amin canım, çok teşekkür ederim, daha nice mucizeler görelim inşallah her birimizden...
sarımsak hiç kokmuyor canım gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. şampuanlarken sarımsağın kokusunu hafiften alıyorsun tabi ama ne ıslakken ne kuruduktan sonra hiç koku kalmıyor. gün içinde saçlarımı ıslak ellerimle düzeltirken sadece karanfil kokusu geliyor :)
benim saçlarım aşırı kuru canım o nedenle ben yağları biraz fazla kullandım ama o bile az oldu sanki, bi dahaki sefere daha çok koymayı düşünüyorum.
bence sen ilk etapta yağ eklemeden, sarımsak ve çam balı karıştır şampuanına ve onu dene karanfili de kullan bi gözlem yap. eğer saçlarındaki yağlanma 2 gün sonrasında normal seviyedeyse 1 er tatlı kaşığı kadar argan ve zeytin yağı da eklersin. ama saçların aşırı yağlıysa, 1 gün bile dayanmıyorsa hiç yağ kullanmamalısın.
çok saol canım sana bir sorum daha olacak cevap verirsen çok sevinirim..karanfilli suyu nasıl yaptın çok farklı hazırlanışları var kimisi karanfili kaynatıyor kimi sıcak suya atıp demleyip direk uyguluyor kimi de normal suya atıp bikaç gece bekletiyorsen nasıl yaptın ben 2 3 kere denedm daha fazla döktü sanki korktum senın yazdıklarından cesaret aldm nasıl hazırladığını söylersen sevınırım canım...