3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

eski konularinizi falan bilmiyorum ama sizin adiniza cok sevindim ne de guzel zayiflamissiniz. enerjinizin yukseldigi nasil da belli oluyor. siz bilirsiniz tabi ama evlilik icin acele etmeyin. iyice tanimadan evet demeyin, bekarligin tadini cikarin

Canim benim ne guzel bir yazi olmus güncelleme ne bayıldım insan hep öyle gidecek sanıyor o ortamdayken bana değer vermeyene bende vermek taraftari degilim

Beni sürekli zorluyordu anlaşmalı dilekçe ver, evlencem ben diye Daha evlenemedi hasbam
Acelesi neymiş atlı mi kovalıyor cok mu şahane bir ondan bir tane daha yok

Yok henüz dilekçeler aşamasındayız.. İftiralar onun dilekçesinde havada uçuşmuş. Benim bir tane yalan dolanım yok ne olduysa yazdım. Ama Allah biliyor kalbim de temiz ben kazanacağıma inanıyorum
kız seninki anlaşmalıya yanaşacak bak görürsün simdi son kozlarını oynuyor duruşmaya geçinceye kadar pes edecek kanıtlar hakimin önüne gidince görcez o efeliğini

Bu arada konu sahibi KavLen kısa sürede haklarını alabilmene çok sevindim, bugün önüme çıktı bukonu. İlk zamanlar kendini çaresiz, umutsuz ve şaşkın hissetmişsin ama kendini çokçabuk toparlamışsın gücün içinden geldiğini görmüşsün. ailene,akrabana, ex'e ragmen gücünü toplayıp kendi ayaklarının üzerinde durman beni çok mutluetti. İnsana ne varsa kendinden fayda var. Umarım bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun.

Ay hadi inşallah ne olur dualarını eksik etme çünkü bu adamdan kurtulmak istiyorum artık...

eski konularinizi falan bilmiyorum ama sizin adiniza cok sevindim ne de guzel zayiflamissiniz. enerjinizin yukseldigi nasil da belli oluyor. siz bilirsiniz tabi ama evlilik icin acele etmeyin. iyice tanimadan evet demeyin, bekarligin tadini cikarin
Çok çok teşekkür ederim
Yok zaten bekarlık çok güzel cidden keyfim yerinde

Canim benim ne guzel bir yazi olmus güncelleme ne bayıldım insan hep öyle gidecek sanıyor o ortamdayken bana değer vermeyene bende vermek taraftari degilim
Canımmm Cidden ben o günleri hatırlamak istemiyorum, hiç bitmeyecek geçmeyecek sanıyordum ama şimdi hepsi geride kaldı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…