3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Sen bu konuyu açtığında daha dün gibi hatırlıyorum. Bende o sıra evliydim, boşanmak için en doğru zamanı bekliyordum. Sen konuyu açınca demiştim ki keşke benimki de beni bıraksa. Bari o beni bıraktı der boşanırım. Çünkü ben şiddetten dolayı bir kere baba evine dönmüştüm, büyükler araya girip barıştırmıştı. Sonrasında bana şiddet göstermedi ama evde kırılmadık eşya kalmadı mesela şiddetini etrafa yönlendirdi tabi psikolojik şiddeti de arşı alaya çıkardı. 1 nisan günü kumarını öğrenip 2 nisanda çantamı alıp çıkmamla bitirdim evliliğimi. Bende mutluyum seninde mutlu olmana çok sevindim.

Canlarımm, herkese günaydın musmutlu günler dilerim
Uzun zamandır girmiyorum, burayı da pek merak edip konuya bakayım dedim
Şuraya Bi güncelleme bırakıyorum
Baba evine döneli neredeyse 2 yıl olacak.
Eylülde resmen boşandık ve imzaları attık. Tazminatımı aldım, nafaka talebim olmadı
Mahkemeden çıkarken ağladı, haline üzüldüm açıkçası. Fakat kendi düşen ağlar mı?
İşe gireli 1 sene oldu, hayatıma biri girdi çok mutluyum
Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum
Çevremde " evlen artık, nereye kadar böyle duracaksın" vızıltıları çok var arkadaşlar, bekarlık sultanlıkmış diyorum gereken cevabı veriyorum
Çok şükür kimseye muhtaç olmadan, minnet etmeden yaşıyorum. Kendi ekmeğini kazanmak ne güzelmiş
İş yerinde çok yoruluyorum fakat çok şükür diyorum, ya işim olmasaydı

Vee güzel arkadaşlarım, bendeki değişimi eke koyuyorum, umarım sizlere umut olurum. Unutmayın hiçbirimiz çaresiz değiliz, yeter ki ne istediğimizi bilelim Hepinizi çok seviyorum
Desteğinizi asla unutmycam

Eklentiler

• InShot_20221025_100828526.jpg
    173,1 KB · Görüntüleme: 471
Ne güzel kurtarmış sizi kendinden.. Bayılıyorum bu kendini bulunmaz nimet belleyip bi g.t kalkması ile zıp zıp zıplayıp, sonra aslında o işlerin hiç öyle olmadığını gördüklerinde zönk diye koca g.tünün üstüne oturakalmalarına.

Sizi yerim ben ne güzelsiniz :) çok mutlu olun. Konunuzu çok iyi hatırlıyorum

Bi de kendi kendine tribe girip ben artık öldüm yokum demişti

Merhaba kurtulabildin mi canım

ne guzel mesaj..Bugun boşanma davam var kolı kırık kuş gibiyim...

Sen şahanesin her şey çok daha iyi olsun inşallah

Merhaba kurtulabildin mi canım
Yok henüz dilekçeler aşamasındayız.. İftiralar onun dilekçesinde havada uçuşmuş. Benim bir tane yalan dolanım yok ne olduysa yazdım. Ama Allah biliyor kalbim de temiz ben kazanacağıma inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…