seni seviyorum. hemde çokkkkkkkkkkkkkkk:))))))))
Biraz geç oldu arkadaşlar ama foruma giremedigim icin gecmis bayraminiz hepinizin kutlu olsun. Benimde roller kullandigimda sanspasabin dedigi gibi batma vs sikayet olmuo o kadar kafa derim kizarmioda suan 0.5 lik kullaniyorum bastiriyorum ama yinede dedigi gibi olmuo sanirim sac derime igneler gerek anlamda ulasmio biraz daha denesemmi acaba 1 lik rolleremi gecsem karar veremedim? Birde saclarimi ayirip tutsamda roller uygularken saclarim takilio ve dokuluo sizdede oluomu? Bide kendi uygulamimiz icin ve sac icin 0.5 lik onerilio 1 lik kullanmamiz kendimizin bir sakincasi olmaz degilmi? Cok soru sordum yine:) bu arada peri sac dokulmen ne durumda hala az mı? Diger arkadaslarim sizler ne durumdasiniz?ben de sizi seviyorum ama sanki kimse biraz bastırmıyor mu diye düşünmeden edemiyorum
nasıl oluyorda eliniz saç deriniz de gezdiğinde bi pıtırtı hissetmiyorsunuz
kızlar azıcık cesaret ben 1.5 mm iğneyle nerdeyse darbe halinde vuruyordum derime hala daha da bastırırım ne kan ne başka bi şey sizin iğneler benden kısa zaten
ben 1.5 lukla hiç sorun yaşamadım cesaret kızlar lütfen sizden burda müjdeli haber bekliyorum şu saç derilerinizi kızartın allah aşkına
kök salıcam burda :)
bastırın şu rollerı
kuş olup uçsam hepinize tek tek hergün ben uyguluycam hiç gocunmam seve seve yaparım o da ayrı
ama olanak yok:)
seviyorum sizi
ben 1,5 le istediğim sonucu elde ettim saçlarım kıvırcık
şimdi ne önersem bilemiyorum ki
bu zor bi soru oldu 1 mm işini görür sanırım saçlarını arkaya doğru tarayıp hep arkaya doğru yürüteceksin rolları eğer zorlanırsan saçlarını 1 er cm ayırarak açtığın yerden gene arkaya doğru kullanırsın saçlarını hafifçe ıslatabilirsin dibe ulaşabilmek için aynı yerden en az 10-15 kez geçeceksin daha fazla daha iyi tabi
Biraz geç oldu arkadaşlar ama foruma giremedigim icin gecmis bayraminiz hepinizin kutlu olsun. Benimde roller kullandigimda sanspasabin dedigi gibi batma vs sikayet olmuo o kadar kafa derim kizarmioda suan 0.5 lik kullaniyorum bastiriyorum ama yinede dedigi gibi olmuo sanirim sac derime igneler gerek anlamda ulasmio biraz daha denesemmi acaba 1 lik rolleremi gecsem karar veremedim? Birde saclarimi ayirip tutsamda roller uygularken saclarim takilio ve dokuluo sizdede oluomu? Bide kendi uygulamimiz icin ve sac icin 0.5 lik onerilio 1 lik kullanmamiz kendimizin bir sakincasi olmaz degilmi? Cok soru sordum yine:) bu arada peri sac dokulmen ne durumda hala az mı? Diger arkadaslarim sizler ne durumdasiniz?
Kızlarrrrrrr geçmiş bayramınızı kutlarımhepinizi kocaman öpüyorum .
Son kullananların dökülmesi ne durumda
Ben de dr roller'a başlamış bulunuyorum :) yalnız 0.5 yerine 1.0 lik daha iyi etki yapacak gibi .O kadarda para verdim 0.5 liğeçöpe mi gidecek şimdi bu
Ben yanlış mı yaptım :26: uygulama videosunda hem öne ,hem de arkaya doğru yapıyordu .
Galiba bizim 0.5 yerine 1.0 kullanmamız lazım .Senin saçlar uzun mu :26: benim orta uzunlukta ve yaparken saçlarım yolunuyor
Bu arada sen söylemiştin değil mi ,yeni çıkan saçlarım zayıf,ince diyeaynı durum bende de var onları nasıl kalınlaştırmamız lazım ki .
Benim dökülmem bazen normal ,bazen ise çok fazla oluyor
Benimde ayni senin gibi bazen az bazen cok saclarim omuzlarimdan bes parmak daha asagida.bencede 0.5 likler cope gidicek gibi bence biran once 1 lik almaliyiz benimde saclarim yolunuyor malesef. Bazilari kalin bazilari ince cikiyor saclari kalinlastirmanin tek ilaci var oda minoxil biraktigindada eski haline donerler. Ama sanki ben erkek tipi sac dokulmesinin ludwig 1 sınıfindaym yani suan sadece orta tepe cizgim 2 3 cm acilmisti ve dier yerlerimde aciklik yok ama saclarimi cik birakamiyvak kadar az saclarim var iki gundur birsey farkediyorum sanki tepe orta cizgimde acilan yer biraz kapandi gibi eskiye gore:) yada ben o goruntuye alistim die dusunuyorum ama fark vr gibi 2 gundur aynaya bakiyorum incelior birde ben tepeden hep fotolrimi cekiorum saclarimin yine cekiorum fotolarda bile degisiklik hissedilio:) ama bir az bir cok dokulmeye devam :s
duş başlığımı aldım bugün. şimdi sıra roller da
Evet dediğin gibi bir an önce almalıyız .Sen hangisini alacaksın canım, titanyum başlıklı olanı mı alsak ki :26: Bu sefer orjinalini almayacağım galiba ,gg den almak da mantıklı gelmiyoradamlar ebaydan 10-15 dolara alıp ,70-80 ne satıyorlar .Napsam bilemedim .
Çok sevindim senin adınabol bol fot çek farkı öyle anlarsın .Hatta bende çekeyim bugünden itibaren .Her gün saçlarımın diplerini inceliyorum aynada ,en azından ona gerek kalmaz. Spotların altında açılmalar daha belli oluyor benim
Kalınlaştırmak için biotinde kullanabiliriz .Ben geçen sene kullanmıştım evet kalınlaştırıyor ama bırakınca ,eski haline dönüyor .
maritsa ve naz
şu an elinizde 0,5 mm lik var ikinizde sağlıklı bi şekilde yapamıyorsunuz 0,5 mm kısa ve çok az saçta işe yarıyabilir ama 10 cm den uzun bi saçta diplere ulaşması çok zor olur diye söylemiştim, sanırım iğne olayı kafanızı karıştırdı tedirgin olup en kısa iğne boyunu tercih ettiniz
şimdi 2. bi roller alana kadar elinizdekini kullanmaya devam edin
uygulamadan önce saçlarınızı iyice ıslatın güzelce arkaya doğru tarayın sonra hani kel bazı adamlar vardır hemen kulaklarının üstündeki 3-5 saçı alıp diğer kulaklarına doğru yatırıp kellerini kaparlar ya mutlaka görmüşsünüzdür aynı o adamlar gibi kulağınızın hemen üstünden bi tarakla saçlarınızı ayırın kulağın hemen üstünden çok olan kısmı diğer kulağınızın oraya yana doğru güzelce tarayıp bastırın diğer aşağıda kalan tarafıda diğer kulağın arkasına sokun çok saçlı kısmı elinizle tutun diğer elinizde roller olacak, ortada kalan o çizgi üstünden en az 15 kez bastırarak arkaya doğru ulaşabildiğiniz yere kadar geçin
sonra gene tarağı alıp hemen 1 cm üstünden gene saçınızı ayırın gene iki yana saçlarınızı güzelce bastırın gene orta çizgiden en az 15 kez arkaya doğru bastırarak geçin
bu işlemi diğer kulağın üstüne gelene kadar devam edin hep 1 er cm ayırarak ilerleyin ki roller tüm deriye temas etmiş olsun
bu şekilde tek bi teli bile yolmayacaksınız
ayırdığınız yerler düz bi çizgi olsun zig zag ayırmayın saçınızı ıslatmayı unutmayın
mümkünse bunu hergün yapın
sadece 10 dk nızı alacak eliniz en kısa zaman da alışacak
en kısa zaman da iğne boyunu değiştirin çünkü batmayan bi iğneden işe yaramasını beklemeyin
2 gün önce yaptım hala elimle bastırınca derim azıcık acıyor saç diplerim pıtır pıtır ilk yaptığımda kıpkırmızı oldu saç derim ama 1-2 saat içinde geçti
derimde ki o pıtırtı sadece elimle hissettiğim bi şey kepek gibi gözükmüyor ve ilk duşta kayboluyor hiç bi rahatsız edici görüntü yok
ilaç kullanma konusu sizin tercihiniz tabi iğne boyunda olduğu gibi:)
ama benim tercihim ilaç kullanmamanız yönünde çünkü buna gerek yok
güzel bi şampuan, elidor falan değil bioblas bioxin gibi bi şampuan da yeterli olacak saç deriniz pul pul kepek gibi dökülmesin diye de şampuanın içine çam terebentin
eğer saç dipleriniz kurursa rollerın geçtiği her yer kepek gibi gözükerek dökülür bu görüntü hoş olmaz
bol şans
Sanspasa imdadımiza gercekten hemen yetisiyorsun Allah gonlune gore versin cok tesekkur ederiz sana hersey icin. Ve İYKİ VARSIN .Allahim seni hic bir zaman zor durumda birakmasin insallah!!! Alana kadar 0.5 lige dewam edicem uygulamayida dedigin gibi islak savla yapicam simdi benim anlamadigim ttif ettigin gibi sacimizi dier kulak tarafina dogru gotururken ve 1 er cm ayrip rolleri uygularken ayirdigimiz yerlerden kulak tarafina dogru degilde arka trafa dogru mu uyguliycaz rolleri
Bende gg den almak istemiorum canim o.5 lik siparis verdigim yerden yine siparis ederim heralde 1 lik olanini evet titanyum baslikli olanini kullaniorum ben 1 likte titanyum baslikli olanini alirim.evet aynen bol bol cek foto :) ben cekiorum walla ne durumdalar bakiorum far varmi die:)ayni durumlarimiz benimkide bir normal dokulmem bir fazla ve ayni senin gibi spot isiklarin altinda belirginlesio sen anlattikca kendimi goruorum walla canim. Ben buotini surekli kullaniorum halada kullaniorum 1 mg solgarin kullaniorum ben birde shen min tablet kullaniorum inun icindede yanlis hatirlamiosan 1.400 mcg gibi bir orandada biotin var zaten. Sen dus basligi aldin mi peki senin dokulmen ne kadardir boyle canim?
Biraz geç oldu arkadaşlar ama foruma giremedigim icin gecmis bayraminiz hepinizin kutlu olsun. Benimde roller kullandigimda sanspasabin dedigi gibi batma vs sikayet olmuo o kadar kafa derim kizarmioda suan 0.5 lik kullaniyorum bastiriyorum ama yinede dedigi gibi olmuo sanirim sac derime igneler gerek anlamda ulasmio biraz daha denesemmi acaba 1 lik rolleremi gecsem karar veremedim? Birde saclarimi ayirip tutsamda roller uygularken saclarim takilio ve dokuluo sizdede oluomu? Bide kendi uygulamimiz icin ve sac icin 0.5 lik onerilio 1 lik kullanmamiz kendimizin bir sakincasi olmaz degilmi? Cok soru sordum yine:) bu arada peri sac dokulmen ne durumda hala az mı? Diger arkadaslarim sizler ne durumdasiniz?
Ya bide aklima takildi ben blue cap die sampuan kullaniorum haftada 3 gun doktorum verdi sacli derim yagli oldugundan ve savli derimde egzama baslangici oldugu icin 1 aydir kullaniyorum memnunum sacli derim eskisi gibi yahlanmiyor cok ve egzama baslangicimda ortadan kalkti ama dermotelleri kullandiktan sonra dusa giriorum once haftada 3 gun kullanilan blue cap sampuanimi kullaniyorum durluyorum sonrada surekli kullandigim priorinle sampuanliyorum son kez acaba blue capi dermarollerden sonra kullanmamin bir zarri olur mu ki arkadslar ?
Benimde ayni senin gibi bazen az bazen cok saclarim omuzlarimdan bes parmak daha asagida.bencede 0.5 likler cope gidicek gibi bence biran once 1 lik almaliyiz benimde saclarim yolunuyor malesef. Bazilari kalin bazilari ince cikiyor saclari kalinlastirmanin tek ilaci var oda minoxil biraktigindada eski haline donerler. Ama sanki ben erkek tipi sac dokulmesinin ludwig 1 sınıfindaym yani suan sadece orta tepe cizgim 2 3 cm acilmisti ve dier yerlerimde aciklik yok ama saclarimi cik birakamiyvak kadar az saclarim var iki gundur birsey farkediyorum sanki tepe orta cizgimde acilan yer biraz kapandi gibi eskiye gore:) yada ben o goruntuye alistim die dusunuyorum ama fark vr gibi 2 gundur aynaya bakiyorum incelior birde ben tepeden hep fotolrimi cekiorum saclarimin yine cekiorum fotolarda bile degisiklik hissedilio:) ama bir az bir cok dokulmeye devam :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?