- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.261
gitmedim canım bekliyorum halaAbla sen nasil oldun? Adetim gecikti doktora gidecegim diyordun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gitmedim canım bekliyorum halaAbla sen nasil oldun? Adetim gecikti doktora gidecegim diyordun?
gitmedim canım bekliyorum hala kan verdim negatifti
Iyi olsun dataşınıyordu en son
Kist mi oldu acaba benimde boyle gecikti kac kere kan verdim negatifti sonra kist ciktikendi mesajıma alıntı yapmışım :)
gitmedim canım bekliyorum hala kan verdim negatifti
sol kasığım ağrıyor zatenKist mi oldu acaba benimde boyle gecikti kac kere kan verdim negatifti sonra kist cikti
kan verdim emin oldum canımBir daha mi yapsan
Peki anladım abla. Kan da çıkmama gibi bir ihtimal yok herhalde?kan verdim emin oldum canım
Dk hapi kullanirsan hemen gider ama kendi de. Kaybolur bir adasol kasığım ağrıyor zaten
kist adet olunca gider değilmi
yok canımPeki anladım abla. Kan da çıkmama gibi bir ihtimal yok herhalde?
yok canım
1 bile değildi bhcg
Esim evimizi satiliga cikardi cok uzgunummm.
Oyle. Hevesliydim ki kursagimda kaldi bi dugum yine off cok uzuldum yhaa nasip olmuycakmis oturmak aylardir neyi nereye koysam diye hamgi odami nasil duzsem diye hayal kuruyordum
Allahin isi bu belli mi olur, hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.Napalim saglik olsun bi mucize olsa da satmasak ahh ne guzel olurdu
canım 3 yasin okudum allah kabul etisn dualarınıYani belli olmaz