canım benim hoşgeldin. gaziantep kapalı çarşıda bir aktar.. kendisi özel hazırlıyormuş karışımı. bilidğim sadece bu kadar.. umarım birşeyler bulabilrisin...
sabah kalkar kalkmaz 100 tane sacım döküldü(((([/QUOT
bunda bir tuhaflık var belkide vucudunun başka yerinde sorun var dahiliye git istersen.
canım gecen gn endokrine gittimm
hormon testi felan yaptrdım demir felan hepsi temiz cıktı. bundan 2 ay önce cildiyeye gttiğimde ferritn 9 cıkmıstıı düsüktü doktor bundan demişti ama gecen gün kan tahlili yatırdıgımda oda yükselmiş 37 e.endokrin benlik bir sorun yokl dedi. kan sayımım yüksek cıktı işte onun icin dahiliyeye gönderdi bir. napcagımı sasırdım ya felaket dökülüyor
peri merhaba senin saçlar ne durumda merak ediyorum Şanapaşanın önerilerine uyuyormusun çünkü yazışmalarınıza baktım 2012 yılına ait bile var dermarolleri kullanmıyormusun kullanıyorsan dökülme ve saç çıkışı konusunda nasıl Şanspaşa çok güzel şeyler yazmış ben daha kullanalı 1 ay oldu.ama sen çok uzun zaman önce aldın neler yapıyorsun yazsana.Rabbime şükürler olsun dökülme çok azaldı evet dermaroller saç kalitesini değiştiriyor kalınlaştırıyor benim öyle kötüydiki şimdi çok kalın.
denizkabugu mrb,,
ne kullandıysam durduramadım su dökülmeyi ..biay sonra sınavım var ..onun streside olabilir bilmiorm ama kafayı yicem artık.. bekarım daha 3-5 yıl evlenmeyi düşünmüorm sence proscarı senin gibi ikiye bölüp kullansam vücuduma zarar verir mi ne diyosun merak ettim?
gaziantepli ali baba - gelibolu aktar - gelibolu zayflama - gelibolu bitkisel rnler - gelibolu baharat
kızlarr antepteki saö ilacını hazırlayann bu aktar olabilirrmii
kadınlarda erkek tipi sac dökülmesiyle kadın tipi sac dökülmesi aynı anlamamı geliyorr? ikiside genetik değilmi yoksa dökülüs sekillerimi değişiyor?
canım proscarı kızların kullanmasıı zararlı die biliyorumm benn kısırlık yapıo diee
bir de saçlarını merak ettim resim koyabilirmisin yüzünü gizleyerek.
denizkabugu mrb,,
ne kullandıysam durduramadım su dökülmeyi ..biay sonra sınavım var ..onun streside olabilir bilmiorm ama kafayı yicem artık.. bekarım daha 3-5 yıl evlenmeyi düşünmüorm sence proscarı senin gibi ikiye bölüp kullansam vücuduma zarar verir mi ne diyosun merak ettim?
kızlar en son artık sıgır iligi tarifini yapmaya karar verdim pzrtsi ilik alıp en kısa zamnda uygulamayı düşünüorm baya etkiliymiş bakalım inş iyi gelir
Tabi resim koyarim. Ama once egitimimin bitmesive eve donmem lazim. Goruslerini almak iyi olur. Benim saclarim cok cok seyrwk tepem cok gorunuyor ondan zaten peruk kullaniyorum. Bir an once kurtulmak istiyorum.
Prp uaptirmayi dusunuyorum simdi 4 seans gidixem aklimda kalmasin die bir deneyecegim.
Bilmiyorum deniz kabugu bu yontemler ben de ise yarar mi inan canim o kadar sikiliyor ki. Psikolojom cok bozuldu.
Denen herseyi yapasim gelio. Ama once dedigin gibi testlerimi yaptiricam. Insallah benim de seninki gibi seyreklik kapanir da sadece cit xita donebilirim insallah.
sevgili denizkabuğu evet dermaroller saç için iyi ancak sanspasa üçkağıtçı çıktı sonraki sayfaları da bi oku istersen. Başlığı baştan sona okursan dönen oyunu görürsün. Sevgiler.
canım prp denen şey insanın kendi kanını alıyorlar(hahah ne vahşice) sonra bu kanı kafaya enjekte ediyorlar. dermarollerda aynı işi görüyor işte o iğne ucları varya kafa batırıyorsun sanki bahçeyi sürüyormuş gibi ben yaparken kafa derim kıpkırmızı oluyor bazen kanıyor acımıyor artık alıştım bir ay oldu aynı yöntem ama dermaroller 40-75 arası prp 1 milyar filan parana yazık bence sen saçlarına bakmamışsın dermarolleri al eczaneden bepanthen iğneler varya onları da al haftada 1 veya 2 defa enfazla yap.bak iyileşecek göreceksin. Minoxu deneyebilirsin proscar evlilerde biraz sakat diyorlar ondan korkuyorum ama proscarın yan etkilerine bayıldım erkeklerde göğüs büyümesi yapıyormuş bana da doktorum içmeden önce bunu söylemişti kadınlarda da yapar diye zaten küçük dedim büyüsün amenna.bende tüylenme falanda var bacak aramda göğüsuçlarımda onun içinde yasmin ve aldoctone verdi ama bunlarda saç dökülmesini önler dedi yani tam bana göre herşeyi yazdı.1 ayoldu bacaklarımdaki o erkeksi kalın tüyler kendiliğinden dökülüyor artık saç dökülmem günde 30-40 larda şimdi hiç dökülsün istemiyorum ama biraz sabredicez daha 1 ay oldu. prp kaç lira dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?