- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.201
Malesef canim hic olmadihiç gebelık oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canim hic olmadihiç gebelık oldu mu
ınan olup kaybetmekten daha ıyı bılıyomusun cnm umudunu kaybetme hıc yazması kolay ama ıste neden oldugu soylendı mı sıze pekı sebepsız ınfertılıte mıMalesef canim hic olmadi
Sebepsiz infertilite . 4. Asilami oldum. Haftaya test gunumınan olup kaybetmekten daha ıyı bılıyomusun cnm umudunu kaybetme hıc yazması kolay ama ıste neden oldugu soylendı mı sıze pekı sebepsız ınfertılıte mı
ınsallah pozıtıftır belırtılerın var mı kasıkta batma falan goguste sızlama bıde asılamayı hangı ılaçla oldun klomen kullandın mı hıcSebepsiz infertilite . 4. Asilami oldum. Haftaya test gunum
Gonal f igneyle asilama oldum canim. Klomeni yumurta takibinde cok kullandim. Belirtilere takilmiyorum. Cunku daha onceki asilamalarinda hep umutlanmistm. Kasikta batma goguste sizlama o zaman da olmustu. Ama hep negatifti sonucınsallah pozıtıftır belırtılerın var mı kasıkta batma falan goguste sızlama bıde asılamayı hangı ılaçla oldun klomen kullandın mı hıc
ınsallah bu sefer pozıtıf olur gercı o belırtıler hep çatlatma ıgnesınden cunku ıcınde bhcg var aynı belırtılerı verıyo ben de belkı bır asılama deneyebılırım sansım varsa dr yok dırek tup dedı ama bakalım onu da ıstemıyorum çok korkuyorum ondan sehır degıstırmem gerekıo tup cok zor gorunuyo ama işte bakalımGonal f igneyle asilama oldum canim. Klomeni yumurta takibinde cok kullandim. Belirtilere takilmiyorum. Cunku daha onceki asilamalarinda hep umutlanmistm. Kasikta batma goguste sizlama o zaman da olmustu. Ama hep negatifti sonuc
ewet ıyı kötu beraber olucak napalım kader farklı bırsey anlamak ıcın bıraz kafa yormak lazım haytımızdakı bı cok sey bızım secımlerımız sonucunda olur ırademız bu yuzden var ama bazı seyler bızım secımımızde degıldır yanı ne tamamen özguruz ne de tamamen bağlı dogum olum yazılı benım doğacagım tarıh de ölecegım tarıh de bellı evladımın da oyle herseyın bır zamanı var herkesın sınavı agır kolay olan yok rabbım hepımıze sabır versın
Canim doktor ne diyorsa onu yap. Hayirlisyla evlat sahibi oluruz insallah. Evlatsizlikla imtihan cok zor.ınsallah bu sefer pozıtıf olur gercı o belırtıler hep çatlatma ıgnesınden cunku ıcınde bhcg var aynı belırtılerı verıyo ben de belkı bır asılama deneyebılırım sansım varsa dr yok dırek tup dedı ama bakalım onu da ıstemıyorum çok korkuyorum ondan sehır degıstırmem gerekıo tup cok zor gorunuyo ama işte bakalım
fakulteye tekrar gıdıcem duruma gore hormonlara gore bır kere asılama deneyebılırız dedı ama çok da umut vermedı o konudaCanim doktor ne diyorsa onu yap. Hayirlisyla evlat sahibi oluruz insallah. Evlatsizlikla imtihan cok zor.
Umut vermediyse asilama yaptirma. Cunku doktorun vercegi umut insani etkiler bizden tecrubeliler.fakulteye tekrar gıdıcem duruma gore hormonlara gore bır kere asılama deneyebılırız dedı ama çok da umut vermedı o konuda
işte bakalım mecburen temmuzu beklemem lazım zaten o zamana kadar kendılıgınden gelse ıyı olurduUmut vermediyse asilama yaptirma. Cunku doktorun vercegi umut insani etkiler bizden tecrubeliler.
mümkün değil canım ay sonu iş çok ve bir eleman ayrıldı onun işlerde bendeKendini sicak tut cnm ayagini rapor alsaydin keske
sğl tatlımÇok geçmiş olsun hepinize
günaydın
ebru kuzusu için 4 yasin okudum
allah gönlündeki dilekleri gerçekleştirsin inşallah
bugun nasilsin pekimümkün değil canım ay sonu iş çok ve bir eleman ayrıldı onun işlerde bende
iyi benceKizlar 1600 gr gitmis 4 gunde iyi mi kotu mu nasil