Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben zeytinyağlı sarımsak kullanıyorum saçıma. acaba dermarollerdan sonra kullansam iyi mi olur yoksa kötü mü?
evet almayı düşünüyorum siz diyorunuz 1lik ama benim saç derim çok hassas. korkuyorum 0,5 mi alsam bilemedim.
benim tenim de saç derim de aşırı hassastır. o yüzden sarımsak olayına girmem o kadar kötü oluyorsa. dediğiniz gibi zeytinyağı yeterli. e vitaminini çok barındırıyor ya zeytinyağı. bepanten bemiks de atarım içine. o acıya katlanamam bi de dediğiniz gibi dökülürse deri hastanelik filan olurum depresyona girerim ben allah korusun :)
betibeti evet ben 0,5 lik kullanıyorum ,bana çok iyi geldi ....ama benim saçlarım ince telli ve azdır...özellikle tepe bölgeme uyguluyorum...
hoşgeldin şüko
iyi bayramlar
peri naz jolly maritsa iyi bayramlar
arkadaşlar hala cevabınızı bekliyorum, neredesiniz ?
1mm lik dermorolleri nasıl alabilirim.0,5 lik bulunuyor, bana yardım edin...
tvshop a bak burda 1 mm 540 iğneli var
hepsi burda
gitti gidiyor da da var
0,5mm gösterilir ama sipariş verirken iğne boyu tercih etme şansın var
sayfalara iyi bak telefonda iğne boyunu söyleyiniz yazar
hepsi burda
gitti gidiyor da da var
hepsi burda
gitti gidiyor da da var
sevgili sanspasa
odermarollerdan once boyle bisey yoktu.
boyle sanki kafa derim soyuluyor deri kalkiyor gibi gorunuyor.tam kepek gibi de degil.tahris mi ediyorum acebe cok bastirip???
sevgili jolly
bu çok normal
açtığın o dlikler kabuk bağlıyor bunu elinle dokununca bile hissedersin pıtır pıtır olur ve dökülür
eğer görüntü seni rahatasız etmiyorsa hiç bi sorun yok ama bu görüntü seni rahatsız ediyorsa şampuanına çam terebentin koy o zaman cilt kurumuyor ve o kepek gibi görüntü olmasına rağmen görünürde bi şey olmuyor
ben hiç bu şekilde kurutmadım derimi hep şampuanımı çam terebentinle kullandım ve saç diplerim hiç kurumadı
yaşadığın belirti çok normal açtığın her delik kabuk bağlıyor bu da senin doğru kullandığını gösteriyor sonra da bu kepek gibi dökülüyor ama tabi kepek değil, kabuklar dökülüyor
hep söylüyorum eğer deriniz iyice kızarmıyorsa yastık ilk yaptığınız gece azıcık batmıyorsa dokunduğunuzda azıcık acımıyorsa hiç bi anlamı yok
korkmadan kullanmaya devam hiç sorun yok
hoşçakal