• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Umarım yaşadığın son kötü olay bu olur 🤲🏻
Bundan sonra çok güzel günler yaşamanı diliyorum, arkana bile bakma.
Bu hayat kıymet bilmeyenlere, nankörlere üzülmek için çok kısa. İnsan yaşarken bir sallantının içinde ne olduğunu anlamıyor ama sonra dönüp bakınca ben neler yaşamışım diyor senin gibi😔
Çok mutlu haberlerini yazdığın günlerde gelir inşallah 🌸
Canım, gerçekten öyle. O terk edilme, yüz üstü bırakılma psikolojisi insanı yerle bir ediyor ama şükür sildim bitti gitti 😊🌼
Hep beraber mutlu olalım inşallah ❤️😍

Okuldan mezun oldum hep evdeyim. Ve KPSSye çalışmaya çalışıyorum. Aslında tanımak isteyen biri var. Anlattıklarına göre tam benim istediğim gibi biri. Bi aile dostumuzun kardeşi. Bi tanısınlar birbirini dediler evlilik niyetiyle tabi ki. Ama ben aklımı tam olarak temizlemediğim için o insana haksızlık yapmak istemedim 🤦🏻‍♀️
Canım onunla tanışmazsan, bunu reddedersen ooo hiç silemezsin ki :)
Lütfen eğer istediğin gibi ise bir şans tanı. Nihayetinde kimse kimsenin hayatına zorla girmiyor 😊🌼
Belki yaralarını saracak bilemeyiz 😊

Canım onunla tanışmazsan, bunu reddedersen ooo hiç silemezsin ki :)
Lütfen eğer istediğin gibi ise bir şans tanı. Nihayetinde kimse kimsenin hayatına zorla girmiyor 😊🌼
Belki yaralarını saracak bilemeyiz 😊
Haklı da olabilirsiniz 🤦🏻‍♀️ Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Herşey gönlünüzce olsun 💞

sizi terbiye etmeye çalıştı muhtemelen, aslında başında da belliydi biraz, dönünce boşanmaktan korkup sürekli alttan alın istiyordu
Terbiye yöntemine bakınız :) Kendi terbiye oldu 🙈
Ama işte dönüşü yok duruşma tarihimiz belli oldu inşallah kurtulurum tek celsede 🌼🙈😊😊

Merhaba ballar ❤️
1 yıl önceki konuma baktım, neler olmuş neler değişmiş hayatımda 😊
Kafesten salınmış kuş gibiyim resmen, insan ölüme bile alışıyor ayrılığa mı alışmayacak'mış :)
Yeni bi sayfa açtım, istediğim bir işe girdim. Yeni insanlar yeni bir çevre 😊
Eski eşim pişman mı, evettt😁
Gidenlere üzülmeyin, hayatınıza öyle insanlar giriyor ki gidenlere teşekkür ediyorsunuz :)
Bırakın onlar üzülsün 😁

Destek olan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, eksik olmayın 😊😊❤️❤️❤️

Merhaba ballar ❤️
Kafesten salınmış kuş gibiyim resmen, insan ölüme bile alışıyor ayrılığa mı alışmayacak'mış :)
Gidenlere üzülmeyin, hayatınıza öyle insanlar giriyor ki gidenlere teşekkür ediyorsunuz :)
Bırakın onlar üzülsün 😁

Mutlu olmana çok sevindim canım 😍 her şey daha da güzel olsun inşallah

Merhaba ballar ❤️
Bırakın onlar üzülsün 😁

Baştan sona kadar okudum. Güvendiği bir dağ varmış o eski eşinizin, kar yağmış sonra ona. İstemeyen boşanır, isteyen sımsıkı tutar. Böyle dötü başı ayrı oynayan tiplerin ardından bir 3.şahıs çıkıyor çoğu zaman.

Baştan sona kadar okudum. Güvendiği bir dağ varmış o eski eşinizin, kar yağmış sonra ona. İstemeyen boşanır, isteyen sımsıkı tutar. Böyle dötü başı ayrı oynayan tiplerin ardından bir 3.şahıs çıkıyor çoğu zaman.
Beni sürekli zorluyordu anlaşmalı dilekçe ver, evlencem ben diye 🤦 Daha evlenemedi hasbam😊😁

Merhaba ballar ❤️
Bırakın onlar üzülsün 😁

Çok çok mutlu olun inşallah 🌸

Siz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorum
Bende şu an boşanmayı düşünüyorum ama benim ki çok farklı nedenlerden. Elalem bizim ne kadar ağladığımızı görmüyor mesela şu an uyuyamıyorum diyorsunuz elalem görüyor mu vah kızım uyuyamıyrsın mu diyor hayır sadece ağzı olan konuşuyor hepsi bu kuşağınızı bir süre tıkayacaksınız sonra millet susuyor zaten sizin dik duruşunuz karşısında

Helal olsun be sana 💕 inşallah ben de yakın zamanda kurtulmuş olurum. Yalnız konun bana çok iyi geldi. Ayrıldıktan sonra öğrendiklerime baktığımda onun da sinsi planları olduğunu düşünüyorum. Ama Allah ters ediyor böyle kötü niyetlileri. Yeni yaşamın huzuuur ve mutlulukla dolsun 🤲

Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )

3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum

Güncelleme 34:

Merhaba ballar ❤️
Bırakın onlar üzülsün 😁

Güncelleme ❤️ ben

Back