3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Inan dediklerine
Benimkide aynıydı saclarımı taradı ailecek gezer tozardık
Ama bunlar hep rol neden rol yapar bi insan diye bende sorguladım cok
Ama sen bunu sorgulama
Sadce kabullen ki oyuncu rolcü kişiliksiz biri kocan tıpkı benimki gibi

Bizim çocuğumuz yok , iyi ki de olmamış. Sizin 8 yıl az değil ne zaman bosandiniz

Kafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göre
Psikolojik sorunları var gibi. Zaman herşeyin ilacı.

Bebek istiyormuşsunuz sanirim konularınıza baktım.

Onda da bir hayır varmış demek ki..

Kişiliği olan bir adam bunu yapmaz. Ümit asilayip yolda birakmaz. Allah'a havale ediyorum ne diyeyim.

Resmen omurgasızlık bu ama ya. Lütfen kusuruma bakmayın. Canınızı daha fazla sıkmak istemem ancak başka biri olmadığına emin misiniz? Yoksa adamın mental problemleri var resmen ya. Bu nedir yani?

Resmen omurgasızlık bu ama ya. Lütfen kusuruma bakmayın. Canınızı daha fazla sıkmak istemem ancak başka biri olmadığına emin misiniz? Yoksa adamın mental problemleri var resmen ya. Bu nedir yani?
Keşke başka biri olsa , o zaman umudumu keserdim ama telle ilgisi olmayan bir adam. Keşke başkası olsa ama böyle sebepsiz olmasa. En azından bir sebebi var o yüzden istemiyor derdim

Keşke başka biri olsa , o zaman umudumu keserdim ama telle ilgisi olmayan bir adam. Keşke başkası olsa ama böyle sebepsiz olmasa. En azından bir sebebi var o yüzden istemiyor derdim
Baskası vardır
Boyle oyuncu plancı adamlar saman altından su yurutmesini de çok iyi bilir
Benimki beni aldatırken aylarca ruhum duymamış
Mutlaka vardır biri de sen anlamamıssındır

Yani elbette çok zor sizin yerinize koyuyorum kendimi inanılmaz zor. Allah yardımcınız olsun. Bu süreci atlatmak için yardım almayı düşünmez misiniz? Daha kolaylaşır sizin için.
Bir de tabi bunu söyleyen için kolay gelebilir diye düşünenilirsiniz ancak, belki de kurtuldunuz böyle tiynetsiz bir adamdan. Çünkü bu anlattığınız şeyleri yapan adamda karakterin zerresi olamaz bence. İnsanlar problem yaşar ayrılır bunlar olağan şeyler ancak bu şekilde oyunla dümenle iş çeviren insanlardan Allah korusun yani. Çok kötü çok tehlikeli.

O kadar güzel anlattınız ki, belki de kurtuldum evet. Ama kahretsin ki seviyorum. Kimsenin asla yerimde olmasını istemem. Bir mesleğim olsa kimseye minnet etmem derim en azından ama kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim
Aradığım cevap. Aynen sizin gibi düşündüm okurken.
Aşağıda belirttim nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…