Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
canım benim hoşgeldin. gaziantep kapalı çarşıda bir aktar.. kendisi özel hazırlıyormuş karışımı. bilidğim sadece bu kadar.. umarım birşeyler bulabilrisin...

peri merhaba senin saçlar ne durumda merak ediyorum Şanapaşanın önerilerine uyuyormusun çünkü yazışmalarınıza baktım 2012 yılına ait bile var dermarolleri kullanmıyormusun kullanıyorsan dökülme ve saç çıkışı konusunda nasıl Şanspaşa çok güzel şeyler yazmış ben daha kullanalı 1 ay oldu.ama sen çok uzun zaman önce aldın neler yapıyorsun yazsana.Rabbime şükürler olsun dökülme çok azaldı evet dermaroller saç kalitesini değiştiriyor kalınlaştırıyor benim öyle kötüydiki şimdi çok kalın.

denizkabugu mrb,,
ne kullandıysam durduramadım su dökülmeyi ..biay sonra sınavım var ..onun streside olabilir bilmiorm ama kafayı yicem artık.. bekarım daha 3-5 yıl evlenmeyi düşünmüorm sence proscarı senin gibi ikiye bölüp kullansam vücuduma zarar verir mi ne diyosun merak ettim?

kızlar en son artık sıgır iligi tarifini yapmaya karar verdim pzrtsi ilik alıp en kısa zamnda uygulamayı düşünüorm baya etkiliymiş bakalım inş iyi gelir

canım proscarı kızların kullanmasıı zararlı die biliyorumm benn kısırlık yapıo diee

kadınlarda erkek tipi sac dökülmesiyle kadın tipi sac dökülmesi aynı anlamamı geliyorr? ikiside genetik değilmi yoksa dökülüs sekillerimi değişiyor?

kadınlarda erkek tipi sac dökülmesiyle kadın tipi sac dökülmesi aynı anlamamı geliyorr? ikiside genetik değilmi yoksa dökülüs sekillerimi değişiyor?

İkisi de aynı şey canım benim. Kadınlarda gözlenen erkek tipi saç dökülmesi ne kadın tipi saç dökülmesi denir

canım proscarı kızların kullanmasıı zararlı die biliyorumm benn kısırlık yapıo diee

Canım proskar testesteron üzerine etkili ... Dolayısı ile hamile bir bayan kullanır ve erkek çocuk olursa. Testeateronun yaptığı tüm görev bloke olacağı için görüntüsü kız olan erkek çocuk doğar.. Umarım basitçe anlatabildim...

bir de saçlarını merak ettim resim koyabilirmisin yüzünü gizleyerek.

Tabi resim koyarim. Ama once egitimimin bitmesive eve donmem lazim. Goruslerini almak iyi olur. Benim saclarim cok cok seyrwk tepem cok gorunuyor ondan zaten peruk kullaniyorum. Bir an once kurtulmak istiyorum.
Prp uaptirmayi dusunuyorum simdi 4 seans gidixem aklimda kalmasin die bir deneyecegim.
Bilmiyorum deniz kabugu bu yontemler ben de ise yarar mi inan canim o kadar sikiliyor ki. Psikolojom cok bozuldu.
Denen herseyi yapasim gelio. Ama once dedigin gibi testlerimi yaptiricam. Insallah benim de seninki gibi seyreklik kapanir da sadece cit xita donebilirim insallah.

zaten bu proscarda minox gibi tesadüfen farklı bir hastalık için yapılmış ama bir bakmışlar saç dökülmesini durduryor.Sanırım evet kullan bekarmışsında.bir site var orayı cilt hekimi diye orda doktor habibullah var oda kadınlarda yarıya bölerek kullanlılmalı diyor oya oğuzda öyle söylemişti.kullan yani o siteyede bak için rahatlaması bakımından.dökülme durunca buraya yaz da herkes faydalansın

kızlar en son artık sıgır iligi tarifini yapmaya karar verdim pzrtsi ilik alıp en kısa zamnda uygulamayı düşünüorm baya etkiliymiş bakalım inş iyi gelir

kafama sürceme yerim daha yararlı olur sonuçta saç sadece kandan beslenmiyormu.çok kötü o be sürülmüyor bile yapış yapış ama herkes denemeli ya baksın kendine ne iyi geliyorsa onu kullansın ama prof.saraçoğlu karanfil suyu diyor bir çok kızda fayda görmüş dökülme azalmış maya kullanan var içen saça süren bunlarda azaltmış ama devamlı olması lazım bıkmayın sonuçta en değer verdiğimiz saç değilmi valla çuval giyerim ama saçım güzel olsun saç başka beya en çirkini bile güzel gösteriyor

canım prp denen şey insanın kendi kanını alıyorlar(hahah ne vahşice) sonra bu kanı kafaya enjekte ediyorlar. dermarollerda aynı işi görüyor işte o iğne ucları varya kafa batırıyorsun sanki bahçeyi sürüyormuş gibi ben yaparken kafa derim kıpkırmızı oluyor bazen kanıyor acımıyor artık alıştım bir ay oldu aynı yöntem ama dermaroller 40-75 arası prp 1 milyar filan parana yazık bence sen saçlarına bakmamışsın dermarolleri al eczaneden bepanthen iğneler varya onları da al haftada 1 veya 2 defa enfazla yap.bak iyileşecek göreceksin. Minoxu deneyebilirsin proscar evlilerde biraz sakat diyorlar ondan korkuyorum ama proscarın yan etkilerine bayıldım erkeklerde göğüs büyümesi yapıyormuş bana da doktorum içmeden önce bunu söylemişti kadınlarda da yapar diye zaten küçük dedim büyüsün amenna.bende tüylenme falanda var bacak aramda göğüsuçlarımda onun içinde yasmin ve aldoctone verdi ama bunlarda saç dökülmesini önler dedi yani tam bana göre herşeyi yazdı.1 ayoldu bacaklarımdaki o erkeksi kalın tüyler kendiliğinden dökülüyor artık saç dökülmem günde 30-40 larda şimdi hiç dökülsün istemiyorum ama biraz sabredicez daha 1 ay oldu. prp kaç lira dediler.

şu şanspaşanın sayfası var 16. sayfada siteye giriş yapıyor birçok kadının derdine çare Allah aşkına okuyun sıkılmayın uzun uzun yazmış.diyelim ki yalan diyelim ki uydurma demiyorum da psikolojik bakımdan bile mükemmmel destek veren biri teşekkür ediyorum ona.

sevgili denizkabuğu evet dermaroller saç için iyi ancak sanspasa üçkağıtçı çıktı sonraki sayfaları da bi oku istersen. başlığı baştan sona okursan dönen oyunu görürsün. sevgiler.

sevgili denizkabuğu evet dermaroller saç için iyi ancak sanspasa üçkağıtçı çıktı sonraki sayfaları da bi oku istersen. Başlığı baştan sona okursan dönen oyunu görürsün. Sevgiler.

hangi sayfada bu.. Eğer öyle bir şey varsa site yönetimine yazalım ona ait bütün mesajları sildirelim.. Ben bir okuyum söyleyin hangi sayfada başlıyor o dönen oyun dediğiniz

ben anlayamadım ve bulamadım nedir bunun oyunu.site yönetimi bu bayanın yazılarını kaldırdı diyorsunuz bakıyorum 16-70 kadar halen var.. şaştım kaldım ne oyunu bu Allah aşkına.. böyle bir şey yazıyorsanız gerçeğini de yazın.. insanlara yanlış bilgiler yazdıysa ki okudum baktım ama bulamadım nedir amacı roller sattırmak mı? bu zaten tüm dünyada da var.işe yarıyor ..bu mu nedir lütfen biri bana açıklasın....

Canim inan inanilmaz bunaldim artik.. prp icin 1600 lira 4 seans dediler. Dedigini deneyecegim ama var olan sacimi da dermarol yolar diye korkuyorum. Bilemiyorum. Denizkabugu bisey sorucam sana peruk da saci doker heralde dehil mi. Ben ne yapicam bilmiyorum iyice umutsuzlastim benim durumum genetik bir de zaten insallah seyrellik kapanir her gun herkea perul mu takiosun die soruyor. Of o kadar bimaldim anlatamam surelli dua ediorum. Bir de minoxun evliler ocin yan etkisi yok di mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…