canım merhaba karanfil kürünü nasıl ve ne sıklıkta uyguluyorsun nasıl hazırlıyorsun ve ne fark var eskiye göre anlatırmısın:26:
Merhaba rapisa. Sayfa 211 de uyguladığım tüm bakimlari 212 de de karanfil suyunu nasıl hazırladığımı ayrıntılı bi şekilde anlatmıştım ordan bakarsın.
Eskiye göre saç dökülmemde şöyle bi fark var. Gün içinde elimi ne zaman saçıma atsam 5 er 10 ar saç teli gelirdi şimdi çok şükür o kalmadı. Banyoda hele en çok ona hayret ediyorum gider tikanirdi resmen şimdi bi kaç tel anca dökülüyor. Sadece saçlarımı tararken dökülme oluyor onu durduramadim işte , vardır bi hayır diyorum önemsemiyorum. Anlayacağın dökülme konusunda çok başarılı olamadım. Ama saç.çıkarma konusunda denedigim ve en çok memnun kalıp akşam olsa da karanfil uygulasam diye sabırsızlandigim tek uygulamam bu oldu. Sacimi tararken ayirma.çizgisinden çok net farkı görebiliyorum. Seyreklik epey kapandı çıkanlar da çok hizli uzuyo şu an tepemde 4-5 cm e ulaşmış durumda olan çok sağlıklı görünen taze saçlarım var. Onlarin yaninda eski uzun saçlarım incecik kalıyo en belirgin fark bu zaten. Nerdeyse her gün saç derimi incelediğim için şunu çok rahat söyleyebilirim dökülenler 2 hafta içinde kalinlasarak geri geliyor. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Rabbim hepimizin şifasini versin. Sevgiler...