- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #1.161
asuminikal canım dualrın kabul olsun inşALLAH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben okudum canım allah kabul etsin.8 yasinim kaldi sanirim dedterime bakayim bugun okuyamadim yarin basliycam hem tefriciyeye hemde yasinlerimi bitircem Allah in izniyle
sağol kuzucum allah razı olsunHayırlı pazarlar herkese,
Asmunikal için okudum. Rabbim dualarını kabul etsin.
Kitapseverim ablam için okuyacağımı yazmıştım ama okuduktan sonra bildirimde bulunmamışım, onları da okudum.
kitapseverim abla dileğini bilmediğim için içimden geldiği gibi dua ettim. Rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah.
Amin cümlemizden insallah ablam❣sağol kuzucum allah razı olsun
ebru arkadaşımız için 4 adet yasin okudum.Asmu icin betul kaldi bildirim yapmayan o okumustur ama yeni liste EBRU icin hazir
Allah razi olsun ablaebru arkadaşımız için 4 adet yasin okudum.
hepimizden canım. Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin.Allah razi olsun abla
hepimizden canım. Rabbim hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Kizlar nasilsiniz.ebrucum adet gunun geldimi
ben çok kötü grip oldum ya seste gittisen nasısın dikakt et kendineKizlar nasilsiniz.ebrucum adet gunun geldimi
Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendinevben çok kötü grip oldum ya seste gittisen nasısın dikakt et kendine
Iyiyim cnm bugun depresyonumun iyi gunundeyim. manik depresif olunca bi iyi bi kotu oluyosun ya onun iyi gunundeyim anlamsiz bi mutluluk var iyimserligim uzerimde yani ama bunda okulun etkisi buyuk yavrular bana cok iyi geliyo sanirim sen nasilsin cnmKizlar nasilsiniz.ebrucum adet gunun geldimi
sğl canım soğuklarda üşüttümCok gecmis olsun cnm dikkat et kendinev
Canim sana da gecmis olsun tam hastalik zamani bugun benim de diyetimin ilk gunu bas agrisi var tansiyon dustu sanirim ama yarin alisirimben hastayım burnumu çekip duruyorum
Kendini sicak tut cnm ayagini rapor alsaydin keskesğl canım soğuklarda üşüttüm