Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bu aya kullamaya baslıcamdaa kaynım gusel dıyr esımde kullanacak bakalım kısmet nasıl olursaa

ne demek şüko

burda herkes birbirine faydalı olmalı çalışıyor

yardım edeyim derken ikna etmek için abartmışım:)

sevgili sanspasa;

bugün doktora sordum.rahatlikla hic cekinmeden korkmadan kullanabilecegimi soyledi.eee ben de cok mutlu oldum tabii

bu arada doktorum kızının saçlarının cok aşırı dokuldugunu soyledi.

dermaroller'ı veişleyiş mekanizmasini çok mantikli buldugunu ve kesinlikle kizinin kullanmasini istedigini hemen bir tane alacağini ve

kesilikle cok faydali olucagini sac cikaracagini ve dokulmeyi engelleyecegini inandigini soyledi.bu arada aleti benim sayemde ilk kez

gormus doktorum.ama oyle cok mutlu oldu ki adam anlatamam.bende uzun uzun senden bahsettim daha bi şasirdi

Sanspasa, pozitif enerji saçıyorsun, ne güzel. Ben de yıllardır saç dökülmesi sonucu yaşıyorum. Çok şükür kel kalmadım ya da ciddi açılmam yok. Demir eksikliğim dışında görünen bir neden yok. Geçen ay androjen kökenli saç dökülmesi ile ilgili forumda okuduğum konudan etkilendim. Tamam işte benim bundan olabilir diye onun testlerini de yaptırdım normal bu aralar demirim de iyi, ama yine çok dökülüyor. 1 aydır dermatolog arkadaşımın önerdiği telovium kullanıyorum. Bakalım ne olacak. Bana senin saç derin iyi diyor gerçekten çıkan saçım çok ama çok döküldüğü için banyodan sonra 200 tel sadece tararken duştakiler hariç. Tabi saçımın geneli az ve cansız. Yeni bir sürü saç olmasına rağmen asansörde falan ışıkta ön taraf ve saç çizgim açık valla bakmaya dayanamıyorum. Arkadaşımın dermorolleri faydasız bulduğu söylemişti daha önce ama tabi kendi saçları çok güzel. Çeken bilir çok zor bu saç olayı. Acaba hiç teloviumdan fayda gören var mı merak ediyorum

perinin sayfanın başında yazdıkları ne kadar içtense benim yazdıklarım da o kadar içten

enerjimin pozitif gelmesine sevindim

rollerın ben de verdiği sonucu herkeste vermesini çok istiyorum sabırla sayfanın nöbetini tutuyorum:) uzun bi yol sık sık kullanmaları için sık sık baskı yapıyorum :)

pes etmelerinden korkuyorum onları seviyorum

umarım sizde en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz

(rollerı tavsiye etmeyen arkadaşınızın düzenli kullanmadığına eminim hatta hiç kuşkum yok)

hoşçakalın

sevgili şeker jolly

en az senin kadar bu habere ben de sevindim

doktorunu da çok sevdim:) umarım kızını çok sevindiririz

bu günün en güzel yazısı da bu oldu benim için, gene benden mutlusu yok

bu sayfa hem size hem bana iyi geliyor:)

(en son sorduğun soruların cevabı bi önceki sayfada)

bebeğe ve kendine iyi bak

hoşçakal

Çıkan saçların eskisi gibi kalın mı çıkıyor yoksa incemi canım? Peki yillardır bu sorunu yaşıyorsun teşhisini koymadilar mi yani erkek tipi&kadin tipi sac dokulmesimi yoksa telogen effluvium teshisini mi koydular testlein bormal olduguna gore hormonal bir dokulme degil. Ben cok sey killandim sacim icin benim 3 eylulde tam bir sene olucak dokulmeye baslayali teloviumuda kullandim ama eger dokulme tipin kadin tipi veya erkek tipi sac dokulmesiyse bu vitaminler sac dokulmeni durdurmaz sadece sacinin yapisina parlakligina vs iyi gelir ben erkek tpi sac dikulmesi yasadigim icin telovium dokulmeyi durdurmadi ama yinede icten destekte ilsun die suan shen min vitamin kullaniorum. İnsallah Allah en kisa zamanda sifaligini verir seninde bizimde canim

Sevgili Naz, ben saç konusunda uzman birine gitmedim hiç, sadece 2 dermotolog ile görüştüm bu zamana kadar. Zaten kendimi bildim bileli hep saçlarım döküldüğü için duruma alışığım. Ama beni bazen canımdan bezdirdiği zamanlar oldu, mesale duştan çıkıp saçımı tarıyorum ne kadar dökülecekse tarağa gelsin sonra sağa sola dökülmesin diyorum yani bir saat tarasam dökülmeye devam edecek gibi oluyor. Bir de hiç eskiden de gür saçlarım olmadı . Bana hiç erkek-kadın tipi dökülme demediler. İlk dermatolog pantogar önerdi, şampuan solusyon falan verdi. Bu sene siteyi keşfettim çok mutluyum birbirimizi anlayabiliyoruz. Annem bile beni anlamıyor onun da saçları dökülür azdır ben kel kalmadım ya sen de uğraşma işte bu kadar diyor. Yaşım 34 saçımı hiç uzatamadım belime uzanan saçlarım olmasını hayal ettim hep. Ya uzamaz uzasa bile uçlar az ve ince olur çok dökülür falan kestirmek zorunda kalırım. Resimdeki sensen eğer eminim yine o saçlarına kavuşursun

Naz sayende erkek tipi saç dökülmesini anlayabiliyorum benim yeni çıkan saçlarım ince değil. Yalnız benim sorunum şu tamam özellikle bu sene demir çinko vit bakımı yaptım Yeni çıkan saçlarım var saç telinin ömrü 2-6 yılmış ama benimkiler o kadar ömürlerini tamamlayamıyorlar yani yeni çıkan kısa saçlarım da dökülüyor seninkiler de böyle mi dökülüyor. yani 5-10 cmlik kısa saçlarda dökülüyor. Saçım dipden normal uzuyor görünüyor ama dökülme röfleden dolayı kopma derken 6 aydır hala omuzlarımda. Erkek tipi dökülmede kısa saçlar da dökülür mü sence

Son yapan arkadaşların dökülmesi durdu mu ?
Duş başlığından mıdır nedir ,benim dökülmem baya azaldı .

Dermarollerimi henüz kullanmadım ,durduğu için :26: estetisyenden öğrendiğim kadarıyla evde kullanım için ,0.5 öneriyorlar.
Temizliğini ise kaynar suyla ve oksijenle değil de ,dezenfekte ilaçı ya da makinesi ile yapılmasını önerdi .Hatta bana temizliği için cihazını getir, 2 saat sonra alırsın dedi.

Bunu da okumanızı isterim.

http://www.alopesi.com/trikogram hastalar için.htm

Son düzenleme:

maritsa ben evde yapılabilecek en kolay ve ulaşılıbilir temizliği anlattım.estetisyenler aynı rollerı günde kaç kez farklı farklı insanların saçında yada yüzünde kullanıyor, diş hekimi gibi dezenfekte ilacı ya da sterilizatör kullanmaları çok doğal zaten kullanmazlarsa büyük hata olur

ben rollerımı kimseyle paylaşmıyorum burdaki hiç bi kız da paylaşmaz bundan eminim bu durumda kaynar su ve oksijenli su yeterli oluyor

hergün kullanılan bi aleti estetisyene götürmek biraz zahmetli olur:)

Kesinlikle orası öyle .Ben gördüklerimi ,edindiğim bilgileri yazmak istedim sadece.Cihazı doktora götürmek yerine ,dışarıdan dezenfekte ilacı alabiliriz ama .

Ben forumdan bir arkadaşla başka bir işlem için gitmiştim ,dr roller ve prp yaptıran hastası vardı .Yüze nasıl uygulandığını da birebir izlemiş oldum .
Dr rollerin kanatan,sancılı bir işlem olduğunu düşünüyordum :44: tahmin ettiğim gibi değilmiş. Hatta doktor hanım 0.5 liği ,güvenle evde kullanabilirsiniz dedi .0.5den fazlasının evde yapılmasını önermedi tabii .

Bir de yaparken mutlaka tek kullanımlık eldivenlerden kullanın arkadaşlar.

Son düzenleme:

naz merhaba,
bir kaç gündür ramazan dolayısıyla forma giremiyordum. merak ediyorum dökülmen ne alemde. azalma oldumu. benim duşbaşlığından sonra azalmaya başlamıştı çünkü. bu arada shen min halihazırda piyasada yok. aldığın yer varsa bence yedekle. şuan ben bulamıyorum hiçbiryerde.

canım sen birtanesin. samimiyetine ve desteğine sonsuz teşekkürler. dökülmem durdu. inşallah saçlarımın çıktığını da sana sevinç çığlıklarıyla duyururum

erkek tipi saç dökülmesinde saçların büyüme süresi kısalır zaten. dolayısı ile saç çok uzayamadan dökülür. ama beraberinde incelirlerde.

canım duş başlığı kesinlikle işe yarıyor en azından bende yaradı. heleki 3 yıldır nerdeyse saçım dökülüyordu. ama çıkması için kesinlikle roller kullanmak gerekiyor. 0. 5 den fazlasını eve vermiyorlar evet. daha önce bahsetmiştim. 0.5 den daha derin olanlar derinin daha derin tabakasına iner ve eğer enfesiyon kaparsa burda kalıcı ize sebep olur. dolayı ile sterilizasyona dikkat edilirse sorun olmaz. selamlar

Benim birsuru yeni cikan saclarim var makasla kesmissin gibi hatta cikan saclarimda dokuluyor malesef be cogu ince cıkıyor erkek tipi sac dokulmesi yasadigim icin. Saclarinda hic incelme hissetme dinmi eskiye gore peki yeni cikanlar mesela dierlerine gore cok belli etmesede ince telli mİ? Eger boyle incelik soz konusyda buyuk bi ihtimalle erkek tipi sac dokulmesi yasiosun. Kronik tipi telogende yasio olabilirsinde ondada saclar yillarda dokulur ve sac uzamaz bence sac konusunda iyi bir uzmana git ve teshisini bir annonce koydur daha sonrada teshis tipine gore tedavilerini uygularsin bence zaman kaybetme teshis cok onemli.ama annemde yasiyor diyorsun dokuluomusta genetik bi dokulmede yasio olabilirsin bence iyi bir doktora git en azindan icin rahatlasin tedavinide ona gore yaparsin canım. Evet onlar benim eski saclarim suan onlarin yarisi kadar sacim var benimde zaten saclarim ince telliydiler hic bir zaman gur saclara sahip olmadim hatta kendi saclarim belimde olmasina ragmen saclarim cok gorunsun die cit cit kullanirdim ama bir yil incesine kadarda sac dokulmesi hic yasamamistim

Merhaba peri saclar bir turlu dengesini saglayamiyor bir gun bakiyorum az bir gun bakiyorum eskisi gibi ama yinede sanki cok az azaldi gibi. Ben dus basligini daha alamadim pazartesi gunu alicam ins onuda alip kullanmaya baslayinca azalir dokulmelerİm. Ben shen mini internet sitesinden getirtiyorum sende sitelerden getirtebilirsin. Bu arada adina cok seviniyorum bidaha bu durumu hic yasama insallah bir an Once eski saclarina kavusacaksin dokulmende durdu artik yeni saclarda cikicak eski saclarina kavusucaksin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…