Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

jolly merhaba,
rollerden sonra bende de belirgin diyemeyeceğim ama küçük beyaz şeyler oldu. bide malum kaşıntı. ben de rolleri ilk kullandığımda nerdeyse sıfıra inmişti dökülme şuan eskiye göre çok iyi yani eskiye göre belirgin dökülme azaldı diyebilirim. sanırım saçlı deri ilk kanlanmaya başladığında saçlar aniden besleniyor ve birden dökülme duruyor sonrada normale geliyor?. sanspasada günde 20-40 tel döküldüğünü söylemişti hatırlarsan. bu arada ben şu tentürü kullanmaya başladım kepek ondan sonra azaldı desem yeri. bence bir dene. zaten elma sirkesi kepeği azaltıypr biliyorsun. bu arada senin hamileliğinin kaçıncı haftası. 3. aydan sonra saçlarında belirgin bir gürleşme göreceksin canım. belki sadece döngüsel bir dökülmedir. biraz zaman tanı istersen. öptüm canım

:))) canım çıksında uzaya doğru çıksın. merak etme yatırmanın yolunu buluruz elbet.

ya naz benim yazdıklarım hiç olumsuz şeyler değil sizi de en baştan tek bi satır atlamadan okuyorum ama lütfen sen de beni satır atlamadan oku
üzüldüğüm sizin vakit kaybetmeniz hiç bi şey kullanmadan sadece roller saç çıkma sebebi ben de dahil her gün biri mutlu geliyor işe bunları burdan bildirmek ne kadar doğalsa yanlış yapanları uyarmak da bu kadar doğal
ben soru sordum sorduğum insanlarda cevap verdi kafamda gene soru işareti olursa yazarım sorarım
sayfayı dışardan konuk olarak okurkende ben de arkadaşlarımda bu sayfaya dahildi zaten üye olmak isteyen olur görüş bildirir
şükoyla tartışmamdan alman gerekeni alırsın işine geleni uygularsın kavga etmedik tartıştık yazılanlar hoşuna gitmediyse yapabileceğim bi şey yok
rollera sizlerle aynı zamanlarda başladık şubede nerdeyse herkeste saç haberi var her haber olumlu burdan hepsini aktardım bu sayfada yazanlarda jollyrose saç haberi verdi demek ki bi yerde yanlış var
bunu düzeltme çabam kötü niyetli olabilir mi hiç allah aşkına
ortalama 1 ay da saç çıkıyor bu şaka falan değil

canım sen ve saç çıkan arkadaşların hepsi 1. 5 mi kullandı? gerçi 0.5 var dedin ama. geri kalan hepsi diye sorayım?

canım teşekkür ederim ilgine...
evet bizler burada hepimiz fikrimizi ,memnun kalıp kalmadığımızı yazıyoruz,elimizden geldiğince birbirimize destek olmaya çalışıyoruz,burada stresimizi atmaya çalışıyoruz...
benim de öncelikli amacım saç dökülmemi durdurmak...Allaha şükür saç dökülmem azaldı...
sevgiyle kal canım...

canım sen ve saç çıkan arkadaşların hepsi 1. 5 mi kullandı? gerçi 0.5 var dedin ama. geri kalan hepsi diye sorayım?

pericim toplam da ağbimle 10 kişi ağbim 1mm işyerinde ki 2 erkek arkadaş 0,5 le başladı biri ilk on günde 1,5 a geçti diğeri dün isyan edip 1,5 sipariş verdi 2 kız sadece bakım yapıyor roller kullanmıyor ben de dahil 5 kız 1,5 la başladık ben tamamen bıraktım herkes alnında ilk yeni saçları gördü sadece bi kişide hareket yok oda kel 44 yaşında diğer erkek arkadaş alnının 2 yanı açık arka ortada dökülmeye başlamıştı o da dün işyerinde sabah sabah koşan arkadaş
akşam tam çıkıyoruz burdan naza yazıyorum yazı bile yarım kaldı hepinizin tanıdığı biri geldi sandım paracıkları için meğer kızlara ben saçlanınca sormuş bana soramamış kızlarda rollerı anlatmış içeri girdi kapıyı kapadı perdeleri çekti hayırdır inşallah dedim çantasından 3 adet boy boy roller çıkardı başladı saçından postişmidir çıt çıt mıdır nedir onlardan çıkarmaya saçlarını açtıkça parmak kalınlığında o taktığı şeylerin altı 2 cm saç kıran olmuş gibi kel kalmış saat gece 22 ye kadar roller uyguladık öğrenmeye gelmiş :))

selam,
dün ilk kez rollerimi kullandım.1mm 540 iğneli aldım. bastırdığımı da düşünüyorum ama kanlanma felan olmadı. Bir de sanspasa nın dediği yastığa kafayı bırakınca batma da .İlk gün ya normaldir değil mi ? Çok heyecanlı olduğum için yazdım, size.Yoksa biraz bekleyip yazmalıydım belki.İlk gün siz neler hissettiniz ?

hayırlı olsun
ben bi şey hissetmedim:)ama eşim hissetti roller kullanan bi eşim var kanlanma değilde kıpkırmızı oldu ama yastık da battı

kullandıkça değişik değişik tepkiler çıkabilir diye düşünüyorum kimi kaşınıyor kimi kaşınmıyor örneğin
düzenli ve sık kullanarak 1 aya kalmaz alnınızda saç görürsünüz

Büyük ihtimal aranızda yanlış anlaşılmalar oldu birbirimizi kırıp ,incitmeyelim hepinizin yeri ayrı bende.

Tatlım ben gün aşırı yapıyorum ,şu an için çok memnum .Taze ısırganını bulmamız şu an için imkansız olduğuna göre ,kuru ısırgan ile devam et .
Havalar biraz düzelsin ,nymanhattanın tarif ettiği tentürüyü yapacağım .

Pericim msj attım ama halen cevap gelmedi acaba yanlış yere mi attım maili .Sen tekrardan bir iletişim adresini yazar mısın ?

eşiniz de 1mm mi kullanıyor,dediğim gibi aslında biraz beklemeliyim ama son mesajlardan acaba 1,5 mm mi almalıydım diye düşünmeye başladım. Panik yaptım :))

eşiniz de 1mm mi kullanıyor,dediğim gibi aslında biraz beklemeliyim ama son mesajlardan acaba 1,5 mm mi almalıydım diye düşünmeye başladım. Panik yaptım :))

eşim 1,5 kullanıyor

panik yapacak bi şey yok bu kadar hassas olmayın kızlar rahat rahat herkesin elindeki kendisi için en iyisi olacaktır stres yok hep mutlu hep mutlu

sen takvimini hazırla 29 gün sonra incelemeye başla

Son düzenleme:
Bana göre saçın az yoğunlukta olduğu yerlerde ,kanama ve hissedilme daha çok oluyor .O yüzden hiç panik yapmayın .

Kızlar derma roller yaptıgımız için ,saç boyamaya ara vermemiz lazım değil mi :26:

herkese merhaba,sanspasa allaha emanet ol
sayfa sahibi peri,üye olamamızı rica eden jollyrose ve diğer kızlar...

ben manhattanın iş arkadaşıyım,dün sabah çocuklar gibi şen olan iş yerinde resmen zıplayarak mutluluktan uçan kişi benim eşim olur
o mutlu ben mutlu

eşim alnı havaalanı gibi açılmaya başlayan üzgün bi adamdı arka taraflarda dökülmeye başlamıştı
1,5 ayda sonuç aldık 1,5 mm kullandık sadece kerastase şampuan ekstra başka hiç bi şey yok

burada gezerken foto koyan bazı kadınlar gördük benim eşim gibi alnı neredeyse ensesine kadar açılmış, üzücü olsa gerek o yüzden bizim sloganımız 1,5 mm roller
saçının çıkmasını isteyenlere yazıyorum, dökülmesi dursun isteyenlere değil !!! roller zaten saç çıkarmak için üretilmiş çünkü roller kullanırken dökülmesi gereken vakti dolan zayıf olan saçlar dönem dönem yoğun olarak dökülüyor bundan korkmayın diye yazmak istedim

bir ayı dolan ve düzenli kullanan kızlar,saçınız yeni yıkanmışken ayna karşısında ışık altında saçınızı 2 yana ayırın ve tam ortada 2 yana yatmayan saçları kontrol etmeye başlayın, ilk önce alında çıkıyor buda diğer saçların habercisi oluyor

sağlıkla mutlulukla kalın

maritsacım saç derisi gözenekleri açıldığından bence yaptırma boya. neticede roller sonrasında emilim artıyor. boya da kimyasal ve zararlı.

maritsacım saç derisi gözenekleri açıldığından bence yaptırma boya. neticede roller sonrasında emilim artıyor. boya da kimyasal ve zararlı.

betibeticim haklısın aslında :26: geçen haftalarda boyattım aslında ,ama beyazlarım kapanmadı .Ondan size danışayım dedim :)

baobabcım hoşgeldin aramıza :) tahmin etmiştim zaten manhattanın iş arkadaşı olduğunu .
Hepinizden ayrı ayrı güzel haberler almak ne güzel :)
Darısı bizlerin başına .

canım ben de sana katılıyorum. destek olurken biraz daha yumuşak kelimeler seçmekte yarar var. herkesin amacı aynı neticede. üzmeyelim ne our birbrimizi.
ebru hn dan mesaj geldi ama beklediğim değildi. sadce kendilerinin bana yardımcı olamayacaklarını yazmış
%50 ihtimal saç çıkması sizde demiş. çam yağı isterseniz gönderebiliriz demiş. o kadar. nasıl kullanacağımızı bile yazmamış(((
ben çam yağı buldum kızlar gg den sipariş ettim gelecek. acaba nasıl kullansak. ebru hn dan sanırım cevap gelmeyecek. ben herbalistebrueren@gmail.com adresine gönderdim. ama cevaplar inanılmaz geç geliyor. sanırım çok yoğun.
öptümm maritsammm

çam yağı saç mı çıkarıyormuş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…