün ,ben de hepinizi çok ama çok seviyorum ,iyi ki varsınız .İki gundur yazamiyorum suanda telefonda zar Zor yazmaya calisiyorum :) internetim bir iki gune baglanicak daha cok yazisicamiz icin cok seviniyorum:)) hersy yolunda gidiyor maritsam gunluk dokulmem 50 tele kadar indi kuafor arkadasim saclarin sanki biraz fazlalasmis naptin sacina diye sordu :))) sanspasa peri Size ne desem azdir gercekten usanmadan bikmadan beni dinlediniz bir gun bile sikayetci olmadiniz benden siZleri cok seviyorum Allah herseyi gonlunuze gore verir insallah hepinizi cok seviyorum burda olan herkesi biz birlik olduk burda el ele vererek ve inanarak ustesinden gelmeye calisiyoruz ne mutlu bize iyki varsiniz hepiniz ianiyorum ki birgun biraaraya gelip hep birlikte bu zor gunlerimizi gerde birakarak gule gule anlaticaz..
canım maritsacım; çam yağım bugün kargoya verilmiş. elime geçmedi henüz. ama naturwayin içine çam terebentin yağı koyuyorum halen.şimdilik iyi. sanspasa şampuanda kullanmıştı aslında. bide bana direk sürmek korku veriyor. sanki gözenek tıkayacmışım gibi ne yapsakki??????????????* ebru hanım sanırım beni unuttu:))))) kafama takılan 2 aya yaklaştım ama halen çıkan saç yok acaba acelemi ediyorum. saç dökülmesine gelince arada hafif artıyor gibi. arada azalıyor gibi ama önceki dökülmem yok çok şükür Allahıma.
SEVSEVİl canım durumun ne nasilsin basladin mi sende bizim uyguladiklarimiza? Basta belki olmiycak gibi gelio gecmiycek ne yaparsam yapiyim diye dusunebilirsin ama inan ki gecicek arkadasim ben 600 700 teli gordum bir gunde ve suan 50 tele kadar indi sac dokulmem lutfen pes etme ve uyguladigimiz seyleri sende dene inan hersey cok guzel olucak birlikte basaricaz
nazcım durumum; pasifloraya başladım,4 sene aradan sonra ilk sigaramı içtim, şimdi senin mesajını görünce de duygulandım ağlıyorum. anlayacağın psikolojim hiç iyi değil, stres kontrolümü sağlıyamıyorum. doğum kontrol hapı kullandığımdan da heralde iyice hassaslaştım. bugün eski dermatoluğun istek formunda teşhis olarak diffuz alopsesi yazdığını gördüm oysa bunu bana hiç dile getirmedi. internetten bakayım dedim çok az bilgi var geri dönüşü imkansızdır acilen saç ekimi falan filan bişeyler anlatıyor. bugün o beklediğim dermatologla randevum var akşam ona gidicem. korkuyorum. rollera bu dr a gittikten sonra başlıycam inşallah henüz sipariş etmedim. telogen dökülme diye umut ediyordum hormonlarımı düzenlersem geçecek diye ama bilmiyorum naz inşallah öyledir.
Arkadaşlar merhaba,
su an 1,5 aylik hamileyim..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim binbir çeşit hormon ilaci kullandim..
Herneyse günlük dökülmem 150 telden fazladır..
rollerimi aldım 540 iğneli olanindan.. dünden beri yapiyorum henuz bir değişiklik yok
Dus baslğinin siparisini veriyorum..
ama psikolojim cok bozuluyor her kopan saç içimden parca goturuyor.
Bir de hamlelik psikolojisi
birde burada bi arkadaş tavsiye etmişti (bir kafa sarımsak, badem yagı, bal vs vs diye) onu yaptım .. artık hayırlısı..
umarım hersey iyi olur
herkes güsell saclara kavuşur amin
Arkadaşlar merhaba,
su an 1,5 aylik hamileyim..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim binbir çeşit hormon ilaci kullandim..
Herneyse günlük dökülmem 150 telden fazladır..
rollerimi aldım 540 iğneli olanindan.. dünden beri yapiyorum henuz bir değişiklik yok
Dus baslğinin siparisini veriyorum..
ama psikolojim cok bozuluyor her kopan saç içimden parca goturuyor.
Bir de hamlelik psikolojisi
birde burada bi arkadaş tavsiye etmişti (bir kafa sarımsak, badem yagı, bal vs vs diye) onu yaptım .. artık hayırlısı..
umarım hersey iyi olur
herkes güsell saclara kavuşur amin
canım sakın kendine dert etme. az sabır saçların eskisinden daha güzel olacak. sen hamilesin çünkü. beraberinde roller de yapacaksan hiç düşünme bile derim. sevgiyle büyüt bebeğini
Arkadaşlar bu kadar sıkıntı yapmayın lütfen .Benim anneminde hamileliğinde saçları büyük ölçüde dökülmüş ,1 sene içinde kendi saçlarına kavuşmuş .Dökülen saçların yerine yenisi gelecektir,biraz rahat olun .Ruhsal sıkıntılar, bedensel hastalıklara yol açıyor .Lütfen moralinizi yüksek tutun .
Bir arkadaş yazmış , dünden beri yapiyorum henuz bir değişiklik yok diye .Allah aşkına 1 günde sırma gibi saçlara mı kavuşacağınızı sanıyorsunuz .Hiçbirimizin dökülmesi 1 günde durmadı .Biraz sabır sabır sabırrrrrrrrrrrrrrrrr.
Şükocum çok sevindim ,yeni saç haberlerinide bekliyoruz :) çok öptüm .
canım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun...
lütfen üzmemeye çalış kendini ...hamileliliğinde eminim ki saçlarının dökülmesi azalacaktır...çünkü genelde hamilelikte saçlar daha sağlıklı olur....
kendine ve bebişine iyi bak....
canım sakın kendine dert etme. az sabır saçların eskisinden daha güzel olacak. sen hamilesin çünkü. beraberinde roller de yapacaksan hiç düşünme bile derim. sevgiyle büyüt bebeğini
maritsa sarımsak maskesini bize veren kadının saçlarına salıncak yap sallan türü bi kadın
bazı kadınlar sırlarını vermez versede eksik verir kadınsal bi kıskançlık ama benim hastalığımdan dolayı oda sanırım epey söylemekte tereddüt etmiş son zamanlarında verdi:)
örneğin burda karanfil tarifi veren kadın 3.sayfada insanları fırçalamış herkeste sanspasa sabrı yok iyi niyette çok az ah biz kadınlar
sanspasa sarımsağı da önermiş hem acıyor hem kokusu hemde sonra olanları da yazmış
bana izin vermediler ama ağbim de resmen saç fışkırdı moral de önemli ağbim hiç bi şeyi takmaz şu kızı bi alalım sonra gene dökülsün diyor örneğin
z.yağ,1 baş sarımsak diş değil,1 yumurtanın sarısı, bi tatlı kaşığı bal bunların hepsi nivea krem kıvamı gibi olacak rondoda çekiliyor sarımsak iyice küçülecek z.yağı azar azar koycaksın sonra çok akıyor en az 2 saat kafanda tutacaksın rollerdan sonra yapılırsa sonuç çok daha kısa sürüyor ama sonraki günlerde kepeğin şu yediğimiz patates cipsleri kadar büyük olanını düşün kafan o şekilde kabuk bağlıyor kağıt gibi deniz yanığı soyar gibi sonra onları tek tek temizliyorsun sen bu maskeyi yaptıkça bu cipslerde kafanda oluşuyor:)ama asıl olay bu tabi bu kabuklardan bi kaç kez döktükten sonra saçlar çıkmaya başlıyor rollerdan sonra yapın en az haftada 2 kez yapın en geç 1,5 ayda saç çıkmazsa ben gene burda olucam o kadar net bide allah rızası için 1,5 roller biz ağbimde 1 mm kullandık ama boş bi zemin di kremi hazırlayın roller yapın hiç vakit kaybetmeden sürün
annem hergün ağbimin odasını resmen yıkıyor konu komşu kokuyu bizimle birebir yaşıyor mahalle kokuyor ağbim yanımızdan geçerken burnumuzu tıkıyoruz kötü yanları bunlar ve bu koku kafasından bu maskeyi bıraktıktan 1 yıl sonra geçecekmiş saçı kuruyken kokmuyor
acının da tarifi yok diyor ağbim resmen yaptıktan sonra 30 dk falan evde koşuyor oturamıyor
bu tarif zahmetli bide bizim işyerinde cingöz bi kızımız bize hiç söylemeden roller almış ve o sarımsağı limon suyuyla rondoda çekmiş süzmüş fıs fıs şişeye koymuş roller yaparken sıkmış güya bize sürpriz yapmak istemiş kokusundan anladık da yakandı anlattı
oku burdan canım oku dua et adını vermiyim uyanık
bu uyanığın kafasını bu sabah inceledik 1,5 2 cm bi sürü saç çıkmış maşallah kalın kalın
bir an önce mutlu olmak istiyorsunuz sen benden önce davrandın ben akşam periye yazacaktım peri bi de şu sarımsağa başla diye ağzımdan aldın benden çok yaşayacaksın:)
selamlar sürekli takip edip yazdıklarınızı okuyorum. hakikaten çok çok çok teşekkür ederim. yazma uslübunuz dobra oluşunuz açık sözlerinizle ayrı bi yeriniz var :)maritsa bizde bi kız kullanıyor karanfil suyu ama 2 hafta bekleterek yaptı saçları çok dolgun ama mat örneğin dökülmesi de normal zaten bi sıkıntısı olmayan biri sadece ince telli ve saçları yağlı diye kullanıyor gerçektende eskiye göre daha çok saçı varmış gibi ama tek bi tüy bile çıkmadı
ben de yapıcam çünkü kafama jöle falan sürmek istemiyorum benim saçlarım rollerdan sonra sanki başka birinin saçı gibi galiba bu çıkan saçlar benim değil bu nasıl oldu bilmiyorum çözemiyorum çok da umrumda değil hatta hiç umrumda değil şimdi bu kirpi gibi çıkan saçları benim bi şekle sokmam gerekiyor ama jöle falan olmaz işte burda karanfil suyu devreye giriyor jöle gibi nasıl tararsan öyle kalıyor saçın ama oynarsan tekrar yumuşuyor tarif edemiyorum tam olarak ama bi avuç karanfilden denersen ancak anlayabilirsin sanırım
ama bizim arkadaşta 2 ayda tek tüy çıkmadı bırak ki saç çıksn
yani karanfilden sadece jöle oluyor epeyde saçı dolgun gösteriyor bu da sadece yıkayana kadar olay yıkayınca bitiyor
anlatamadım galiba yorgunum bazen yazamıyorum bazende çoşuyorum sen mutlaka anladın diye umuyorum
hoşçakal
canım valla senin sayende başladım şu sarımsak işine.. Ama dediğin gibi kokusu yok muuuuu.. Yeminnn ediyorum uyurken bile kokusundan uyanıyorum.. Eşime soruyorum o da moral bozmayayim diye heralde ben koku almiyorum diyor... Valla nereye... Rollerden sonra yapmaya tırsiyorum işin açıkçası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?