• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

2 ay gibi bi süre de hemen nasıl toparlandınız? O kişimin pişmanlığını görmeniz mi kolay toparlanmanızı sağladı. Onun o kararlı duruşu olsa yine böyle kolayca toparlanabilir miydiniz? Ben evli değilim ama bende ayrılık acısı yaşıyorum şu an takdir ettim sizi doğrusu

2 ay gibi bi süre de hemen nasıl toparlandınız? O kişimin pişmanlığını görmeniz mi kolay toparlanmanızı sağladı. Onun o kararlı duruşu olsa yine böyle kolayca toparlanabilir miydiniz? Ben evli değilim ama bende ayrılık acısı yaşıyorum şu an takdir ettim sizi doğrusu
2 Ay değil 8 ay oldu 😊 Keşke 2 ayda toparlanabilseydim ama ilk 4 ay burnumdan geldi inanın. Gerçekten çok acı çektim. Çünkü durduk yere başıma geldi, ortada sebep yoktu.
Benim size tavsiyem gidenler için kendinizi yıpratmayın, inanın değmiyorlar. İlk bu konuyu açtığımda arkadaşlar burda çok destek oldu ama yok yani diyordum ki bu acı geçmez, bu yara kapanmaz.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablanın bi sözü vardı hiç unutmam. Yara gider izi kalır demiştim. Doğru merhemi kullanırsan izi de kalmaz demişti :) Canım ablam ❤️🌼

Asla kendinizi üzmeyin, dünyada erkek mi yok 🙈🙈

2 Ay değil 8 ay oldu 😊 Keşke 2 ayda toparlanabilseydim ama ilk 4 ay burnumdan geldi inanın. Gerçekten çok acı çektim. Çünkü durduk yere başıma geldi, ortada sebep yoktu.
Benim size tavsiyem gidenler için kendinizi yıpratmayın, inanın değmiyorlar. İlk bu konuyu açtığımda arkadaşlar burda çok destek oldu ama yok yani diyordum ki bu acı geçmez, bu yara kapanmaz.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablanın bi sözü vardı hiç unutmam. Yara gider izi kalır demiştim. Doğru merhemi kullanırsan izi de kalmaz demişti :) Canım ablam ❤️🌼

Asla kendinizi üzmeyin, dünyada erkek mi yok 🙈🙈
8 ay olduğunu biliyorum da iki ay sonra artık biraz toparlandığınıza dair yorumlar yazmışsınız ya ondan dedim ☺️ İnşallah bende sizin gibi düşünebilirim kısa zaman içinde 💞

8 ay olduğunu biliyorum da iki ay sonra artık biraz toparlandığınıza dair yorumlar yazmışsınız ya ondan dedim ☺️ İnşallah bende sizin gibi düşünebilirim kısa zaman içinde 💞
Evet toparlandığımı zannetmiştim 🙈 Şöyle mesela tam unuttum diyordum, artık kafamı başka yerlere vermeye çalışıyordum. Bi bakıyordum arıyor ya da mesaj atıyor nasılsın diye. Yine ümitleniyordum. Sonra tekrar bitsin anlaşmalı boşanalım diyordu ben yine yıkık 🙈😊
Şimdi öyle değilim, ölse umurumda olmaz :)

Evet toparlandığımı zannetmiştim 🙈 Şöyle mesela tam unuttum diyordum, artık kafamı başka yerlere vermeye çalışıyordum. Bi bakıyordum arıyor ya da mesaj atıyor nasılsın diye. Yine ümitleniyordum. Sonra tekrar bitsin anlaşmalı boşanalım diyordu ben yine yıkık 🙈😊
Sizi çok iyi anlıyorum bende öyleyim şu an ayrılalı 2 ay oldu. Aynı sizin ki gibi kısıtlayıcı biriydi. Bende iyileştiğimi sanıyordum ama dün bi fotoğrafını gördüm yine başa sardım ağlamaya başladım. Aslında iyileşmemişim ben. İyileştiğimi anlamak için Nefret bile hissetmemem gerekiyo nötr olmam gerekiyor değil mi? Oda baya bi zaman alıyo.

Sizi çok iyi anlıyorum bende öyleyim şu an ayrılalı 2 ay oldu. Aynı sizin ki gibi kısıtlayıcı biriydi. Bende iyileştiğimi sanıyordum ama dün bi fotoğrafını gördüm yine başa sardım ağlamaya başladım. Aslında iyileşmemişim ben. İyileştiğimi anlamak için Nefret bile hissetmemem gerekiyo nötr olmam gerekiyor değil mi? Oda baya bi zaman alıyo.
Biraz zamana bırakın ve kendinize değer verin.
Hırpalamayın kendinizi sonra kavlen arkadaş gibi pişman olursunuz
Gerçi bende çok kafama vurdum sonradan ne salakmışım diye
Kendi kıymetinizi bilin hiç kimse sizden kıymetli değil 😉😉

Biraz zamana bırakın ve kendinize değer verin.
Hırpalamayın kendinizi sonra kavlen arkadaş gibi pişman olursunuz
Gerçi bende çok kafama vurdum sonradan ne salakmışım diye
Kendi kıymetinizi bilin hiç kimse sizden kıymetli değil 😉😉
Bu süreci acısız geçiren yok sanırım . Sonradan herkes pişman oluyor ama bizi olgunlaştıran da bu çekilen acı sanırım. İnşallah sizler gibi bende bir gün burada bunları yazabilirim❣️

Bu yıkık durumu çok sevdiğim bir sevgilimde yaşamıştım evlilikle kiyaslanamaz tabiki ama sizi ve yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum. Cok şükür dik durup siz kurtulmuşsunuz o çapsızdan

Annesi, oğlum annen ölmedi ben sana gene bulurum demiş. Ailedeki zekaya bakar mısın.
Derdiniz ne diye soracağına dediği lafa bak.
Dedim ana oğul birbirinize hayırlı olun 😱
Nasil anne olunmazın ornegiii! rabbim hepimizi bi sekilde sınıyor malum. Senin sinavin da insallah bununla kalir. Sükret haline yine de :)

ooo salak herif yaaa. aradaki farka bak küçücük kızla evlenmiş ne istiyo belasını arıyo galiba. ruhsuzdur koç inattır erkeklerini sevmem hiç merhametsiz oluyolar kavgacılar cok
Altına imzamı atarım yazdıklarınızın :KK53: aslında severken güzel sever de kuyruğuna bastın mı tüm ruhsuzluğu, odunluğu, hödüklüğü çıkar sümüklülerin:63:
İnata hiç girmiyorum bile :KK51:

Kesinlikle son kısmına katılıyorum, nötr olmak lazım unutmak için :) Bana inanın, benim size tavsiyem yeni insanlarla tanışmaya çalışın.
Ben öyle yaptım. O yüzden şimdi nefret bile etmiyorum ciddi anlamda.
Tavsiyeme uyarsanız Bi nebze rahatlarsınız emin olun 😊😊

Kesinlikle son kısmına katılıyorum, nötr olmak lazım unutmak için :) Bana inanın, benim size tavsiyem yeni insanlarla tanışmaya çalışın.
Ben öyle yaptım. O yüzden şimdi nefret bile etmiyorum ciddi anlamda.
Tavsiyeme uyarsanız Bi nebze rahatlarsınız emin olun 😊😊
Hemcinsim mi karşı cinsle mi 🤔

Bu yıkık durumu çok sevdiğim bir sevgilimde yaşamıştım evlilikle kiyaslanamaz tabiki ama sizi ve yaşadığınız travmayı anlayabiliyorum. Cok şükür dik durup siz kurtulmuşsunuz o çapsızdan
Evlilik olsa da olmasa da duygular bir canım, birini sevip alışınca böyle bir buhrana uğramak zor geliyor gerçekten 😊 Ama dediğin gibi bittiğine seviniyorum. İyi ki diyorum 😊

Hemcinsim mi karşı cinsle mi 🤔
Hiç fark etmez, size iyi geleceğini düşündüğünüz biri olsun da cinsiyeti fark etmez :)
Mesela sizi tanımak isteyenlere fırsat tanıyın. İlla real olmak zorunda değil, oyun tarzı uygulamalardan çevre edinin. Ben çok kitap okudum çok oyun oynadım öyle öyle kafamı dağıttım ve unuttum :) Hayatıma aldığım insanlardan pişmanlık duymadım 😊

Ben ne günler geçirmişim ya 😠
Kendime kızıyorum, nefes alamadığım günlere pehh diyorum.
Arkadaşlar davalar karşılıklı açıldı.
Ama pişman pişman pişman.
Sürekli arıyor biz napacaz diyor.
Ben istemedim sen istedin diyorum.
Ah kızlar yazdıklarımı okudum da neler yaşamışım, döktüğüm yaşlar 😣 Bi hiç uğruna
Umarım yaşadığın son kötü olay bu olur 🤲🏻
Bundan sonra çok güzel günler yaşamanı diliyorum, arkana bile bakma.
Bu hayat kıymet bilmeyenlere, nankörlere üzülmek için çok kısa. İnsan yaşarken bir sallantının içinde ne olduğunu anlamıyor ama sonra dönüp bakınca ben neler yaşamışım diyor senin gibi😔
Çok mutlu haberlerini yazdığın günlerde gelir inşallah 🌸

Okuldan mezun oldum hep evdeyim. Ve KPSSye çalışmaya çalışıyorum. Aslında tanımak isteyen biri var. Anlattıklarına göre tam benim istediğim gibi biri. Bi aile dostumuzun kardeşi. Bi tanısınlar birbirini dediler evlilik niyetiyle tabi ki. Ama ben aklımı tam olarak temizlemediğim için o insana haksızlık yapmak istemedim 🤦🏻‍♀️

Back