3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Bosanma davasına sunduğu sebep neymis merak ettim. Kaç durusma oldu? Çalışmaya başlarsan nafaka bağlanmaz diye biliyorum

Asla geri dönmek gibi bir niyetim yok, bu konuyu 8 ay önce açmıştım eğer o dönem olsaydı duygularıma yenilip giderdim ama şimdi mantığım ön planda Bi kere sırtımdan vuran yine vurur, huylu huyundan vazgeçmez. İnanın kafam çok rahat :) Tabii vicdanım da
gurur duydum vallahi.
inşallah güzel bir iş bulursunuz tez zamanda.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eksik olmayın inşallah

Kız yalvarıyor mu ? İçimiz erisin azıcık.
Beni arayıp tartışmaya çalışıyordu neden yuvamızı kurtarmak için uğraşmıyorsun diye Dedim ben çok uğraştım sen bunu görmedin. Kendini ağırdan satma dedi.
Sonra gidip nomu değiştim konuşmadık sonrasında canım ne durumda bilmiyorum inan

Bosanma davasına sunduğu sebep neymis merak ettim. Kaç durusma oldu? Çalışmaya başlarsan nafaka bağlanmaz diye biliyorum
Nafaka konusunu avukatıma sordum, kamuda memur olarak çalışmadığın sürece nafaka kesilmez dedi :)
Bir de Haziranda dava açıldı ama adli tatil girmiş araya. Ocakta açılacak daha bekliyorum

Yoksa gerimi döneceksin. Vay seref yoksunu gule gule ugurla sonra gelme de.. kiz bizim heriflere yapar mi aceba meselemiz yok ama . Anana bırakayım der bazen orda kal . seytani akli bi yerden almis bu.

artık herkes ne kadar kolay sıkılıyor evlilikten birliktelikten tahammülümüz kalmadı, korkuyorum valla ya. hakkında hayırlısı olsun inşallah bu kötü günlerini unutturacak temiz bi insan karşına çıksın. Rabbimin sürprizlerini bilemeyiz sen asla güçsüz olma

Yoksa gerimi döneceksin. Vay seref yoksunu gule gule ugurla sonra gelme de.. kiz bizim heriflere yapar mi aceba meselemiz yok ama . Anana bırakayım der bazen orda kal . seytani akli bi yerden almis bu.
Valla tekrar dönmeye niyetim yok canım, ben çok zor günler geçirdim tek başıma atlattım o yanımda yoktu. Anladım ki ben onsuz da yapabilirim

Allah korusun ya Allah düşmanıma bile vermesin böyle bir durum canım :)

Cidden çocuk oyuncağı haline geldi, insan evlenmeye korkar oldu. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eksik olma inşallah canım

Cidden çocuk oyuncağı haline geldi, insan evlenmeye korkar oldu. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eksik olma inşallah canım
çok pişman oluyor erkekler sonradan sonradan vuruyor kafalarına . yaşınız kaç bu arada ? adam hayata mı doyamadı niye böyle değişik hallere giriyor? burcu ikizler falan mı dengesizin

ooo salak herif yaaa. aradaki farka bak küçücük kızla evlenmiş ne istiyo belasını arıyo galiba. ruhsuzdur koç inattır erkeklerini sevmem hiç merhametsiz oluyolar kavgacılar cok
Annesi, oğlum annen ölmedi ben sana gene bulurum demiş. Ailedeki zekaya bakar mısın.
Derdiniz ne diye soracağına dediği lafa bak.
Dedim ana oğul birbirinize hayırlı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…