- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.693
- 548
İs yeri sahibi deyince ben de sandim ki bi Züccaciyeci, bi lokanta falan o tarz bir yer.Benim çalıştığım yer özel bir hastaneydiYani bu kadarını beklemiyordum. Şimdi devlete başvurdum umarım olumlu dönüş olur
Asla geri dönmek gibi bir niyetim yok, bu konuyu 8 ay önce açmıştım eğer o dönem olsaydı duygularıma yenilip giderdim ama şimdi mantığım ön plandaaynen.
resmen yol yapmış. kavga sırasında olsa yine kabul edilebilir. dersin ki sinirle çıktı ağzından , duruma göre düzgünce değerlendirip çözülebilirdi. ama bu resmen planlı ve düşünüp yapmış. neye güvendiyse artık.
sanırım boşanmayı kabul edince geri dönmek istemiş. umarım geri dönmezsiniz. bu yaptığı çok adice
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eksik olmayın inşallahgurur duydum vallahi.
inşallah güzel bir iş bulursunuz tez zamanda.
Beni arayıp tartışmaya çalışıyordu neden yuvamızı kurtarmak için uğraşmıyorsun diyeKız yalvarıyor mu ? İçimiz erisin azıcık.
Nafaka konusunu avukatıma sordum, kamuda memur olarak çalışmadığın sürece nafaka kesilmez dedi :)Bosanma davasına sunduğu sebep neymis merak ettim. Kaç durusma oldu? Çalışmaya başlarsan nafaka bağlanmaz diye biliyorum
Yoksa gerimi döneceksin. Vay seref yoksunu gule gule ugurla sonra gelme de.. kiz bizim heriflere yapar mi aceba meselemiz yok ama . Anana bırakayım der bazen orda kal .Ben ne günler geçirmişim ya
Kendime kızıyorum, nefes alamadığım günlere pehh diyorum.
Arkadaşlar davalar karşılıklı açıldı.
Ama pişman pişman pişman.
Sürekli arıyor biz napacaz diyor.
Ben istemedim sen istedin diyorum.
Ah kızlar yazdıklarımı okudum da neler yaşamışım, döktüğüm yaşlarBi hiç uğruna
Cocuk yok demiNafaka konusunu avukatıma sordum, kamuda memur olarak çalışmadığın sürece nafaka kesilmez dedi :)
Bir de Haziranda dava açıldı ama adli tatil girmiş araya. Ocakta açılacak daha bekliyorum
Seni, yuvamı özlüyorum gibisinden konuştu.Amacı neymiş nolmus sonra u dönüşü yapmış?
Valla tekrar dönmeye niyetim yok canım, ben çok zor günler geçirdim tek başıma atlattım o yanımda yoktu. Anladım ki ben onsuz da yapabilirimYoksa gerimi döneceksin. Vay seref yoksunu gule gule ugurla sonra gelme de.. kiz bizim heriflere yapar mi aceba meselemiz yok ama . Anana bırakayım der bazen orda kal .seytani akli bi yerden almis bu.
Adli tatil bitti .nafaka konusunda emin olamadimNafaka konusunu avukatıma sordum, kamuda memur olarak çalışmadığın sürece nafaka kesilmez dedi :)
Bir de Haziranda dava açıldı ama adli tatil girmiş araya. Ocakta açılacak daha bekliyorum
Cidden çocuk oyuncağı haline geldi, insan evlenmeye korkar oldu. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eksik olma inşallah canımartık herkes ne kadar kolay sıkılıyor evlilikten birliktelikten tahammülümüz kalmadı, korkuyorum valla ya. hakkında hayırlısı olsun inşallah bu kötü günlerini unutturacak temiz bi insan karşına çıksın. Rabbimin sürprizlerini bilemeyiz sen asla güçsüz olma
Evet bilgim var, Ocakta duruşmamız.Adli tatil bitti .nafaka konusunda emin olamadim
çok pişman oluyor erkekler sonradan sonradan vuruyor kafalarına . yaşınız kaç bu arada ? adam hayata mı doyamadı niye böyle değişik hallere giriyor? burcu ikizler falan mı dengesizinCidden çocuk oyuncağı haline geldi, insan evlenmeye korkar oldu. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun eksik olma inşallah canım
Hayır çocuğumuz olmadı :)Cocuk yok demi
Yaşım 26 :) onun 37.çok pişman oluyor erkekler sonradan sonradan vuruyor kafalarına . yaşınız kaç bu arada ? adam hayata mı doyamadı niye böyle değişik hallere giriyor? burcu ikizler falan mı dengesizin
ooo salak herif yaaa. aradaki farka bak küçücük kızla evlenmiş ne istiyo belasını arıyo galiba. ruhsuzdur koç inattır erkeklerini sevmem hiç merhametsiz oluyolar kavgacılar cokYaşım 26 :) onun 37.
Burcu Koç. Ama dengesiz olduğuna yemin edebilirim :)
Fistiksin daha .. ye iç gez.. isin de varmış. Mis misYaşım 26 :) onun 37.
Burcu Koç. Ama dengesiz olduğuna yemin edebilirim :)
Annesi, oğlum annen ölmedi ben sana gene bulurum demiş. Ailedeki zekaya bakar mısın.ooo salak herif yaaa. aradaki farka bak küçücük kızla evlenmiş ne istiyo belasını arıyo galiba. ruhsuzdur koç inattır erkeklerini sevmem hiç merhametsiz oluyolar kavgacılar cok
Baba evinde eski düzenimi sağlamaya çalışıyorum. Özgürüm gerçekten evliyken bu kadar özgür değildim. Dünya varmışFistiksin daha .. ye iç gez.. isin de varmış. Mis mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?