Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben zeytinyağlı sarımsak kullanıyorum saçıma. acaba dermarollerdan sonra kullansam iyi mi olur yoksa kötü mü?

ben zeytinyağlı sarımsak kullanıyorum saçıma. acaba dermarollerdan sonra kullansam iyi mi olur yoksa kötü mü?

hem çok iyi olur hem çok kötü olur

derin çok daha hızlı emer, sarımsak saç için süper bi şey zaten ama çok fazla acı çekersin ve suyun altına girmekle falan geçmez 1-2 güne de saç derin aynı denizde soyuluyor gibi kalıp kalıp soyulur ki bu görüntüde berbat bi şey oluyor yani saç derisi baya bi yanıyor o derinin dökülmesi de 1 haftayı buluyor ama kepek gibi değil avuç içi kadar kocaman parçalar çıkabiliyor görüntü de çok berbat oluyor

acı konusunda garanti veriyorum ama öyle böyle bi acı değil ve telafisi de yok yıkamak işe yaramıyor ama sonuçları çok daha kısa sürede alırsın bu da bi gerçek

ama rollerdan sonra ballı z.yağ da çok işe yarıyor şu ağdanın kılları besliyor mantığı gibi

bal z.yağ ve sarımsak üçlüsünü rollerı kullandıktan hemen sonra küçücük bi alanda deneyip test edebilirsin bal biraz daha acını azaltabilir ama tüm saçında deneme derim

roller alacaksın sanırım perinin dediği gibi titanyum iğneli olsun ve yeniler 540 iğneli eski iğne sayısı 192 sanırım yani bunun 3 katı yeni olanlar ortalama fiyatıda 80 tl civarı

540 iğne çok daha iyi olur

bol şans kolay gelsin

evet almayı düşünüyorum siz diyorunuz 1lik ama benim saç derim çok hassas. korkuyorum 0,5 mi alsam bilemedim.

benim tenim de saç derim de aşırı hassastır. o yüzden sarımsak olayına girmem o kadar kötü oluyorsa. dediğiniz gibi zeytinyağı yeterli. e vitaminini çok barındırıyor ya zeytinyağı. bepanten bemiks de atarım içine. o acıya katlanamam bi de dediğiniz gibi dökülürse deri hastanelik filan olurum depresyona girerim ben allah korusun :)

evet almayı düşünüyorum siz diyorunuz 1lik ama benim saç derim çok hassas. korkuyorum 0,5 mi alsam bilemedim.

benim tenim de saç derim de aşırı hassastır. o yüzden sarımsak olayına girmem o kadar kötü oluyorsa. dediğiniz gibi zeytinyağı yeterli. e vitaminini çok barındırıyor ya zeytinyağı. bepanten bemiks de atarım içine. o acıya katlanamam bi de dediğiniz gibi dökülürse deri hastanelik filan olurum depresyona girerim ben allah korusun :)

saç için 0,5 mm lik öneriliyor ama naz 0,5 aldı uygulama istediğimiz gibi olmadı yenisini alacaktı ben 0,5 mm le başladım saç derime ulaşamadım elimde birde 1,5 mm lik vardı onu kullandım hala da kullanıyorum peri 1 mm lik kullanıyor

yani saçların arasından deriye ulaşmak çok zor oluyor ama şüko da 0,5 kullanıyor saçları ince ve kısaymış o memnun

eğer iğneler deriye girip te birazcık acı yastığa yattığında batma hissi epey bi kızarıklık olmazsa ilk uygulandığı bi kaç saat içinde, rollerı öylesine saçta gezdirmenin bi anlamı yok

saçların nasıl bilmiyorum ama 1 mm bence ideal olur

benim de saçlarım kısa yani erkek saçı gibi kısa değil ama kısa. yani zararı olmamış en iyi sonuç 1 mm ise ondan alırım ben de. hunharca bastırmam kullanırken. çünkü korkuyorum da dediğim gibi çok hassas benim her bişeyim.

ilginiz için teşekkür ederim. bu arada hepinizin bayramı da kutlu olsun.

kızlar benimde kendimi bildim bileli saçalarım dökülüyor.sık ve kalın telli olduğu için ben hiç takmıyodum. son 4 yılda okadar artıki. günde 300 tele varıyodu. tepem açılıp derim görününce benim jetonum düştü.hemen tahlil yaptırdım. demir, B12 eksik hatta hiç yok diyebilirim. 15 gündür ilaç kullanıyorum, 1 aylık hamileyim.
nasıl böyle salaklık yaptım yıllarca doktora gitmedim şaşıyorum kendime.
allah hepimize şifa versin, moralinizi yüksek tutun.
benim saçlarım stresten dökülmemiş ama stresten beyazladı. tepemde o kadar beyaz varki. bende onlara can sıkıyorum.

betibeti evet ben 0,5 lik kullanıyorum ,bana çok iyi geldi ....ama benim saçlarım ince telli ve azdır...özellikle tepe bölgeme uyguluyorum...

sevgili şansapasa ve diger kızlar nette şöyle baktım ama perakende de 0.5 lik satıyorlar dermorolleri sizin bahsettiğiniz bu 1mm lik 540 iğneli titanyum olanın yazısını şansapasa sana yazdıktan sonra gördüm.Ondan almayı bende istiyorum nereden alayım. Cuma şehir dışına çıkacam hemen sipariş vermeliyim.ne olur yazın çok fazla araştırma şansım yok.

arkadaşlar hala cevabınızı bekliyorum, neredesiniz ?
1mm lik dermorolleri nasıl alabilirim.0,5 lik bulunuyor, bana yardım edin...

arkadaşlar hala cevabınızı bekliyorum, neredesiniz ?
1mm lik dermorolleri nasıl alabilirim.0,5 lik bulunuyor, bana yardım edin...

tvshop a bak burda 1 mm 540 iğneli var

hepsi burda

gitti gidiyor da da var

0,5mm gösterilir ama sipariş verirken iğne boyu tercih etme şansın var

sayfalara iyi bak telefonda iğne boyunu söyleyiniz yazar

Son düzenleme:

hepsi burda

gitti gidiyor da da var

sevgili sanspasa merhaba

gecmis bayramin kutlu olsun canim:-)

sana sormak istedigim bir sey var.dermarollerdan dolayi sanirim cok mu bastiriyorum bilmiyorum sacli derimde beyaz beyaz boyle

minicik kepek gibi yani kepek degil ama derim soyuluyor sanirim.cok mu bastiriyorum aceba?derim cok hassas benim.her

dermaroller yapip yikayip ciktiktan ve sacim kuruduktan sonra dibi aynen anlattigim gibi oluyor.sende de boyle oldu mu?onerin

nedir?ya da kullanan diger kizlar sizde oldumu boyle bir durum.cevaplarinizi bekliyorum.

hepsi burda

gitti gidiyor da da var

sevgili sanspasa

odermarollerdan once boyle bisey yoktu.

boyle sanki kafa derim soyuluyor deri kalkiyor gibi gorunuyor.tam kepek gibi de degil.tahris mi ediyorum acebe cok bastirip???

sevgili sanspasa

odermarollerdan once boyle bisey yoktu.

boyle sanki kafa derim soyuluyor deri kalkiyor gibi gorunuyor.tam kepek gibi de degil.tahris mi ediyorum acebe cok bastirip???

sevgili jolly

bu çok normal

açtığın o dlikler kabuk bağlıyor bunu elinle dokununca bile hissedersin pıtır pıtır olur ve dökülür

eğer görüntü seni rahatasız etmiyorsa hiç bi sorun yok ama bu görüntü seni rahatsız ediyorsa şampuanına çam terebentin koy o zaman cilt kurumuyor ve o kepek gibi görüntü olmasına rağmen görünürde bi şey olmuyor

ben hiç bu şekilde kurutmadım derimi hep şampuanımı çam terebentinle kullandım ve saç diplerim hiç kurumadı

yaşadığın belirti çok normal açtığın her delik kabuk bağlıyor bu da senin doğru kullandığını gösteriyor sonra da bu kepek gibi dökülüyor ama tabi kepek değil, kabuklar dökülüyor

hep söylüyorum eğer deriniz iyice kızarmıyorsa yastık ilk yaptığınız gece azıcık batmıyorsa dokunduğunuzda azıcık acımıyorsa hiç bi anlamı yok

korkmadan kullanmaya devam hiç sorun yok

hoşçakal

sevgili jolly

bu çok normal

açtığın o dlikler kabuk bağlıyor bunu elinle dokununca bile hissedersin pıtır pıtır olur ve dökülür

eğer görüntü seni rahatasız etmiyorsa hiç bi sorun yok ama bu görüntü seni rahatsız ediyorsa şampuanına çam terebentin koy o zaman cilt kurumuyor ve o kepek gibi görüntü olmasına rağmen görünürde bi şey olmuyor

ben hiç bu şekilde kurutmadım derimi hep şampuanımı çam terebentinle kullandım ve saç diplerim hiç kurumadı

yaşadığın belirti çok normal açtığın her delik kabuk bağlıyor bu da senin doğru kullandığını gösteriyor sonra da bu kepek gibi dökülüyor ama tabi kepek değil, kabuklar dökülüyor

hep söylüyorum eğer deriniz iyice kızarmıyorsa yastık ilk yaptığınız gece azıcık batmıyorsa dokunduğunuzda azıcık acımıyorsa hiç bi anlamı yok

korkmadan kullanmaya devam hiç sorun yok

hoşçakal

sevgili sanspasa;

aslinda kabuk degil,resmen sacliderimin beyaz beyaz soyulmasi.

ben de dedim aceba bu beyazliklar gözenekleri tikarda sac cikamazsa kafamda diye dusundum.

yani soyle dusun:bu igneler kafada gidip geldikce sacli deri soyuluyor.

cok iri de degil dokulen beyaz seyler.kucuk.yani kabuk baglayan ve dokulen sey olsa rengi siyahimsi kahverengimsi olmaz mi o

kabuk baglayan dokulen sey???

boş bi tarla gibi

çiftçiler önce traktörlerle tarlaya neler yapıyorlar

üstünde bi sürü işlem yapmadan mahsül vermiyor

biz de şimdi saç derimize aynı şeyleri yapıyoruz

sonra oda tarladaki buğdaylar gibi bize mahsül verecek:)

doğru yoldasın jolly

cildinin verdiği bu tepkiler çok doğal

hayır koyu renk olmuyor

aynı kepek gibi oluyor rengi

bi kaç kullanımdan sonra biraz daha bastırırsan kepek gibi değilde tuz tanesi gibi pıtır pıtır olacaklar korkma azıcık bastır

tuz tanesi kadar büyük değil ama onun gibi pıtır pıtır oluyor

Back