- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.551
- 108
Evladına sahip çıkan ana babaya hayranım. ..Baba evinde eski düzenimi sağlamaya çalışıyorum. Özgürüm gerçekten evliyken bu kadar özgür değildim. Dünya varmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evladına sahip çıkan ana babaya hayranım. ..Baba evinde eski düzenimi sağlamaya çalışıyorum. Özgürüm gerçekten evliyken bu kadar özgür değildim. Dünya varmış
2 Ay değil 8 ay oldu Keşke 2 ayda toparlanabilseydim ama ilk 4 ay burnumdan geldi inanın. Gerçekten çok acı çektim. Çünkü durduk yere başıma geldi, ortada sebep yoktu.2 ay gibi bi süre de hemen nasıl toparlandınız? O kişimin pişmanlığını görmeniz mi kolay toparlanmanızı sağladı. Onun o kararlı duruşu olsa yine böyle kolayca toparlanabilir miydiniz? Ben evli değilim ama bende ayrılık acısı yaşıyorum şu an takdir ettim sizi doğrusu
8 ay olduğunu biliyorum da iki ay sonra artık biraz toparlandığınıza dair yorumlar yazmışsınız ya ondan dedim İnşallah bende sizin gibi düşünebilirim kısa zaman içinde2 Ay değil 8 ay oldu Keşke 2 ayda toparlanabilseydim ama ilk 4 ay burnumdan geldi inanın. Gerçekten çok acı çektim. Çünkü durduk yere başıma geldi, ortada sebep yoktu.
Benim size tavsiyem gidenler için kendinizi yıpratmayın, inanın değmiyorlar. İlk bu konuyu açtığımda arkadaşlar burda çok destek oldu ama yok yani diyordum ki bu acı geçmez, bu yara kapanmaz.
Mune ablanın bi sözü vardı hiç unutmam. Yara gider izi kalır demiştim. Doğru merhemi kullanırsan izi de kalmaz demişti :) Canım ablam
Asla kendinizi üzmeyin, dünyada erkek mi yok
Evet toparlandığımı zannetmiştim Şöyle mesela tam unuttum diyordum, artık kafamı başka yerlere vermeye çalışıyordum. Bi bakıyordum arıyor ya da mesaj atıyor nasılsın diye. Yine ümitleniyordum. Sonra tekrar bitsin anlaşmalı boşanalım diyordu ben yine yıkık8 ay olduğunu biliyorum da iki ay sonra artık biraz toparlandığınıza dair yorumlar yazmışsınız ya ondan dedim İnşallah bende sizin gibi düşünebilirim kısa zaman içinde
Sizi çok iyi anlıyorum bende öyleyim şu an ayrılalı 2 ay oldu. Aynı sizin ki gibi kısıtlayıcı biriydi. Bende iyileştiğimi sanıyordum ama dün bi fotoğrafını gördüm yine başa sardım ağlamaya başladım. Aslında iyileşmemişim ben. İyileştiğimi anlamak için Nefret bile hissetmemem gerekiyo nötr olmam gerekiyor değil mi? Oda baya bi zaman alıyo.Evet toparlandığımı zannetmiştim Şöyle mesela tam unuttum diyordum, artık kafamı başka yerlere vermeye çalışıyordum. Bi bakıyordum arıyor ya da mesaj atıyor nasılsın diye. Yine ümitleniyordum. Sonra tekrar bitsin anlaşmalı boşanalım diyordu ben yine yıkık
Şimdi öyle değilim, ölse umurumda olmaz :)
Biraz zamana bırakın ve kendinize değer verin.Sizi çok iyi anlıyorum bende öyleyim şu an ayrılalı 2 ay oldu. Aynı sizin ki gibi kısıtlayıcı biriydi. Bende iyileştiğimi sanıyordum ama dün bi fotoğrafını gördüm yine başa sardım ağlamaya başladım. Aslında iyileşmemişim ben. İyileştiğimi anlamak için Nefret bile hissetmemem gerekiyo nötr olmam gerekiyor değil mi? Oda baya bi zaman alıyo.
Bu süreci acısız geçiren yok sanırım . Sonradan herkes pişman oluyor ama bizi olgunlaştıran da bu çekilen acı sanırım. İnşallah sizler gibi bende bir gün burada bunları yazabilirimBiraz zamana bırakın ve kendinize değer verin.
Hırpalamayın kendinizi sonra kavlen arkadaş gibi pişman olursunuz
Gerçi bende çok kafama vurdum sonradan ne salakmışım diye
Kendi kıymetinizi bilin hiç kimse sizden kıymetli değil
Bu yıkık durumu çok sevdiğim bir sevgilimde yaşamıştım evlilikle kiyaslanamaz tabiki ama sizi ve yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum. Cok şükür dik durup siz kurtulmuşsunuz o çapsızdanEvet toparlandığımı zannetmiştim Şöyle mesela tam unuttum diyordum, artık kafamı başka yerlere vermeye çalışıyordum. Bi bakıyordum arıyor ya da mesaj atıyor nasılsın diye. Yine ümitleniyordum. Sonra tekrar bitsin anlaşmalı boşanalım diyordu ben yine yıkık
Şimdi öyle değilim, ölse umurumda olmaz :)
Nasil anne olunmazın ornegiii! rabbim hepimizi bi sekilde sınıyor malum. Senin sinavin da insallah bununla kalir. Sükret haline yine de :)Annesi, oğlum annen ölmedi ben sana gene bulurum demiş. Ailedeki zekaya bakar mısın.
Derdiniz ne diye soracağına dediği lafa bak.
Dedim ana oğul birbirinize hayırlı olun
Amannnn bu koçlar hep mi böyle dengesiz olur anam bende de var ondan bi taneYaşım 26 :) onun 37.
Burcu Koç. Ama dengesiz olduğuna yemin edebilirim :)
Altına imzamı atarım yazdıklarınızın aslında severken güzel sever de kuyruğuna bastın mı tüm ruhsuzluğu, odunluğu, hödüklüğü çıkar sümüklülerinooo salak herif yaaa. aradaki farka bak küçücük kızla evlenmiş ne istiyo belasını arıyo galiba. ruhsuzdur koç inattır erkeklerini sevmem hiç merhametsiz oluyolar kavgacılar cok
Kesinlikle son kısmına katılıyorum, nötr olmak lazım unutmak için :) Bana inanın, benim size tavsiyem yeni insanlarla tanışmaya çalışın.Sizi çok iyi anlıyorum bende öyleyim şu an ayrılalı 2 ay oldu. Aynı sizin ki gibi kısıtlayıcı biriydi. Bende iyileştiğimi sanıyordum ama dün bi fotoğrafını gördüm yine başa sardım ağlamaya başladım. Aslında iyileşmemişim ben. İyileştiğimi anlamak için Nefret bile hissetmemem gerekiyo nötr olmam gerekiyor değil mi? Oda baya bi zaman alıyo.
Gerçekten öyle oldu canım, dediği şeylere bakılırsa benim özür dileyip mücadele etmemi beklemiş Hey yavrum heyCanım bu seni yalvar diye göndermiş. Beklemiş demek ki ağla , sıkla buna yalvar diye. Sen tabi koydun kıçına tekmeyi oldu şok.
Hemcinsim mi karşı cinsle miKesinlikle son kısmına katılıyorum, nötr olmak lazım unutmak için :) Bana inanın, benim size tavsiyem yeni insanlarla tanışmaya çalışın.
Ben öyle yaptım. O yüzden şimdi nefret bile etmiyorum ciddi anlamda.
Tavsiyeme uyarsanız Bi nebze rahatlarsınız emin olun
Bu yıkık durumu çok sevdiğim bir sevgilimde yaşamıştım evlilikle kiyaslanamaz tabiki ama sizi ve yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum. Cok şükür dik durup siz kurtulmuşsunuz o çapsızdan
Evlilik olsa da olmasa da duygular bir canım, birini sevip alışınca böyle bir buhrana uğramak zor geliyor gerçekten Ama dediğin gibi bittiğine seviniyorum. İyi ki diyorumBu yıkık durumu çok sevdiğim bir sevgilimde yaşamıştım evlilikle kiyaslanamaz tabiki ama sizi ve yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum. Cok şükür dik durup siz kurtulmuşsunuz o çapsızdan
Hiç fark etmez, size iyi geleceğini düşündüğünüz biri olsun da cinsiyeti fark etmez :)Hemcinsim mi karşı cinsle mi
Umarım yaşadığın son kötü olay bu olurBen ne günler geçirmişim ya
Kendime kızıyorum, nefes alamadığım günlere pehh diyorum.
Arkadaşlar davalar karşılıklı açıldı.
Ama pişman pişman pişman.
Sürekli arıyor biz napacaz diyor.
Ben istemedim sen istedin diyorum.
Ah kızlar yazdıklarımı okudum da neler yaşamışım, döktüğüm yaşlar Bi hiç uğruna