herkese merhaba;
3 yıl önce ciddi bir üzüntüyle başladı herşey. başlangıçta geçici bir dökülme olduğunu düşündüğüm dökülmem saçlarımda seyrelme(tepe bölgemde) olduğunu farketmemle hayatımı altüst etti. başladım çözüm arayışlarına.... hertürlü tahlilim yapıldı(demir, vitamin, çinko, hormon, troid vs vs....) herşey normaldi. dökülmenin genetik olduğu söylendi. gerçektende annem ve ablamın saçları seyrek
(( ama benim başıma gelmez diye düşünmüştüm hep. 3 yıldır kullanmadığım hiç bişey kalmadı hem ilaç hemde bitkisel(ilaç: pantogar, priorin, medobikomplex, biotin, diane. bitkisel de aklınıza ne gelirse kantarondan tutunda ısırgana karanfile badem yağına vs vs..) ama saç dökülmem de hiç azalma olmadı. zaman zaman oh çok şükür azalıyor dediğim oldu fakat en fazla 1 hafta..bu arada saç da ektirdim. onlarda tuttumu bilmiyorum çünkü saç dökülmem aynı hızda devam etti......şuan 3 yıl önceki saçalrımın resmen 4 de 1 i kaldı ve artık tepemde saç derim görünüyor.... çalışıyorum ve kapatmak için saç fiberi kullanıyorum mecburen.. insanlardan uzaklaştım, içime kapandım...dışarı çıkmak istemiyorum işim ve evim arasında gördüğüm dünya dışında dış dünyam kalmadı...(bunları yazarken bile ağlıyorum düşünün halimi).son 2 haftadır kullandığım herşeyi bıraktım belki çok fazla şey kullanıyorum saçıma diye. sadece sarımsaklı şampuan(içinde bepantene, evigen ve bemix amp var), bide netten aldığım bitkisel bir karışım var. sanki hafif azaldı gibi dökülme....tükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen... benim sizden ricam aranızda bu kadar uzun süreli dökülme olupta (özellikle tepeden seyrelme boyutunda) saçları eski haline gelen var mı? varsa nasıl oldu .... ne olur azıcık ümittttt...
3 yıl önce ciddi bir üzüntüyle başladı herşey. başlangıçta geçici bir dökülme olduğunu düşündüğüm dökülmem saçlarımda seyrelme(tepe bölgemde) olduğunu farketmemle hayatımı altüst etti. başladım çözüm arayışlarına.... hertürlü tahlilim yapıldı(demir, vitamin, çinko, hormon, troid vs vs....) herşey normaldi. dökülmenin genetik olduğu söylendi. gerçektende annem ve ablamın saçları seyrek
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)