Kendisine de söyledim neden böyle yaptın, bilmiyorum ansızın oldu falan diye geveledi. Yaptığı hatanın farkına vardı ama iş işten geçti, kendimi alıştırmaya çalışıyorum o durumaböyle düşünmeyin asla. ne demek dillere düşmek, aşkolsun. boşanmak kötü bir şey değil. laf edene "öyle bir dengesizle evli kalmaktansa dedikodumun yapılmasını tercih ederim" diyin bir daha birşey diyemezler.
eşiniz çok çirkin davranmış. bu niyetini sizi annenizin yanına göndermeden yüz yüze söylemeliydi. gerçekten anlaşamıyor, mutsuz hissediyor olabilir ama yöntemi çirkin.
mutlaka destek alın. eminim kısa sürede değmeyeceğini görüp toparlayacaksınız.
Millet o kadar çirkin konuşuyor ki ve bunu yayan kendi akrabalarımAblacım o konuşan dilleri boşver, kendini bilmez herkesin ağzı boş laf yapar, sen niye utanıyorsun?
Utanılacak ne yaptın mesela? Sevmiş evlenmişsin, evlendiğin kişi kıymetini bilmemiş, üçkağıtla seni baba evine yollamış, sen neden utanıyorsun ablacım?
Ortada utanılacak bir şey varsa eşin utansın, utanması gerekenler o boş konuşan diller sen değilsin.
Kendini bu psikolojiye sokma sakın, tek meziyeti dedikodu olan boşboğaz insanların konuşmalarına aldırış edip de utanma zira sen utanılacak bir şey yapmadın.
Herkes önce kendine baksın.
Aldatiyor olabilir cok sinsi bir insanmis ben olsam asla dönmem inanın simdi havalarda istemiyorum cakasi sonra bin bir pisman olacakHayır zaten yukarıda bahsettim boşanma eşiğine geldik diye. Ve mükemmel bir evliliğimiz yoktu zaten. 6 ay önce herşey çığırından çıktı ve artık yapamıyoruz dedik. Ben evden çıkacakken ağladı gitme dedi. Ve 6 aydır şiddetli kavgalar olmadı. Asla boşanmak yok diye söz vermiştik. Sözünü tutmadı
İçimden ağlıyorum paramparçayım , gizli gitmek istiyorum ama beni yalnız birakmiyorlarBitsin de bitecegi varsa zaten kimse birlestiremez ailenin yaptigida sacma git konus deliler gidiyor sanki psikologa
Taviz verme kendinden agla uzul ama sonra gene Ayaga kalk insallah hersey guzel gecer senin icin
Haah iste firsat birak surunsun kaybettine pisman olsun dengesizliktir bunun adi evlilik cocuk oyuncagi değilKendisine de söyledim neden böyle yaptın, bilmiyorum ansızın oldu falan diye geveledi. Yaptığı hatanın farkına vardı ama iş işten geçti, kendimi alıştırmaya çalışıyorum o duruma
Yem attım, dedim beni neden aldattın yazık değil mi falan , yemin ediyor inanın artık biseye inanmak istemiyorumAldatiyor olabilir cok sinsi bir insanmis ben olsam asla dönmem inanın simdi havalarda istemiyorum cakasi sonra bin bir pisman olacak
Kendisine de söyledim neden böyle yaptın, bilmiyorum ansızın oldu falan diye geveledi. Yaptığı hatanın farkına vardı ama iş işten geçti, kendimi alıştırmaya çalışıyorum o duruma
Onu gectim ailesine noluyor herkes rengini belli etti gerçekten, olan benim yuvama olduHaah iste firsat birak surunsun kaybettine pisman olsun dengesizliktir bunun adi evlilik cocuk oyuncagi değil
Onunla konuşurken soğuk sert konuştum acımı içime attım , zaten ne dediğini bilmiyor bitecekse bitsin dedim hemen çık gelbence yaptığı hatanın farkına vardı gibi düşünüp bir şekilde durumu hafifletmeyin. böyle bir şey hata ile yapılmaz, baya organize çalışmış alttan alta bence.
insanlar 25-30 yıllık evliliklerini bitiriyor. emek, sevgi önemli ama değmeyecek birinin yaptıklarına daha fazla üzülmek sadece size sıkıntı.
Hep öyle olur zaten ne kadar iyi gelinde olsan bosanmada herkes sana cephe alir ..sanki sen sucluymussun gibi ...böyle insnalardan uzak durman en hayırlısı bak pisman olacak sen hic rengini belli etme aglarsan tek damlani gosterme konusqlim bilmem ne deme sen cekil kabuguna o koşacak pesinden kosmazsa zaten ya sevmiyor yada aldatiyor sen yikilma dimdik yoluna devam et gencsin karsina baskalari cikicak bu tek ve son sansti zannetme ....boswer Allaha havale etOnu gectim ailesine noluyor herkes rengini belli etti gerçekten, olan benim yuvama oldu
Evliliginizdeki sorunlari bilmem ama seni blöf yapip bosanmakla korkutmak icin bunu söylemis olabilir beklemedigi senin sert ve iyi tamam bosanalim sözundu senin yalvarmani dur yapma demeni bekledi belkide ...yada ailesi doldurdu buda gaza geldi hangisi bilmem ama iyi bir cezayi hak etmisOnunla konuşurken soğuk sert konuştum acımı içime attım , zaten ne dediğini bilmiyor bitecekse bitsin dedim hemen çık gel
Açıktan okuyorum 4 dersim kaldıInsanoğlu çiğ süt emmiş, her şeyi yapabilir. Ailenizin de yapısı belliymis ki evliliği kurtuluş olarak gördüm diyorsunuz. Sadece kendinizi kurtuluş olarak görün. Bir an önce eşinizi atmaya bakın kafanızdan ise girin, okumadıysanız üniversiteye hazirlanin geçerli bir bölüm okuyun. Kimseye boyun eğmeden yaşamaya bakın.
Asyanin da dedigi gibi yuva bir evin catisi kapisi olmasi degil yuvayi yuva yapan güven ve sadakattir esin seni güler yüzle annene yolluyor ve iyi rol yapiyor sonra orda kal gelme ben bosanacam ...Bu mudur yuva sen artik güvenemezssinki ona ...Onu gectim ailesine noluyor herkes rengini belli etti gerçekten, olan benim yuvama oldu
kimseye bisey anlatma gel buraya yaz yakinlarindan daha iyi insallah iyi olursun o adamada yuz verme pisman olacak olan o sen degilsinİçimden ağlıyorum paramparçayım , gizli gitmek istiyorum ama beni yalnız birakmiyorlar
Daha hersey cok yeni kendine biraz zaman ver her sey yoluna girer ve insan oglu herseye alisir acida olsaAçıktan okuyorum 4 dersim kaldıbekarken işim vardı, az çok kendi ayaklarımın üstünde duruyordum şimdi nasıl toparlanirim inanin bilmiyorum ders bile çalışamıyorum
Manyak mi bunlar ya? Tatile evcil hayvanini mi bırakıyor? Terbiyesiz. O kadar ayıp ki yaptığı. Boşanmak istemesi ayıp değil. Bu şekilde yapması mide bulandırıcı. Sırf bu hakaret yüzünden zoruma giderdi üzüntümü bile asardi bu kizginlik. Sogumama onu içimden atmama vesile olurduKaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.
Kesinlikle öyle bir şey Yok rahat ol inşallah evine döneceksin dedi.
O kadar güzel rol yaptı ki. İnandım
Eskilerin sözlerini çok severim, yerinde edilmiş tecrübeye dayalı sözlerdir ve üzerinden yüzyıllarda geçse doğruluğunu yitirmezler.Millet o kadar çirkin konuşuyor ki ve bunu yayan kendi akrabalarım
O yüzden tiksiniyorum ya işte buralardanTabii ki alnım açık ablacim ama içim içimi yiyor, ben bunları hak etmedim
1 gün konuşur 2 gün konuşurlar ama bire bin katıp anlatmaları yok mu, bu nasıl iğrençlik
Hiç aramadım yazmadım kendi yazdı yazdı her msjinda artık bitsin diyordu, ben tamam deyince kafam karışık diyor. Çok yoruldumEvliliginizdeki sorunlari bilmem ama seni blöf yapip bosanmakla korkutmak icin bunu söylemis olabilir beklemedigi senin sert ve iyi tamam bosanalim sözundu senin yalvarmani dur yapma demeni bekledi belkide ...yada ailesi doldurdu buda gaza geldi hangisi bilmem ama iyi bir cezayi hak etmis
Artık kafasının karışık olması sizin için bir şey ifade etmesin. Şu saatten sonra siz ondan daha kararlı olunHiç aramadım yazmadım kendi yazdı yazdı her msjinda artık bitsin diyordu, ben tamam deyince kafam karışık diyor. Çok yoruldum
Maalesef beni üzen de bu , öfkemi dindiremiyorumManyak mi bunlar ya? Tatile evcil hayvanini mi bırakıyor? Terbiyesiz. O kadar ayıp ki yaptığı. Boşanmak istemesi ayıp değil. Bu şekilde yapması mide bulandırıcı. Sırf bu hakaret yüzünden zoruma giderdi üzüntümü bile asardi bu kizginlik. Sogumama onu içimden atmama vesile olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?