bu linke tıkla göreceksin belki biraz umut olur. ben senin yerinde olsam çocuk yapmayı düşünmez saçım için gerekli ilaçları kullanmaya başlardım bu sadece benım düşüncem. yani iki sene sonra doğur nolcak kadınlar artık 45 e kadar doğuruyor... ilk önce kendin olmalısın diyorum sana bu psikolojiyle anne olmaya çalışmak ne bileyim sen bilirsin ama Bezmialem vakıf hastanesinde saç bölümü var proflar var saçını alıyorlar inceliyorlar neden döküldüğünü araştırıyorlar onlarada görünebilirsin...yani hangi çocuk benim kel olmamdan daha önemli olabilir yada bu psikolijiyle çocuğuma ne verebilirim dışarı çıkmak istemezsin sürekli saçını düşünürsün vs vs vs... kocanıda düşün sabır sabır nereye kadar. kendin mutlu olduğunda herkes mutlu olur.... canım ilk önce sen
Kelliğe kökten çözüm - YouTube
Haklısın çok teşekkür ederim desteğin için. Çocuk konusu baya hassas bir konu işte doğru söylüosun aslında ama neyse hiç o konulara girmeyeceğim,çünkü çok ama çok istiyorum..
Şu an işyerinde olduğum için linki açamıorum ama daha sonra bakabilirm. Su ara kendimi daha iyi hissediorum perugu iice geriden takıp bir nevi çıt çıt olarak kullanıorum açık olan yerlere de saç fiberi kullanmaya başlasım. Bir de Şu prp yi bitireyim inşallah minoxilden önce (çünkü gebe kalırsam mecbur bırakıcam ki minoxile bırakmadan uzun süre devam etmek istiorum) "Vichy nin neogenic dercos " die bir ürünü varmış onu kullanmayı düşünüorum 3 kutu kullanıomuşun yalnızca. en fazla %4 artış oluomuş (hoş ondan da çok bişi beklemiorum ama)
Bakalım işte böle planlarım var gerçekleştirebilirsem süper olacak. Ben düşünmüorum ki benm saçlarım böle gür olsun. Tepem hep açık olacak biliorum çünkü benim oldum olası böle genetik. Teyzem de aynı o da neler neler yaptı değişmedi.