- 28 Nisan 2007
- 106
- 1
-
- Konu Sahibi yenidenbaxsxla
Boşanalı 3 yıl oldu.. 1 çocuğum var. 3 yıldır ağlamadığım bir gün bile olmuyor. Artık bıktım. Artık eski eşimi eski günleri eski hatıraları unutmak istiyorum. Acım bitsin istiyorum artık. Ama olmuyor. Onu başka bir kadınla düşündükçe, hele tekrar evlenebileceğini düşündükçe deliriyorum. Bu arada benim de bir ilişkim var ama yetmiyor.. Yalnızlık zor.. o yüzden hayatıma biri girdi; ilişkimden hoşnutsuz değilim ama eski evliliğimi eski güzel günlerimi öyle çok özlüyorumki. Biliyorum birdaha asla geri gelmeyecekler ama yapamıyorum. Oğluma baktıkça, yada herhangibir başka şey aklıma geldikçe anında doluyor gözlerim. Neden hayatım böyle oldu diye.. neden ben diye.. neden o güzel günlere sahip çıkamadım diye. Pişmanım sanırım boşandım diye.. Biraz daha çabalasaydım diye düşünüyorum, onun ellerine bırakmasaydım evliliğimi. Zaten bu kadar geçmeyeceğini bilseydim bırakmazdımki. Biraz acı çeker sonra yoluma devam ederim sanmıştım ama 3 yıl oldu.. artık bitmesi gerekmezmi, artık eskiye sünger çekilmesi gerekmezmi...
Neden boşandığımı merak edenler ; eşimin internetten arkadaşlık sitelerinden mesajlarını yakalamam, eve sürekli geç gelmeleri ve kumar problemiydi.. En önemlisi de boşanma sürecinde evliliğini kurtamaya yönelik birşey yapmamıştı.
Not: Ne olur bana psikoloğa git demeyin
Boşanalı 3 yıl oldu.. 1 çocuğum var. 3 yıldır ağlamadığım bir gün bile olmuyor. Artık bıktım. Artık eski eşimi eski günleri eski hatıraları unutmak istiyorum. Acım bitsin istiyorum artık. Ama olmuyor. Onu başka bir kadınla düşündükçe, hele tekrar evlenebileceğini düşündükçe deliriyorum. Bu arada benim de bir ilişkim var ama yetmiyor.. Yalnızlık zor.. o yüzden hayatıma biri girdi; ilişkimden hoşnutsuz değilim ama eski evliliğimi eski güzel günlerimi öyle çok özlüyorumki. Biliyorum birdaha asla geri gelmeyecekler ama yapamıyorum. Oğluma baktıkça, yada herhangibir başka şey aklıma geldikçe anında doluyor gözlerim. Neden hayatım böyle oldu diye.. neden ben diye.. neden o güzel günlere sahip çıkamadım diye. Pişmanım sanırım boşandım diye.. Biraz daha çabalasaydım diye düşünüyorum, onun ellerine bırakmasaydım evliliğimi. Zaten bu kadar geçmeyeceğini bilseydim bırakmazdımki. Biraz acı çeker sonra yoluma devam ederim sanmıştım ama 3 yıl oldu.. artık bitmesi gerekmezmi, artık eskiye sünger çekilmesi gerekmezmi...
Neden boşandığımı merak edenler ; eşimin internetten arkadaşlık sitelerinden mesajlarını yakalamam, eve sürekli geç gelmeleri ve kumar problemiydi.. En önemlisi de boşanma sürecinde evliliğini kurtamaya yönelik birşey yapmamıştı. Not: Ne olur bana psikoloğa git demeyin
onun yeniden evlenebileceğini düşünüyorsunuz, sizin de ilişkiniz varmış, belki siz de evlenirsiniz, neden bunu düşünmüyorsunuz? yeni ilişkinizde mutlu olsanız onu düşünmezdiniz bence. yetmiyor sözcüğüne takıldım.
iyiydik 2,5 yıldır. Maddi olarak da destek olur hala bana. Ara ara yakınlaşmalarımız oldu mesaj ile falan .. 6 ay önce çıkan bir kavgadan sonra sadece çocukla ilgili çok resmi mesajlar atıyoruz birbirimize . İyiydi boşandıktan sonra da ama adım atıp hadi diyen biri olmadı hiç. ben de zaten cesaret edip olayları daha da sıcaklaştıramadım hiç. Ben olmayacağını biliyorum. Gelip tekrar evlenme teklif etse bile kabul etmeyeceğimi biliyorum zaten. Benim derdim unutamamak. Çocuk olunca sürekli gözünün önünde oluyor.. bir arkadaşın dediği gibi insanoğlu balık hafızalı kötüleri unuttum, iyileri hatırlıyorum hep, zaten isteyerek de boşanmadığım için pişmanlıklarım çok fazla..
Psikoloğa git demeyin dememin sebebi ; zaten ihtiyacım olduğunu biliyor ama gidemiyor olmam. Vakitsizlik ve nakitsizlik nedeni ile :)
3 yıl yas dönemi için fazla uzun, sende bi takıntı oluşmuş olmasın
aşka aşık derler ya, belkide eski eşine değil evliliğe aşıktın
yeni ilişkin güzelse ondan eminsen evlenmelisin belkide
sadece kendine yazık ediyorsun, birazda şimdiki ilişkine, bir nevi aldatma değil mi bu da, bi ilişkin varken başka bi adam için ağlamak...
Canım aldatma olduğunu düşünmüyorum ben birlikte olduğum kişiye bugüne kadar seni seviyorum bile demedim zaten , 2 yıldır hayatımda olmasına rağmen.. sevgi duyuyorum kendisine ama aşık değilim. Zaten hiç evlenmemiş bir adam, ilişkimizin evliliğe doğru gideceğini düşünmüyorum hiç, zaten bu yaştan sonra onda gördüğüm bazı huylar nedeniyle evlenmeyi düşünmem mümkün değil . 18 yaşındaki genç kız değilim, herkesin eksisini artını artık daha iyi görüyor insan.
Evliliğe aşık kısmını çok sevdim :) Evet ben evliliği evli olmayı severdim ama şu anda ikinci bir evlilikteki zorlukları kaldırabilecek yüreğim yok.
canim gelirim iyi demissin hem, sikintim yok demissin hem de nakit yok demissin.
ruhunu iyilestir.
emin ol istesen zaman yaratirsin.
ama sen IYILESMEK ISTEMIYORSUN.