Büyük ihtimal aranızda yanlış anlaşılmalar oldubirbirimizi kırıp ,incitmeyelim hepinizin yeri ayrı bende.
Tatlım ben gün aşırı yapıyorum ,şu an için çok memnum .Taze ısırganını bulmamız şu an için imkansız olduğuna göre ,kuru ısırgan ile devam et .
Havalar biraz düzelsin ,nymanhattanın tarif ettiği tentürüyü yapacağım .
Pericim msj attım ama halen cevap gelmediacaba yanlış yere mi attım maili .Sen tekrardan bir iletişim adresini yazar mısın ?
arkadaşlar bir soru daha rollerden once sarımsaklı yumurtalı çam terebentinli bakım yapsak??? haftada bir...
Bana göre saçın az yoğunlukta olduğu yerlerde ,kanama ve hissedilme daha çok oluyor .O yüzden hiç panik yapmayın .
Kızlar derma roller yaptıgımız için ,saç boyamaya ara vermemiz lazım değil mi :26:
Benimde okadar suan maritsam 50 60civaridir cok olsa ama banyoda ve banyodan sonra tararken 70 i buluyodur seninde banyoda ve tararken cok dokuluyomu peki Bende hemen kuru isirgan alicam bir an once. Cnm bende dusundum acikcasi medobiotin 5 mg kullanmayi ama bazi yan etkileri olunca fazla biotinin vazgectim ornegin bir forumda yazan bir arkadas karacigerlerini mahvettigibi yazmis fazla biotinde iyi degil arkadasim acikcasi ve biliyorsun ki fazla biotinde sac dokuyor. Cnm bu arada sen bepanthen bemiks evigen uclusunu yapiyorsunya ne kadar bekletip yikiyorsun? Birde diyorumki bende 1.5 rollerden aliyim seninki hangi markaydi cnm ?Nazım benim dökülmem günde 50-60 tele indi .Senin günde kaç tel dökülüyor canım ? Kuru ısırganı bir an önce al ,başka topiklerdeki kızlar da ,ısırganın iyi geldiğini yazmışlar .
Benim saçlarım çokkkkkkkkkk ince tellionu bir şekilde kalınlaştırmam lazım nazım :26:belki 5 mg'lık medobiotin'e başlayabilirim .
Perim ben de herbalistebrueren@gmail.com mail atmıştım :26: galiba dedigin gibi çok yoğun ,ondan geç verecek olabilir.
Hangi marka çam yağı aldın canım .İçeriği nasılmış :26: bence şimdilik çam terebettine devam et ,ebru hanımdan gelecek cevaba göre onu uygularsın .
Benimde okadar suan maritsam 50 60civaridir cok olsa ama banyoda ve banyodan sonra tararken 70 i buluyodur seninde banyoda ve tararken cok dokuluyomu peki Bende hemen kuru isirgan alicam bir an once. Cnm bende dusundum acikcasi medobiotin 5 mg kullanmayi ama bazi yan etkileri olunca fazla biotinin vazgectim ornegin bir forumda yazan bir arkadas karacigerlerini mahvettigibi yazmis fazla biotinde iyi degil arkadasim acikcasi ve biliyorsun ki fazla biotinde sac dokuyor. Cnm bu arada sen bepanthen bemiks evigen uclusunu yapiyorsunya ne kadar bekletip yikiyorsun? Birde diyorumki bende 1.5 rollerden aliyim seninki hangi markaydi cnm ?
kızlar merhaba ben de geldim, benim kafamda sanki birşey geziyormuş gibi bir kaşıntı oluyor ama bu hatır hatır kaşınmama sebep olan bişey değil o bölgeye dokunmam bile kaşıntıyı kesiyor sonra yine kafamda geziyor sankibu saç dökülmesiyle alakalı bir durum mu? çok dökülmem var ve hormonal dengesizlikler söz konusu, dökülme tipi çarşamba belli olacak. berbat günler geçiriyorum bir de bu kaşıntılar olunca iyice sinir oluyorum ya.
sevgili sevil merhaba.aramiza hosgeldin.
diger actigin topicte "subklinik hipotiroid"oldugunu yazmissin.bu basli basina butun hormanlarinin bozulmasina sebep zaten.sacinda bu yuzden dokuluyor.ben de 2 senedir hipotiroidim.benimki senden farkli.hasimato tiroidi(tiroid iltihaplanmasi)yani tiroidim calismiyor.ben de cok seyler yasadimgordum bu hastalik yuzunden.basima gelmeyen kalmadi diyebilirim.ama su anda degerlerim normal seyrinde.iyiyim cok sukur.
neye göre genetik dediler?herkese merhaba;
3 yıl önce ciddi bir üzüntüyle başladı herşey. başlangıçta geçici bir dökülme olduğunu düşündüğüm dökülmem saçlarımda seyrelme(tepe bölgemde) olduğunu farketmemle hayatımı altüst etti. başladım çözüm arayışlarına.... hertürlü tahlilim yapıldı(demir, vitamin, çinko, hormon, troid vs vs....) herşey normaldi. dökülmenin genetik olduğu söylendi. gerçektende annem ve ablamın saçları seyrek(( ama benim başıma gelmez diye düşünmüştüm hep. 3 yıldır kullanmadığım hiç bişey kalmadı hem ilaç hemde bitkisel(ilaç: pantogar, priorin, medobikomplex, biotin, diane. bitkisel de aklınıza ne gelirse kantarondan tutunda ısırgana karanfile badem yağına vs vs..) ama saç dökülmem de hiç azalma olmadı. zaman zaman oh çok şükür azalıyor dediğim oldu fakat en fazla 1 hafta..bu arada saç da ektirdim. onlarda tuttumu bilmiyorum çünkü saç dökülmem aynı hızda devam etti......şuan 3 yıl önceki saçalrımın resmen 4 de 1 i kaldı ve artık tepemde saç derim görünüyor.... çalışıyorum ve kapatmak için saç fiberi kullanıyorum mecburen.. insanlardan uzaklaştım, içime kapandım...dışarı çıkmak istemiyorum işim ve evim arasında gördüğüm dünya dışında dış dünyam kalmadı...(bunları yazarken bile ağlıyorum düşünün halimi).son 2 haftadır kullandığım herşeyi bıraktım belki çok fazla şey kullanıyorum saçıma diye. sadece sarımsaklı şampuan(içinde bepantene, evigen ve bemix amp var), bide netten aldığım bitkisel bir karışım var. sanki hafif azaldı gibi dökülme....tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen... benim sizden ricam aranızda bu kadar uzun süreli dökülme olupta (özellikle tepeden seyrelme boyutunda) saçları eski haline gelen var mı? varsa nasıl oldu .... ne olur azıcık ümittttt...
Peki sac dökülmen durdu mu? Bende de az çalışıyor. Peki tıroid hormonu dengelense kadinsal hormonlar da düzelir mı acaba benim lh da yüksek cikti çünkü.
Peki sac dökülmen durdu mu? Bende de az çalışıyor. Peki tıroid hormonu dengelense kadinsal hormonlar da düzelir mı acaba benim lh da yüksek cikti çünkü.
çam yağı saç mı çıkarıyormuş ?
Nazım benim dökülmem günde 50-60 tele indi .Senin günde kaç tel dökülüyor canım ? Kuru ısırganı bir an önce al ,başka topiklerdeki kızlar da ,ısırganın iyi geldiğini yazmışlar .
Benim saçlarım çokkkkkkkkkk ince tellionu bir şekilde kalınlaştırmam lazım nazım :26:belki 5 mg'lık medobiotin'e başlayabilirim .
Perim ben de herbalistebrueren@gmail.com mail atmıştım :26: galiba dedigin gibi çok yoğun ,ondan geç verecek olabilir.
Hangi marka çam yağı aldın canım .İçeriği nasılmış :26: bence şimdilik çam terebettine devam et ,ebru hanımdan gelecek cevaba göre onu uygularsın .
Benimde okadar suan maritsam 50 60civaridir cok olsa ama banyoda ve banyodan sonra tararken 70 i buluyodur seninde banyoda ve tararken cok dokuluyomu peki Bende hemen kuru isirgan alicam bir an once. Cnm bende dusundum acikcasi medobiotin 5 mg kullanmayi ama bazi yan etkileri olunca fazla biotinin vazgectim ornegin bir forumda yazan bir arkadas karacigerlerini mahvettigibi yazmis fazla biotinde iyi degil arkadasim acikcasi ve biliyorsun ki fazla biotinde sac dokuyor. Cnm bu arada sen bepanthen bemiks evigen uclusunu yapiyorsunya ne kadar bekletip yikiyorsun? Birde diyorumki bende 1.5 rollerden aliyim seninki hangi markaydi cnm ?
Canım benim de en çok banyoda dökülüyor .Saçlarımı taramıyorum aslında ,kendi halinde kurumaya bırakıyorum .Saç uçlarıma watsons bira maya maskesini sürüyorum ,kendi kendine hiç taramadan açılıyor saçım :)
Medobiotinin yan etkileri hiç yokmuş ki nazım :26: cilthekimi.com diye bir site var ,oradaki kişilerde biotini tavsiye etmişler .
Belki o kişinin başka bir nedenden dolayı ,karaciğerinde sorun olmuştur.
"İnsanda biotin metabolizması bozukluğu olmaksızın,iki yıl süreyle 5 mg/gün doza kadar terapötik etkilerinin dışında istenmeyen bir yan etkisi olmamıştır.Güvenle kullanılabilir."
2 saat bekletip ,yıkıyorum .Onu da 15 güne bir yap bence canım ,hemen hemen her doktor o 3'lüyü öneriyor zaten.
Ggden almıştım ,mtdi markası nazım .Ben de selülitlerim için ,1.5 ısmarlayacağım .
Yüzüm için ;0.5
Saçım için;1.0
Selülitlerim için ;1.5
kızlar merhaba ben de geldim, benim kafamda sanki birşey geziyormuş gibi bir kaşıntı oluyor ama bu hatır hatır kaşınmama sebep olan bişey değil o bölgeye dokunmam bile kaşıntıyı kesiyor sonra yine kafamda geziyor sankibu saç dökülmesiyle alakalı bir durum mu? çok dökülmem var ve hormonal dengesizlikler söz konusu, dökülme tipi çarşamba belli olacak. berbat günler geçiriyorum bir de bu kaşıntılar olunca iyice sinir oluyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?