- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.221
Kizlar 1600 gr gitmis 4 gunde iyi mi kotu mu nasil
AYNIYIM CANIM BİR HAFTADA GEÇER DEDİM AMA BURNUM AKIYO SESİM GİTTİbugun nasilsin peki
Hadi ya gecmis olsun canim havalar soguk gitti usuttun.kendine iyi bak arkadasim.ben çok kötü grip oldum ya seste gittisen nasısın dikakt et kendine
Sabah bir dilim diyet peynir domares salatalik mydoloz dere otu roka iki dilim cavdar ekmegi sekersiz cay oglen dun brokoli haslamasi uzerine yogurt yedim bugun bir kepce mercimek arada bi yesil eksi elm aksam iki kofte bi kepce corba bi kucuk tabak yesil salata 2.5 ltye yakin su bu aksamki monum yine iki kofte ve salataBence 4 gün icin cok iyi. Peki ne yiyip ne iciyorsun? Dikkat ettigin seyler neler?
Ebruya yazdim ama bir hafta sonra direnc gisterir bu hizda veremem hafta da bir anca olur temmuza kadar diyet yapacam bkalim ne kadar gidecekciyi bence
hızlı giderse hızla geri alırsın
nasıl bir diyet uyguluyorsun
Güzel begendim, aksamki menünün yaninda ayranda icebilirsin tok tutar. Gün icinde yesil cay da öneririm. Birazda spor yaparsan tam olur :)Sabah bir dilim diyet peynir domares salatalik mydoloz dere otu roka iki dilim cavdar ekmegi sekersiz cay oglen dun brokoli haslamasi uzerine yogurt yedim bugun bir kepce mercimek arada bi yesil eksi elm aksam iki kofte bi kepce corba bi kucuk tabak yesil salata 2.5 ltye yakin su bu aksamki monum yine iki kofte ve salata
Yaa bende grip olmustum anca bir haftada gecmisti ama dra git uygun tedaviler varAYNIYIM CANIM BİR HAFTADA GEÇER DEDİM AMA BURNUM AKIYO SESİM GİTTİ
Ebruya yazdim ama bir hafta sonra direnc gisterir bu hizda veremem hafta da bir anca olur temmuza kadar diyet yapacam bkalim ne kadar gidecekc
Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin canim benimAmin hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah ablacim.
Bugün adet oldum abla, sagolsun iki gün gecikerek ümitlendirdi beni... Sonuc yine hayal kirikligi... kismet degilmis napalim.
Bunlari yemeklerden oncemi yiyorsun yemeklerden sonrami:)))Sabah bir dilim diyet peynir domares salatalik mydoloz dere otu roka iki dilim cavdar ekmegi sekersiz cay oglen dun brokoli haslamasi uzerine yogurt yedim bugun bir kepce mercimek arada bi yesil eksi elm aksam iki kofte bi kepce corba bi kucuk tabak yesil salata 2.5 ltye yakin su bu aksamki monum yine iki kofte ve salata
1 haftada 4 kilo vermek sakıncalı değilmi?Haftada 4 kilo ya kadar vermenin bir sakincasi yok.
Hayirlisi olsun ablacim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor :)Insallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalirsin canim benim
1 haftada 4 kilo vermek sakıncalı değilmi?
ben 1 ayda 4 kilo vermek normal biliyordum.
benim bilmediğim bir bilgi mi var acaba diye sormak istedim.Haftayi nerden cikardim acaba
hafta degil ay tabi ablacim haklisin
sagol düzelttigin icin
Iyiyim canim arada hafif bulantilarim oluyor.persembe yada cuma dr gidecem.endiseliyim keseyi gorebilecekmiyiz diye.Hayirlisi olsun ablacim. Sen nasilsin? Nasil gidiyor :)
benim bilmediğim bir bilgi mi var acaba diye sormak istedim.
nasılsınız iyimisiniz?
grip olan arkadaşlarımızın hepsine geçmiş olsun.
Iyiyim canim arada hafif bulantilarim oluyor.persembe yada cuma dr gidecem.endiseliyim keseyi gorebilecekmiyiz diye.
Insallah canim benimBen karistirmisim, özür :)
Icini ferah tut ablacim, hersey yolunda gidecek Allahin izniyle.
sğl canım ederim sednde kendine dikkat et iyimisin ne zaman gidiyorsun dr aHadi ya gecmis olsun canim havalar soguk gitti usuttun.kendine iyi bak arkadasim.
göreceksin inş dua çok et canımIyiyim canim arada hafif bulantilarim oluyor.persembe yada cuma dr gidecem.endiseliyim keseyi gorebilecekmiyiz diye.
hep iyi düşün iyi olsun inşIyiyim canim arada hafif bulantilarim oluyor.persembe yada cuma dr gidecem.endiseliyim keseyi gorebilecekmiyiz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?