çok iyi anlayaBiliyorum seni.. insan özlüyor güzel günleri, unutuluyor kötü günler.. Ben evlenmedim hiç ama 3 sene nişanlı kaldım, aynı evde yaşadık, düğüne aylar kala ayrılmak zorunda kaldım.. psikolojik ve fiziksel şiddet vardı.. ama ayrıldıktan sonra "hayatımda Biri olmasına rağmen" onlu güzel günleri, sıcakliğini, şefkatini çook özlüyodum.. şuanki sevgilimle onunla olduğu gibi Bi ilişkim yok, aynı evde yaşamiyoruz, her dakka Birlikte değiliz ve Bi çok farklılık var.. eski nişanlımla saBahlara dek süren sohBetlerimizi, canımız sıkılınca otoBüse atlayip yolculuk yapmayi, Bana türk kahvesi yapmasını, gece şarap içip Bana meyve salataları yapmasını, hamaratliğini, gevezeliğini, çocuksuluğunu, haylazliğini, şiirlerini, şarkılarını, kısaca çoook şeyini özlüyodum.. evet sevgilim vardı evet seviyodum mutluydum ama eski nişanlımın saydiğim tüm özelliklerini özlüyor ariyordum ve hiç Biri şuanki sevgilimde yoktu... ama en sonunda Bütün duygusalliğimi Bi kenara koyup herşeyi teraziye koydum.. Bütün özlediğim şeylere rağmen eski nişanlımın Bana el kaldırması, kıskançlığına yenik düşüp Beni hiçe sayması herşeyi yerle Bir etti terazide.. ve evet, şuanki sevgilim, Belki onun giBi çocuksu, haylaz, geveze değil Bana türk kahvesi de pişirmiyor, hatta şaraBı hiç ama hiç sevmiyor meyve salatası da yapmaz, aklına estiğinde yolculuklara çıkacak kadar deli dolu da değil, ama olsun, Bana karşı saygılı.Bana Bir kere Bile elini kaldırmadı, ezmeye çalişmadı, kıskançlıklarıyla Boğmadı... işte Bu yüzden onunlayım artık hem Bedenimle hem ruhumla.. evet sen de şuanki ilişkinde eski eşinin iyi yönlerini ariyosun, ama unutma, Belki onun iyi yönleri yok ama kötü yönlerinin olmaması Bile seni ona Bağlamaya yetmeli.. hakkında hayırlısı olsun.. umarm çook mutlu olursun