Kullanımı nasıl yani bir süre kullanıp bırakılması mı gerekiyor yoksa ömür boyu mu kullanılacak, yan etkisi falan var mı bunları da anlatırsanız daha iyi olur. örneğin minoxil kullananlar ömür boyu kullanıyor bu tarifinizin içinde de minoxildeki madde var yani minoksidil var o yüzden bırakıldığı an dökülme yapar diye düşünerek ben sormadım bile eczaneye. bunlar hakkında biraz bilgi verir misiniz
Canım benimde hem hormonel hemde bu yaptığım bakım yağları yüzünden tıkınmış malesef senin dediğin gibi peki karbonatta tıkamaz mı ne kadar sürede yaptın bu işlemleriArkadaşlar mrb tüm yazılanları okuyamadım ama saç dökülmenizin eğer tıbbi olarak bi sebebi yoksa büyük ihtimalle kimyasallardan şampuanlardan vs bakım yağlarından tıkanıklık olmuştur ben no poo denen yöntemi tavsiye ederim karbonat ve sirkeyle yıkama ama bi gün iki gün değil ve aynı zamanda ısırgan tentürü kesinlikle çok iyi araştırın netten yapılışı var tamda mevsimi şuan taze ısırganın pazarlarda bulabilirsiniz ama dediğim gibi kesinlikle saçınız o toksinleri atana kdr karbonatla yıkama yöntemini yapın belki faydası olur
Canım bu yöntem tıkanmış olan saç köklerini açıo zaten bnm dökülmem çok fazla YÖK ama yinede var tabi bn yağ bakımlarıma verdiğin 15 gün arada yapıyorum saç detoksu gibi düşün şampuanlar bile tıkanıklık yapıo aslında ve bnlar zamanla dökülmeye sebep oluyo bu yüzden sen dökülmen azalana kdr yap derim bu süreçte yağ gibi bakımlardan bi süre uzak dur ve bol bol limonlu su iç ki temizlensinCanım benimde hem hormonel hemde bu yaptığım bakım yağları yüzünden tıkınmış malesef senin dediğin gibi peki karbonatta tıkamaz mı ne kadar sürede yaptın bu işlemleri
Cevabın için çok teşekkür ederim canım zaten yapmıyorum yağ bakımı filan sadece sülfatsız şampuan kullanıyorum şuan sirke kurdum Zaten o olunca artık onunla yıkarım saçlarımıCanım bu yöntem tıkanmış olan saç köklerini açıo zaten bnm dökülmem çok fazla YÖK ama yinede var tabi bn yağ bakımlarıma verdiğin 15 gün arada yapıyorum saç detoksu gibi düşün şampuanlar bile tıkanıklık yapıo aslında ve bnlar zamanla dökülmeye sebep oluyo bu yüzden sen dökülmen azalana kdr yap derim bu süreçte yağ gibi bakımlardan bi süre uzak dur ve bol bol limonlu su iç ki temizlensin
İyi yapmışsın doğal sirke en iyisi zaten karbonatla yıkadıktan sonra mutlaka sirkeyle duruluyorsun ikisi bi bütün http://kozmikbakim.blogspot.com/2013/08/no-poo-sampuansz-sac-ykama.html?m=1 burdan bakabilirsin cnm şifa olsunCevabın için çok teşekkür ederim canım zaten yapmıyorum yağ bakımı filan sadece sülfatsız şampuan kullanıyorum şuan sirke kurdum Zaten o olunca artık onunla yıkarım saçlarımı
Allah razı olsun canım umarım bende de işe yararİyi yapmışsın doğal sirke en iyisi zaten karbonatla yıkadıktan sonra mutlaka sirkeyle duruluyorsun ikisi bi bütün http://kozmikbakim.kadinlarkulubu.com/2013/08/no-poo-sampuansz-sac-ykama.html?m=1 burdan bakabilirsin cnm şifa olsun
İnş cnm iyi haberlerini bekliyorumAllah razı olsun canım umarım bende de işe yarar
Merhaba uygulamalara devam ediyor musun bilgilendirir misiniz son durumuMerhaba kızlar, bende bir çok insan gibi sansa mıdır nedir o kişinin yazısını ilk okudum( tabi formun hepsini sonuna kadar okumadımokuduktan sonra bunu yazmak istedim) sonra adını ilk defa duyduğum dermarollerı araştırdım 1 hafta boyunca gerek Google gerek YouTube kanallarını tek tek izledim iyi bir markanın rollerını aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Fakat onun dediği gibi hergün değil 3 günde bir birde unutmayın saç için uzmanlar 0.05 lik roller kullanmanızı söylüyorlar. Saç derisi bu şakaya gelmez. Aynı zamanda doktorlarda böyle söylüyor. Hatta YouTube a bakın izleyin doktorların videolarını. Lütfen aşırı bastırma yapmayın uygulama yaparken dermaroller nasıl kullanır diyip youtu.be bakın. Ben 29 yaşındayım yaklaşık 12 yıldır saçlarım seyrek neler kullanmadım neler. Neyse çok uzatmıyım şöyle bir şey yapacağım 6 ay kullanacağım dermarollerı yanında da bemiks, bepanthen evigen ampuller kullanıyorum ve kendi hazırladığım doğal yağları. Eğer olumlu sonuç elde edersem forumda bunun için başlık açacağım Ağustos sonu gibi başladım buna Şubat Mart gibi sonuç alırsam yazarım yazmamışsam sonuç alamamışım demektir :) Aynı zamanda ara ara saçlarımın fotoğrafını çekip karşılaşyırıyorum son fotolarda beni heyecanlandıran şeyler oldu ama çokta sevinmek istemiyorum üzülen olmamak için eğer sonuç olursa fotoları da sizinle paylaşacağım. Not: kan değerlerim ve vitaminlerim normal ama ben b12 vitamini c, d, kullanıyorum çünkü bunlar saçlar için çok önemli
Kendi yaptığım yağlar ise, sarımsak yağı, biberiye yağı, nane yağı, çam yağı ve saf zeytin yağı kullanıyorum. Birde elimi kafa derime attığımda diken diken batıyor sanki traş edilmiş gibi beni umutlandırıyor.
En önemlisi her gece yatarken saçıma 10 dk saç masajı yapıyorum elimle kan akışını hızlandırmak adına bu çok önemli banyoda daha da faydalı gözeneklerde açılıyor.
Dua edin bana lütfen inşallah güzel sonuçlar alırım da sorunu olan insanlarada yardım etmiş olurum :)
Merhaba uygulamaya 3, 3,5 aydır her hafta düzenli olarak devam ediyorum aralarda kapanmalar başladı çok şükürMerhaba uygulamalara devam ediyor musun bilgilendirir misiniz son durumu
Herkese selamlar
Uzun zamandır siteye girmiyorum . Kusura bakmayın geç döndüm bu yüzden.
Evet saç ekimi yaptırdım. Ama benim dökülme devam ettiği için ekimin faydası olmadı. Ben halen dökülme için uğraşıyorum çok şükğr eskiye oranla daha için.
Saçımın doktoru isimli sitede kullanılan ve benim de sevgili teacher sayesinde duyduğum bir losyonla saçlarım toparlanma sürecine girecek inşallah.
Herkese selamlar
Uzun zamandır siteye girmiyorum . Kusura bakmayın geç döndüm bu yüzden.
Evet saç ekimi yaptırdım. Ama benim dökülme devam ettiği için ekimin faydası olmadı. Ben halen dökülme için uğraşıyorum çok şükğr eskiye oranla daha için.
Saçımın doktoru isimli sitede kullanılan ve benim de sevgili teacher sayesinde duyduğum bir losyonla saçlarım toparlanma sürecine girecek inşallah.
Güncelleme yapabilir misin saçınla ilgili umutla bekliyorumMerhaba uygulamaya 3, 3,5 aydır her hafta düzenli olarak devam ediyorum aralarda kapanmalar başladı çok şükürama etkili bir sonuç için 3 veya 6 ay daha zaman veriyorum kendime baya bir yağ karışımıda yaptım kendime eğer tam cevap alırsam tedaviden veya bi kısımda olabilir bir başlık açıp saçımın öncesi ve sonrası sonrası durumlarını atıcam başlığa ve neler yaptığımı da
Merhaba, 2 veya 3 ay içinde paylaşımda bulunacağım yeni saçlar çıkmaya başladı ve açık bölümler biraz kapandı 6 ay sonuç dolunca paylaşımda bulunacağım :)Güncelleme yapabilir misin saçınla ilgili umutla bekliyorum
Yeni saçların çıkması cok iyi eminim iyi olur. Benimde ön ve tepe kısmında seyrelmeler mevcut hangi dermastapı kullanıyorsunuz ve kullandıktan sonra yara falan oluyor mu. Bikaç yerde dikkatli yapmasanız saça zarar da verebilir köke stres oluşturur falan gibi şeyler okudum da. Boyutu ne kullandıktan sonra saçta dökülme oluyor mu cevap verirseniz cok sevinirim. Bi de sizin dökülmeniz de genetik erkek tipi dediklerinden miydi.Merhaba, 2 veya 3 ay içinde paylaşımda bulunacağım yeni saçlar çıkmaya başladı ve açık bölümler biraz kapandı 6 ay sonuç dolunca paylaşımda bulunacağım :)
Yeni saçların çıkması cok iyi eminim iyi olur. Benimde ön ve tepe kısmında seyrelmeler mevcut hangi dermastapı kullanıyorsunuz ve kullandıktan sonra yara falan oluyor mu. Bikaç yerde dikkatli yapmasanız saça zarar da verebilir köke stres oluşturur falan gibi şeyler okudum da. Boyutu ne kullandıktan sonra saçta dökülme oluyor mu cevap verirseniz cok sevinirim. Bi de sizin dökülmeniz de genetik erkek tipi dediklerinden miydi.
Benimki dermaroller zgts marka titanyum olan iğne boyutu 0,05 zaten önerilende bu yara değilde bi ara kabuklanna oldu o çok bastırmadan ve sürekli bir yeri yapmaktan tahriş ediyor ben zararını değil faydasını gördüm açıkcası. Saçta dökülme yapmadı bende. Yıllar önce doktora gittiğimde baba genetik dedi ben kan vitaminlerle baktırdım her şey normal birde hormonlara baktırcam genelde genetik denilen şeyin altından dht hormonu çıkıyor. Bence ben çok araştırdım bu konuyu üzerine doktora yaptım desem yeridiraltından dht hormonu çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?