3 yıllık ilişkim ve ihanet oyunları

Silinmiş mi. Konu bu değil mi?

Cok yazik... bide diger konuda kadina yüzsuz bizi bile bile devam ediyor evliligine demissin. Bak burda da sevgilin seni ikna edip durmus ona ne diyecen???belki diger kadinda ikna ediliyordur hic düşündün mü? Empati yap demeyecem çünkü sen bire bir yasamissin en iyi sen anlarsin. Gerci dogru sen aldatilmis uzerine aldatmis ve aldattigin adami esinden boşatmaya çalışan ve ettafindaki insanlari kötuleyen biriydin degim mi? Pardon ya unutmuşum... Diger kadını yerden yere vurmuş olmasaydin belki bu kadat agir konusmazdim.

17 yaşından itibaren kendinden yaşça büyük bi erkekle aynı evde yaşamaya başlıyosun reşit değilsin adam da hem çıtırcı hem sübyancı bu bir
Yeni konunda bahsettiğin evlenmiş boşanmış adamla içkili bi şekilde sevgilini aldatarak tek gecelik ilişki yaşayıp sonra onun seni sevdiğini karısını sevmediğini falan filan yazmışsın. Ne yaşıyosun sen ya içmeyi filan bırak bence bu yolun sonu çok kötü

Yeni konuyu takipten eski konuya geldim
Bunlar gercek mi ? Lutfen yalan olsun ve lutfen sen boyle bi hayat yasamamis ol
Anan baban yok mu senin gerci konuda annen geciyo da bostan korkulugumu o ? Hic mi sana bi yaptirimi yok
Cok yazik valla

Seni geçmişte, muhtemelen bugün ve yarın da aldatacak birinden bahsediyorsun, sen de onu defalarca aldatmışsın, ayrılmak başta zor gelecek evet ama birbirinizi birbirinizden kurtarın lütfen, bu kadar aldatma ve güvensizlikten bir hayır gelmez. Adam ne bişeyini elletiyor ne vakit ayırıyor ne de ailesiyle tanıştırıyor, hanginiz için daha kötü bilmiyorum ama ikiniz içinde en mantıklısı ayrılmak gibi sanki

ilişki çok laçkalaşmış. bu saatten sonra adam olmaz. ama en çok anneni merak ettim. bütün bunlar olurken ne diyor duruma. afferin kızım devam et mi?

Yaşadıklarınızı o kadar onaylamayarak okudum ki ama okumaktan da kendimi alamadım. Yani lafı uzatmayıp açık konuşcam. Siz napıyorsunuz arkadaşım? O başkasıyla yatıyor sen başkasıyla nasıl hayatlar var dedirttiniz bana. İlişkinizdeki en büyük hata bence bi kere bi taraf aldattıysa ve affedildiyse bu aldatmanın 2. Oldugunda yine affetmeniz. O kadar çok aldatmışsınız ki birbirirnizi ilk kim aldattı unuttum şuan yazarken. Sen hala çocuksun şuan 20 yaş ne demek? Ki 17 yaşında bebeksin daha. Sevgilin çocukluguna vermiş olabilir ama kendisi büyükmiş kendi de aynı haltı yemiş onunki hiç affedilebilir değil bence çünkü o bi yetişkin. Bilemiyorum bence kesinlikle bu ilişkiyi tamamen bitir. Ve kendine çeki düzen ver . Kendi yanlışlarnı görüp düzeltmezsen bu adam değil kim olursa olsun aynı b.ktan hayatı yaşarsın. Düşüncem bu. Genceciksin yazık etme kendine

Aşırı detaylar olaylar kitaba çevrilen konular.Sıkıyor..Kendi iyi enerjimi empati kurarken kötüye çeviriyor bu kadar detay.Konu amacından sapıyor.Yapmayın,Kendi hayat hikayenizi değil sorunu basitçe yazın ve bizden ne konuda yorum istediğinizi yazın..Yani ben şimdi bu kadar olaylar yanlışlar silsilesine ne diyebilirim ki? Zaten sen herşeyin farkındasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…