Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi aksamlar kizlar site bakımdaydı bir ara siz ne ara konustunuz :KK48: ben bugün ebru karaduman a başladım 3 set yapıyoruz 8 hareket var.
Sabah 1 yumurta ile peynirli omlet domates cay 1 dilimcik ekmek
Ara 1 fincan yeşilçay
Aksam 1 tabak patlıcan oturtma ama tost mak kızartmıştım yazdan .1 dilim.ekmek domates marul 1 bardak ayran
30 dk sürdü ebru karaduman Lusi Lusi
Ooo başladıysa zıporlar Cuma’ya bombastik gelirsin artık afiyet olsun tatlım 🥰
Iyi akşamlar kızlar, ben günü bitirdim.

Sabah (08.30 da çocukla atıştırdırdım)
1 küçük yumurta ve 25 gr peynirle omlet
Saat 11 de normal kahvaltımı yaptım
50 gr sucuk 1 yumurta ile omlet
Biraz marul, roka, maydonoz
40 gr kadar eski kaşar
7 tane zeytin.

Akşam (19.30)
300 gr balık
1 kase salata.
Maalesef anca 1 lt su. Lusi Lusi
Haftasonları su icmeyi unutuyorum resmen. Şişeyi yanımda tutamıyorum, çocuk alıp döküyor diye. :olamaz:
Tam istikrar rakibem hey maşallah afiyetler olsun ❤️
cocuklardan kaptim sifayi.
kaldi egzersizler :KK43:
menum fena degil ama gecistirmelik oldu bugun
Ene noldu guzum geçmiş olsun
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonunuz 🤔
Benim oğlan ömür törpüsü yeerabbülamin anam bile pes etti üç günde anam ne huysuz çocuklar doğurmuşun böylesini görmedim diyor :KK53:
Hahahha tatlı kaçıktır onlar huysuz değildir yaaa 😂
Üzül bacım en çok bana üzül :KK53:
Yarın kulak damlasının son günü küçük çaplı parti yapacauum 😂
Ay hadi inşallah geçsin bacım sende bir şöyle ooohh çekersin 🙏🏻🥰

21.12.2019 Menü

Kızlar sabah 10da kalkıp annemi bir ikna etme çabalarından sonra hamama gitme kararı aldık, toku tokuna girmeyelim dedik langur lungur aç açına gittik 😂 Çıkmakta bilmedik tabi eve bir geldim geberiyorum açlıktan, kahvaltım birazcık geç oldu tabi buna da kahvaltı denirse artık 😂
Sabah (13:00)
Bir dilim mücver (fırında)
1 dilim tam buğday ekmeği
Izgara köfte 4 adet
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
1 sade Türk kahvesi

Akşam (19:00)
Kardeşimle avmye gittik tutturdu ben fast food yiyeceğim, valla dedim ablacım benim hamburgere verecek param yok ama gel sana İskender ısmarlayayım sana dedim 😂 kardeşim İskenderini hüpletirken bende bir kase mercimek çorbası söyledim yanına da kocaman salata günü kapattım.

Uyku tutmadı bacılar oturdum yeşil çay içiyorum şimdi de 🤙🏼

Ooo başladıysa zıporlar Cuma’ya bombastik gelirsin artık afiyet olsun tatlım 🥰

Tam istikrar rakibem hey maşallah afiyetler olsun ❤

Ene noldu guzum geçmiş olsun

Hahahha tatlı kaçıktır onlar huysuz değildir yaaa 😂

Ay hadi inşallah geçsin bacım sende bir şöyle ooohh çekersin 🙏🏻🥰
sagol canim iki gun uykusuzluk ustune cocuklardan kaptim biseyler. sen de nezle ben diyim grip oyle degisik bi hallerdeyim :KK53:

Çok sağlıklı menülerin canım zebzesizlik dikkatimi çekiyor aman kediiş senin başka verisyonun işte diyorum ehuhehe kabız olmuyorsan ne mutlu o bağırsaklara muaaşalllahh :deli::KK53:
Yok canım, şimdilik bir sorun yok şükür. Yediğim marullar, maydonozlar şimdilik iş görüyor :KK45:

Günaydın kızlar. Dün gece çocuk uyuduktan sonra 'uykusuz da kalsam, yorgun da düşsem dizi film izleyeceğim' şeklinde cesurca bir karar verdim. Bu kararı vermişken de yanıma şekersiz fıstık ezmesi kavanozumu aldım. Neredeyse 2 kaşık fıstık ezmesi yemiş ve hemen ardından daha video açılmadan bayılmış bulundum :olamaz:
Beslenmeme uygun, ama günlük kalorimi baya aştım. Dün su da içmedim yeterince:KK14:
Haftada 1 gün olur değil mi bu kadar? :110:

Hellööö mellöööö günaydın hanımlar :KK200:

IMG_20191222_104111.jpg

Geçmiş olsun canım hepinize
ssagol ca?
Günaydın kızlar. Dün gece çocuk uyuduktan sonra 'uykusuz da kalsam, yorgun da düşsem dizi film izleyeceğim' şeklinde cesurca bir karar verdim. Bu kararı vermişken de yanıma şekersiz fıstık ezmesi kavanozumu aldım. Neredeyse 2 kaşık fıstık ezmesi yemiş ve hemen ardından daha video açılmadan bayılmış bulundum :olamaz:
Beslenmeme uygun, ama günlük kalorimi baya aştım. Dün su da içmedim yeterince:KK14:
1 gunden bisey olmaz ama o fistik ezmesi basa bela. dun ben de aldim oglanin biseylerine katarim kilo alsin diye. o yemedi ben yedim aksam yemegi yerine 1 kasik ezmeyle 2 wasa

1 öğünden birşeycik olmaz ama keşke uyumaya yakın olmasaydı rakibem yarın birazcık daha yürürsün 🥰
Hellööö mellöööö günaydın hanımlar :KK200:

Eki Görüntüle 2567675
Tünaydıııııın kediciiiimm 😂

22.12.2019 Menü

Sabah (10:00)

2 yumurtadan omlet
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir

Ara (12:00)
1 sade Türk kahvesi

Ara (13:30)
Şimdi bir filtre kahve söyledim, yanına da 1 incir 1 ceviz

Akşam (19:00)
1 adet ızgara levrek
Salata

su: 2 litre 🤙🏼
Lusi Lusi
bugün bizim koronun yemeği var akşama bol oynamalı bir akşam geçecek 😂

Kızlar bugün gezmeler tozmalar var, yazamadım buraya. Sabah 20 dk hiit kardiyo, peşinden 30 dakika yürüyüşümü yaptım.
Sabah (10.30)
2 yumurtalı 60 gr sucuklu yumurta
1-2 yaprak marul
6 zeytin
80 gr kadar da peynir yedim.
Suyu yine unutuyorum ah ah. Hemen 1 lt ye tamamlayım bari, akşama kadar 2 yaparım belki

Kızlar bugün gezmeler tozmalar var, yazamadım buraya. Sabah 20 dk hiit kardiyo, peşinden 30 dakika yürüyüşümü yaptım.
Sabah (10.30)
1-2 yaprak marul
6 zeytin
Suyu yine unutuyorum ah ah. Hemen 1 lt ye tamamlayım bari, akşama kadar 2 yaparım belki
Afiyet olsun tatlım, herkes pazar gezmesinde ❤️

Ben günü bitirdim kızlar. Dışarıda yemek isyemeyince öğün gecikti biraz. Ama leptin de coştu :KK45: hemen Özetliyorum,
Sabah (10.30)
1-2 yaprak marul
6 zeytin
Ara (15.00 gibi)
1 bardak filtre kahve
Akşam (19.15)
3 tavuk kanat ızgara
120 gr kadar kremalı tavuk göğüs
1 çorba kasesi çoban salata
Maalesef su şimdilik hala 1 lt de, ama yatana kadar içerim biraz daha Lusi Lusi

off ne menum menu
ne spor yapabiliyorum
en azindan cocuklarin okul tatili onlari getir gotur yapmayacagim.
bi de kolay olsun diye firinda tavuk yapayim dedim. su kacmis firina mercimek corbasi tasinca. sigortalar atti. firin sizlere omur :KK43:
daha da yeniydi 1 hafta fln kurutacagim insallah calisir tekrar :KK43:

off ne menum menu
ne spor yapabiliyorum
en azindan cocuklarin okul tatili onlari getir gotur yapmayacagim.
bi de kolay olsun diye firinda tavuk yapayim dedim. su kacmis firina mercimek corbasi tasinca. sigortalar atti. firin sizlere omur :KK43:
daha da yeniydi 1 hafta fln kurutacagim insallah calisir tekrar :KK43:
Geçmiş olsun canim inşallah çalışır fırının. Su nasil kacti canim firina

X