amin canım, çok teşekkür ederim, daha nice mucizeler görelim inşallah her birimizden...
sarımsak hiç kokmuyor canım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. şampuanlarken sarımsağın kokusunu hafiften alıyorsun tabi ama ne ıslakken ne kuruduktan sonra hiç koku kalmıyor. gün içinde saçlarımı ıslak ellerimle düzeltirken sadece karanfil kokusu geliyor :)
benim saçlarım aşırı kuru canım o nedenle ben yağları biraz fazla kullandım ama o bile az oldu sanki, bi dahaki sefere daha çok koymayı düşünüyorum.
bence sen ilk etapta yağ eklemeden, sarımsak ve çam balı karıştır şampuanına ve onu dene karanfili de kullan bi gözlem yap. eğer saçlarındaki yağlanma 2 gün sonrasında normal seviyedeyse 1 er tatlı kaşığı kadar argan ve zeytin yağı da eklersin. ama saçların aşırı yağlıysa, 1 gün bile dayanmıyorsa hiç yağ kullanmamalısın.
bende hiç tüylenme yapmadı biotin..tüylenme hormonal bozukluktan oluyor doktor böyle demişti..ben 5000 mgl biotin kullanıyorum zaten ihtiyacı kadar olanı vücut alıyor fazlasının idrarla atıyor vücut..zararsızdır biotin canım
çok saol canım sana bir sorum daha olacak cevap verirsen çok sevinirim..karanfilli suyu nasıl yaptın çok farklı hazırlanışları var kimisi karanfili kaynatıyor kimi sıcak suya atıp demleyip direk uyguluyor kimi de normal suya atıp bikaç gece bekletiyorsen nasıl yaptın ben 2 3 kere denedm daha fazla döktü sanki korktum senın yazdıklarından cesaret aldm nasıl hazırladığını söylersen sevınırım canım...
içim rahatladı ssagol canım senın biotinin markası ne bide aç karna mı aldın
doktor HP BİOTİN i tavsiye etmişti..ama bana eczacı SOLGAR daha iyi dedi onu aldım..zaten bütün biotin çeşitlerinin içeriği aynı.yani aslında maya..birşey daha eklemek istiyorum.araştırmalarımınsonucunda mayanında saça ve tırnaklara etki edip etmediğini doktora sormuştum..etki eder dedi..aynısıymış çünkü.bildiğin şu hamur mayası..ben 1 küçük mayayı 1 bardak su içinde eritip içiyorum..tadını beğenmeyenler var ama öyle kötü değil dikiyorum içiyorum bildiğimiz hamur tadı..
ölçüyü göz kararı yapıyorum şöyle ki , yaklaşık 1-1,5 su bardağı suyu cezvede kaynattıktan sonra 15-20 tane karanfil ekleyip yaklaşık 10 dakika kısık ateşte kaynatıyorum rengi iyice koyulaşıyor zaten. sonra ateşten alıp cezveyi bi kapakla kapatıyorum ılınıyor demlenmiş oluyor.kullanacağım kadarını hemen fısfıslı şişeye alıyorum, kalan suyu cam kavanoza koyuyorum. karanfil tanelerini 1 gün daha tutuyorum cam kavanozda. bu bana en fazla 3 gün gidiyor.aslında her defasında taze yapılmasını önerenler var ama sanki böyle yapınca suyun rengi ve kokusu da daha yoğun olduğundan daha iyimiş gibi geliyor bana.
başlayacaksan bugün maya ile birlikte başlamanı tavsiye ederim.ilgilenir misin bilmem ama bugün ve yarın kozmik olarak protein günleri ve büyüyen ay fazında olduğumuzdan yaptıklarından 2 kat fazla etki görürsün.
şifa olsun inşallah canım..
doktor HP BİOTİN i tavsiye etmişti..ama bana eczacı SOLGAR daha iyi dedi onu aldım..zaten bütün biotin çeşitlerinin içeriği aynı.yani aslında maya..birşey daha eklemek istiyorum.araştırmalarımınsonucunda mayanında saça ve tırnaklara etki edip etmediğini doktora sormuştum..etki eder dedi..aynısıymış çünkü.bildiğin şu hamur mayası..ben 1 küçük mayayı 1 bardak su içinde eritip içiyorum..tadını beğenmeyenler var ama öyle kötü değil dikiyorum içiyorum bildiğimiz hamur tadı..
gece yatmadan alıyordum..doktor aç tok fark etmez demişti banaaç karna mı alıyosun onu söylememişsin canıım. biotine başlayacağım en kısa zamanda umarım bana da sana olduğu gibi çok iyi gelirr. mayayı da düşünüyorum inşallah bir zararı yoktur..
selam kızlar..
benim çok şükür saç dökülmemle ilgili bi sıkıntım kalmadı ve çok daha kalın telli yeni sağlıklı saçlarım çıkıyor.ancak varolan o eski saçlarım çok çok ince. şimdi onları kalınlaştırmam lazım. burada çok şey denenmiş. acaba deneyip de saç telinin kalınlaştığını gören var mı? özellikle peri, sen çok şey uygulamışsın var mı canım bu tip bi tecrüben???
pericim merhabaa rapunzelonun mucizevi tarifini denedinmi??rapunzelo merhaba;
senin adına çok çok sevindim. darısı ben ve diğer arkadaşların başına. ben henüz daha saç çıkarmayı başaramadım maalesef. saç telini kalınlaştırdığı bilinen en iyi şey biotin onun dışında inan bir fikrim yok. eğer bende saç çıkarmayı başarır ve kalınlaştırırsam zaten bundan emin ol tüm sitenin haberi olacaktır. sevgiler
pericim merhabaa rapunzelonun mucizevi tarifini denedinmi??
Canım merhaba, ben daha önce zaten mayalı tarif denemiştim ... Önceleri çok etkili oldu ama sonra yine aynı oldu.. Karanfili de sadece bir kaç kez denedim istikrarlı olmadım maalesef .. Şimdi ballı tarçın uyguluyorum . Bide sığır iliğine başladım .. Ili kez uyguladım daha bişey demek için etken.. Bu kürlerde 8 haftayı tamamlamak istiyorum. Karanfili arada kullansam mı diye düşünüyorum sonrada karıştırmak istemediğim için vazgeçiyorum... Eğer faydası olursa bu kürlerin düşünün ben mutluluktan ne hale gelirim:)))))
Pericim nasılsın ?
Bunların dışında uyguladığın başka şeyler var mı ?
5/1 proscar ve bununla birlikte dht önleyici bir serum kullandın mı hiç .
Canım kullandım maalesef( üstelik işe yarama ihtimali olmadığını bile bile bir yıl kullandım. Finasterid tepeden genel seyrelme değilde şakaklarda açıklığı olan bayanlarda etkili. Diane 35 ile birlikte kullandım. Serum da aklına gelen herlry sen sor ben anlatayım... Ducray laroche, bio derma, aminexil, minoksil, prozinc ve aklıma gelmeyen bi sürü şey.. Tıptan çare bulamayınca para medikale döndüm zaten;((
iyice sasırdım ne yapacağımı bilemiyorum artık bu nedir böyle..ben şampuanıma sarımsak kattım durulama suyuna ısırgan demlenmiş gün içinde birde karanfil suyu sürüyorum..faydası olurmu bilemem..ne varsa sürüyorum artık kafama:) umarım iyi olur hepimiz için ...Canım merhaba, ben daha önce zaten mayalı tarif denemiştim ... Önceleri çok etkili oldu ama sonra yine aynı oldu.. Karanfili de sadece bir kaç kez denedim istikrarlı olmadım maalesef .. Şimdi ballı tarçın uyguluyorum . Bide sığır iliğine başladım .. Ili kez uyguladım daha bişey demek için etken.. Bu kürlerde 8 haftayı tamamlamak istiyorum. Karanfili arada kullansam mı diye düşünüyorum sonrada karıştırmak istemediğim için vazgeçiyorum... Eğer faydası olursa bu kürlerin düşünün ben mutluluktan ne hale gelirim:)))))
Propecia ,çakma spiro ,dnc spectral 3'ni birlikte denesen canım .Saçımın tedavisi diye bir site var orada kullananların yorumlarını mutlaka oku .
Sen geçen sene kireç önleyici duş başlığı almıştın onun süresi doldu mu ,yenisini aldın mı canım .
Allah hepimize şifa versin .
----
dermaroller sonrası hangi serumu kullansak ki perim ? saç mezoterapisininde kullanılan ampulleri dışardan temin etsek ,dermaroller sonrası sürsek nasıl olur ?
Nerden ne şekilde alabiliriz onuda bilmiyorum ama
iyice sasırdım ne yapacağımı bilemiyorum artık bu nedir böyle..ben şampuanıma sarımsak kattım durulama suyuna ısırgan demlenmiş gün içinde birde karanfil suyu sürüyorum..faydası olurmu bilemem..ne varsa sürüyorum artık kafama:) umarım iyi olur hepimiz için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?