Başka bir şey demedi mi sadece bu kadar mı?Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Durup dururken neden dedim,ben evdeyken hiçbir şey yoktu.Başka bir şey demedi mi sadece bu kadar mı?
Kaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.Planlı şekilde göndermiş sizi resmen. Binip arabaya gidene kadar rol kesmiş.
Siz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorumBenimkide tatildeyken bırakmıstı beni 5 sene geçti
Boyleleri plancı manipule eden aldatan arkandan iş ceviren tipler oluyo
Çok anlamsız. Peki evdeyken aranız nasıldı problem var mıydı? Planlamış gibi geldi bana.Durup dururken neden dedim,ben evdeyken hiçbir şey yoktu.
Ben çok düşündüm dedi. Artık zorlamanın anlamı yok beni de anla dedi
Istersen ozelden cevaplayım detayları buraya yazmak istemiyorum daSiz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorum
Tabiiki plan hatta oncesinde epey dusunmustur plan yaparken bir taraftan iyiyiz rolune yatmıstırÇok anlamsız. Peki evdeyken aranız nasıldı problem var mıydı? Planlamış gibi geldi bana.
Hayır zaten yukarıda bahsettim boşanma eşiğine geldik diye. Ve mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. 6 ay önce herşey çığırından çıktı ve artık yapamıyoruz dedik. Ben evden çıkacakken ağladı gitme dedi. Ve 6 aydır şiddetli kavgalar olmadı. Asla boşanmak yok diye söz vermiştik. Sözünü tutmadıHer evlilikteki tartışmalar bu noktaya getirmez insanı konu sahibi..
Hikâyenizde eksikler veya kendinizin de görmediği fakat ciddi sorunlar olmalı.
Canimm beni aramadan aileleri aramış kendi kafasında bitirmişCanımKavLen tekrardan bir daha konuşmayı teklif ettin mi ailelerin durumdan haberi var mı
Hayır canım ben artık kendimi Feda ettim yine de evliliğim güzel geçsin dedim. Ama olmadı tek taraflı olmuyormuşMesela sorunlarınız aşılamayacak gibimiydi hani ne gibi sorunlarınız vardı
Bende o eşiğe her evlilikte olan tartışmaların getirmeyeceğini söylemek istedim.Hayır zaten yukarıda bahsettim boşanma eşiğine geldik diye. Ve mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. 6 ay önce herşey çığırından çıktı ve artık yapamıyoruz dedik. Ben evden çıkacakken ağladı gitme dedi. Ve 6 aydır şiddetli kavgalar olmadı. Asla boşanmak yok diye söz vermiştik. Sözünü tutmadı
Cidden kafam almıyor. Bir insan nasıl böyle güzel rol yapar. Hani beni seviyordun dedim dile getiren hep sendin dedim.Çok anlamsız. Peki evdeyken aranız nasıldı problem var mıydı? Planlamış gibi geldi bana.
Kafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göreBende o eşiğe her evlilikte olan tartışmaların getirmeyeceğini söylemek istedim.
O sebeple nasıl bu noktaya geldiğinizi sormak istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?