- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.181
ben çok kötü grip oldum ya seste gittisen nasısın dikakt et kendine
ben hastayım burnumu çekip duruyorum
Canim sana da gecmis olsun tam hastalik zamani bugun benim de diyetimin ilk gunu bas agrisi var tansiyon dustu sanirim ama yarin alisirim
Allah Razı olsun canım Sağol.ebrulım için okudum
sagol cnm benımkı aclıktanyarın yada obur gun alısırım herhalde once 60 kılo olucam sonra dusunuruz yıne bebısı
ayy gırcem de ben cok ıradesızım once bı oturtayım dıyetı sonra gırcem bendeYemeden durma ama... Zayıflama takımına girsene sende?
4. takımdayım ben, kızlar seni iraden konusunda güçlendirirler :) sen yeter ki gerçekten isteayy gırcem de ben cok ıradesızım once bı oturtayım dıyetı sonra gırcem bende
istıyorum da gercekten noluyo bılıyomusun basta cok hızlı verıyorum 5 kılo falan sonra napsam veremıyorum dırenc kazanıyo ıste o asamada ben de dıyetıo bırakıyorum sımdı bı o aşamayı atlatıyım okulda da dıyet takımı kurduk Allahım sabah gormelıydın bızı masamızda mydonoz lar rokalr yogurtar brokolıler .... çavdar ekmeklerı
olabılır denerım onerılere acıgım ewet bu arada tup bebek olayını duyunca buyuk bı sok yasadım sızlerı de bırazcık kırdım sanırım ama soku uzerımden attım gıbı desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım yanımda oldunuz nazımı cektınızDestekçilerinin olması çok iyi, kolay kolay bırakmazsın. Sen koymuşsun kafana pes edeceğini de sanmıyorum. Ben yarın bir diyet hakkında araştırma yapacağım, eğer olumsuz birşeyi yoksa paylaşırım denersin istersen :)
Estağfurullah canım, bende tam tersini düşünüyorum. Geçti gitti hepsi boşver. Ne zaman ağlamayanbir omuz ararsan biz burdayız, sadece iyi günlerimizde değil, kötü günlerimizde de destekleyeceğiz bibirimizi.olabılır denerım onerılere acıgım ewet bu arada tup bebek olayını duyunca buyuk bı sok yasadım sızlerı de bırazcık kırdım sanırım ama soku uzerımden attım gıbı desteklerınız ıcın cok tesekkur ederım yanımda oldunuz nazımı cektınız
canım yasınlerımız bıtsın tefrıcıye turuna baslayacagız Allahın ıznıyle sayıları bolusturecegız bır haftada okuman gerekıyorTefriciye mi okuycaksiniz ben de katilabilirmiyim
Yasine katilabilirmiyim okurum duzenlicanım yasınlerımız bıtsın tefrıcıye turuna baslayacagız Allahın ıznıyle sayıları bolusturecegız bır haftada okuman gerekıyor
Bebek icin katilmak istemistim Allah kabul etsin dualariniziyasın bıttı su an lıste kapalı herkesın sayısı bellı muhtemelen bırcogumuz okumustur sıradakını bıle tefrıcıyeye katılabılırsın ama sen nıye katılcaksın kardes ozel degılse
amın cnm cogumuz bebek ıcın zaten kaç yıldır ıstıyorsun ya da kaç aydırBebek icin katilmak istemistim Allah kabul etsin dualarinizi
5 yildir istiyorum canimamın cnm cogumuz bebek ıcın zaten kaç yıldır ıstıyorsun ya da kaç aydır
Allah kavustursun cnm benım de yaklasık 4 yıl olacak 3 yıl 9 aydır5 yildir istiyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?