3 yıl oldu geçmiyor

çok iyi anlayaBiliyorum seni.. insan özlüyor güzel günleri, unutuluyor kötü günler.. Ben evlenmedim hiç ama 3 sene nişanlı kaldım, aynı evde yaşadık, düğüne aylar kala ayrılmak zorunda kaldım.. psikolojik ve fiziksel şiddet vardı.. ama ayrıldıktan sonra "hayatımda Biri olmasına rağmen" onlu güzel günleri, sıcakliğini, şefkatini çook özlüyodum.. şuanki sevgilimle onunla olduğu gibi Bi ilişkim yok, aynı evde yaşamiyoruz, her dakka Birlikte değiliz ve Bi çok farklılık var.. eski nişanlımla saBahlara dek süren sohBetlerimizi, canımız sıkılınca otoBüse atlayip yolculuk yapmayi, Bana türk kahvesi yapmasını, gece şarap içip Bana meyve salataları yapmasını, hamaratliğini, gevezeliğini, çocuksuluğunu, haylazliğini, şiirlerini, şarkılarını, kısaca çoook şeyini özlüyodum.. evet sevgilim vardı evet seviyodum mutluydum ama eski nişanlımın saydiğim tüm özelliklerini özlüyor ariyordum ve hiç Biri şuanki sevgilimde yoktu... ama en sonunda Bütün duygusalliğimi Bi kenara koyup herşeyi teraziye koydum.. Bütün özlediğim şeylere rağmen eski nişanlımın Bana el kaldırması, kıskançlığına yenik düşüp Beni hiçe sayması herşeyi yerle Bir etti terazide.. ve evet, şuanki sevgilim, Belki onun giBi çocuksu, haylaz, geveze değil Bana türk kahvesi de pişirmiyor, hatta şaraBı hiç ama hiç sevmiyor meyve salatası da yapmaz, aklına estiğinde yolculuklara çıkacak kadar deli dolu da değil, ama olsun, Bana karşı saygılı.Bana Bir kere Bile elini kaldırmadı, ezmeye çalişmadı, kıskançlıklarıyla Boğmadı... işte Bu yüzden onunlayım artık hem Bedenimle hem ruhumla.. evet sen de şuanki ilişkinde eski eşinin iyi yönlerini ariyosun, ama unutma, Belki onun iyi yönleri yok ama kötü yönlerinin olmaması Bile seni ona Bağlamaya yetmeli.. hakkında hayırlısı olsun.. umarm çook mutlu olursun

bence güzel günleri düşünmek yerine neden ayrıldığınızı neler çektiğinizi filan düşünün o zaman pişman olmazsınız

bence sen sevincinden ağlıyosundur arkadaşım bence sen iyi karar vermişsin ayrılmakla KUMARLA hayat geçermi?....netteki arkd.siteleri vs bunlar gelir geçer bi şekilde bunları unuturdu ama kumar biliyoruz bağmlılık yapıyo çok yuva yıkılıyo bence sen şimdiki sevgiline sahip çık....

keşke herkes senin kadar güçlü olsa, keşke herkes senin gibi o adımı atabilse...

evliliğin devam etseydi şu andan çok daha kötü bır psıkolojide olurdun emin ol..

sen sadece onun senın için adım atmamış olmasını gurur yapmışsında o yuzden için yanıyor...

nette arkadaslık sitelerınde yakalamışsın var mı ötesi.... geç geliyormuş sebebsiz.. ve çocuga rağmen boşanmayalım dememiş... senın ki özlem değil... gurur onu çekiçi kılan..

Son düzenleme:
Bir tasavvuf kitabında okumuştum (evlilik konulu), orada şöyle yazıyordu, bir kadının ilk evliliği ne kadar kötü geçerse geçsin, hep ilk eşini ararmış, onun düzenini, huylarını ararmış karşı tarafta.
senin yaşadığın aslında psikolojik kaynaklı değil, yani normal olağan birşey, nasıl psikolojide etki varsa karşısındaki de istemeden tepki verir.senin ki de böyle birşey.
ama tabi 3 yıl olmuş ve hala ağlıyorsunuz bu da biraz fazla.
gün geçtikçe insanın yarası kabuk bağlar ama sizin sürekli kanıyor anladığım kadarıyla.
son olarak eski eşinizi bu kadar düşünürken ona bu kadar ilgili iken yeni bir ilişkide evliliği düşünmeyin.çünkü hem size yazık olur ona bağlanamazsınız hem de karşı tarafa.
ilk eşinizi unutmadığınız müddetçe yeni bir yuva da ideal evlilik kuramazsınız.
her işte hayır vardır, demek ki giden sizin için hayırlı değildi.
sağlığın,sıhhatin, çocuğunun sağlığı sıhhati yerindeyse, maddi açıdan sıkıntın yoksa, etrafında sevdiklerin varsa, bunlardan tat almanız gerekirken, niçin canınızı yakıyorsunuz.
siz kendinizi sevmiyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…