3 yıl oldu geçmiyor

her hafta vermene gerek yokki...her seansta ücret almıyorlar üstelik sosyal güvencen varsa anlaşmalı ruh ve sinir hastalıkları merkezleri bulabilirsin ve bazen 1 seans bile yetebiliyor...

ekseri her evlilikte guzel anilar vardir..
bu guzel anilari yasadigin icin sansli hisset kendini
ama kotu yanlari icinde ders cikar..
evliligini kurtarabilirmiydin orasini kimse bilemez
ama sadakatsizlik ve kumar soz konusu olunca ve
evliligin devam etseydi daha kotu durumda olma ihtimali o kadar yuksekki
..
bak bu benim ikinci evliligim
bosandigima pisman olmadigim halde
evli oldugum donemin duzenini ve hayatini ozledigim oldu cokca
hatta agladigim oldu; ama o evlilikteki kotu durumlari goz onune
bulundurarak kendimi teselli ettim..
ve su an ikinci evliligimi yaptim
bosandiktan 5 sene sonra
ve mutluyum iyiki bosanmis iyiki unutmus ve iyiki tekrar asik olup evlenmisim
diyorum! yeniden baslamak icin arkana bakmaman gerek
önüne bakmalisin!!

kurtulduğuna şükret canım ...o problemlerle evlilik zaten nereye kadar sürecekti?evliliğini kurtarmak için birşey yapmayan,kumar oynayan,eve geç gelen,sitelerde dolaşan biriyle evli kalsan şu halinden daha mı iyi olacaktın sanki?sanmıyorum .........gerçekçi olmanı tavsiye ederim böyle olaylarda duygusal davranmak insanı herzaman dahada dibe çeker!

vicdan yapip,uzulecegin bir durum yok..hatali olan ve uzulmesi gereken o..hala evli kalsaydin cocuguna baktikca ne kadar aciz,gucsuz bir kadinim diye dusunup kendini yiyip bitirecektin..bircok kadinin yapamadigini yapmissin..bundan sonra olumlu dusun ki guzel seyler yasa..geriye gitme,cunku gecmise gitmenin kimseye faydasi yok..

Yapman gerekeni yapmıssın söyle düsün, kötü günler güzel günlerine göre daha fazlaymıs ki, bosanmıssın. Kumar baslı basına problem zaten.

En önemlisi evliligini kurtarmak caba harcamaması sizce kötü günleri hatırlamak icin yetmez mi?

Canım benim!!!!:1hug:
Ne oldu sana?
Gece gece efkar mı bastı?
Kıyamam canım ya...:çok üzgünüm:
Ne hissettiğini öyle iyi anlıyorum ki..
Bak canım; bazı sorunlar çaresizdir,zaten bu yüzden herkesin cesaret edemediği boşanma kararını alırız..
O yüzden nedeni,niçini sorgulamak sadece bize zarar verir inan..
Benim yaptığımı yap! "Çözüm yok,çözüm yok,çözüm yok!!!!":1closedeyes:
Sürekli bunu kendine tekrarla!
Yalnız değilsin birtanem!!!!:1hug:

bence kendine farklı ilgi alanları bul
kafan sürekli birşeylerle meşgul olursa
unutman daha kolay olur

şimdiki sevgiline aşık değilsin galiba
o çok iyi biri olabilir ama
senin aşık olmaya ihtiyacın var gibi unutmak için olumunekankayizsmile

ne güzel işte daha ne olsun? :) bence hayatınızdaki kişiyi bir yük gibi taşımayın, eşinizi unutmak için onunla olmayın, yalnızlık bir süre daha iyi gelebilir. sonrasında da umarım seveceğiniz ve eşinizi unutturacak biri çıkar karşınıza.

eski eşini çok sevmişsin ama boşanma sebeplerinde öyle ufak şeyler değil. oğlun ve kendin için en iyisini yapmışsın. kumarbaz bir babanın yanında büyüyen oğlunda aynı olacaktı. bu yönden kendini harap etmeyi bırak. tabiiki aklına gelebilir hatırlayabilirisn ama üzülmeyi bırak artık. senin için bişey yapmayan bir erkeği düşünmemelisin. onu sadece oğlunun babası olark görmeye alışmalısın. seninde bir ilişkin avrmış bak ne güzel. günlerini güzel geçirmeye bak geçmişe mazi...

Tekrar cumleler olacak belkı,
yınede yazmak ıstedım.

Unutamamanızın nedenı belkıde sunu kendınıze sureklı olarak tekrar ettgınız ıcındır.
'belkıde bosanmasaydım, daha mutlu olabılırdım,
bosanmasaydım belkıde esım hatalarının farkında varabılırdı,
belkıde cok mutlu bır cıft olabılırdık.'

Olumlu ıhtımaller uzerıne dusundugunuz ıcın,
yasanacak gunlerınızın var oldugunu zannedıyorsunu.
Hıkayenızın bıtmedıgını, eksık kaldıgına ınanıyorsunuz.
Fakat belırttıgım gıbı olumlu ıhtımallerı dusundugunuz ıcın.

Oysa dusunun, nıcın bosandınız sız bu adamdan?
Eve gec geldıgı, ınternette ıstemedıgınız yerlere uye oldugu, kumar oynadıgı ıcın.

Unutmak mı ıstıyorsunuz?
Kotu senaryoları hayal edın.
Sorumsuzlugunun nerelere varabılecegını, sıze ve cocugunuza ne haksızlıklar ettıgını,
bır baba, bır es olamadıgını ...
Aklınıza gelebılecek her tur olumsuzlugu.

Sızın yaptıgınız hata bosanmak degıl.
Hala eskı guzel gunlerı anımsamak ve hala eskı esınızle yakınlık kuruyor olmanız.
O sızı hak eden bırı degıl, oyle olsa evlılıgını kurtarmak ıstemez mıydı?
Demek kı evlılıgınızın bıtmesı onun menfaatıne olmus,
sımdı sızınle sızı sevdıgı ıcın gorustugunu mu zannedıyorsunuz,
yoksa egosunu tatmın etmek ıcın gorustugunu mu?

Belkı eskı esınızden tam anlamı ıle kopamadıgınız ıcın,
su ankı ılıskınıze de yogunlasamyorsunuz.
Tabıat olarak mumkun degıl kı, ıkı ınsana bırden aynı ılgıyı gostermek.

Sız once eskı esınızı, gercekten eskı es olarak gormeye baslayın.
Sonra ılıskınıze yogunlasın, he ona karsı gercekten bos ısenız, yol verırsınız.
Artık gecmısı unutmak ıcın neler yapmanız gerektıgını dusunun.
Bu dusundugunuz kadar zor degıl, ınanın.
Bunun ıcın eskı esınızle sadece cocugunuz ıcın goruseceksınız.
Ustelık cocugunuzu gormek ıstedı dıye,
sızın aynı ortamı paylasmanız gerekmedıgı ıcın, oyle sık sık da degıl.
Sonra esınızın olumsuz yonlerınızı hafızasınıza kazıyacaksınız.
Ve unutmayı gercekten ısteyeceksınız.

Mutlu bır gelecegınız olması dıleklerımle...

belki yipratici bir sürec olurdu ama
yerinizde olsaydim evliligimi kurtarmak icin
elimden gelen herseyi yapardim sanirim

Hala unutamamınızın nedeni , yaptıklarını hazmedemiyor olmanız sanırım..
Ama 3 yıl olmuş , biraz önünüze baksanız
Bırakın eski eşiniz başkasıyla evlensin , emin olun
Siz eski eşinizden daha çok mutlu olacaksınız ..

sağlık güvenceniz vardır sanırım. artık her hastanede var psikolog ve pskiyatri.

çocuğunuzla sosyal aktivitelere katılın. sürekli dolu bir programnız olsun.

3 yıl epey uzunca bir zaman.

eşiniz size çok fazla aşık olsa o hataları yapmaz dönmeniz için de uğraşırdı. demekkionuniçin çok da önemli değilmişsiniz.
ilişkinin elbette güzel yönlerini düşününce içiniz yanar. ama bu ilişki güzel yönleri için değil kötü yönleri için bitti.
eşinizin bir insanı mutlu edemeyeceğini düşünün. ki çocuğunun annesini mutlu edemeyen başkasını da bir süre mutu eder anca.
egoist yaklaşın. benden iyisi şamda kayısı diye düşünün.
pozitif olun.
ve evlenebiliceğiniz biri ile flört edin.çünkü evlilik hayatını evli olmayı seviyorsunuz sanıyorum.

bir de maddi manevi hayatta birşeyler de zorlandığınız için onu arıyor olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Not: Ne olur bana psikoloğa git demeyin

Demişsin ama biz sana ne kadar yardımcı olabilirizki,herkes farklı şey söyleyecek ve kafan daha çok karışacak.Hoşuna gitmesede bir psikiyatristle görüşmen senin için en hayırlısı.

Merak etme ben sana psikoloğa git demeyeceğim. Lakin,durumunuz psikologluk değil; psikiyatristlik!

Ne hikmetse yeri geldiğinde en şaşalı yerlerde akşam yemekleri yememize para var.

En lüks mağazalarda ve kozmetikte kredi kartının nimetini asla geri çevirmeyiz.

Yeri gelir abuk subuk, gerekli gereksiz her yere harcayacak paramız vardır.

Ama ne hikmetse kendi sağlığımız için gidilecek bir yaşam koçu,NLP uzmanı veya psikiyatıra paramız yoktur.

Ben bu uzman yardımı almayan kişilerin parayla bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum; bu tamamen "bilinçlilik" meselesi.

Siz bu ruh halinizle bir de çocuk yetiştiriyorsunuz; en azından sadece bunun için yardım almalısınız.

Anlattıklarınıza göre yaşadığınız şeyler çok yüzeysel ve hafif değil.

Kimse buradan size "bir paragraf ötesinden" daha fazla yardımı yapamaz. Buradan okuyacağınız tecrübeler sizin için 'birer örnek'ten fazlasını teşkil edemezler.

Bu halinizle buradan okuyacağınız 3-5 cümle sizin sorunlarınızı hafifletecek mi ? Hayır...

Hafifletmediği gibi sorununuzu çözebilecek mi? Yine hayır...

Sorunu çözebilecek kişi bir tek sizsiniz; bunun içinde uzman yardımı almanız şart...

cnm özürdilerim ama piskolog için paraya gerek yok bi devlet hastanesinede gdebilirsin ayrıca bak ne güzel cocugnla bas basa ayakta kalmıssın,yenı bir ilişkinde var neden eskıye saplanıp kalmıssın normalde evet 3 yılda gecmesi gerekırdi bencede cünkü her acı zmanla geçiyor,ama bence sen bundan baska bişey düşünmek için cabalamamışsın 3 yıl boyunca sadece bunu düşünmüşssün.güçlü ol ve topla kendni,evladın için,neden ben dıyede isyan etme,herkez kendi kaderini yasarmış..evladın için mutlu ayakta ve güçlü olman şart.zaten zamannda okadr sorun yasatmış sana hafif seyler değilmiş simdi pişman olma bunun için.

3 yıl çok uzun bir süre.
Sanırım çocuk için sürekli bağlantı içinde olmanız böyle düşündürüyor.
Kendinizi yeni ilişkinize daha çok odaklayın.
Onunla çocuğa rağmen bittiğine göre artılarınızdan çok eksileriniz ağır basmış.
Uzman yardımı almanızda yarar var.
Hakkındaki olumsuzlukları düşünün. Soğumanıza yardımcı olur sanırım.
Yine onunla evlenseniz bile mutlaka aynı sorunları yaşayacaksınız.
2. kez birbiriyle evlenenelerin hemen hepsi ayrılmıştır.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…