Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bilanco.JPG

aylik sonuclar geldi haniim
herderdedeva herderdedeva ve SekerMandalinasi SekerMandalinasi yuzde 3 ve uzeri aldiniz basarilarinizin devamini dilerim. :KK73:
Canim cocuklarim Canim cocuklarim ve Luteb03 Luteb03 malesef sari kart aldiniz. haftalik , aylik birincilik ya da bilanco 4 ve uzeri ile bunu sildirebilirsiniz :)
hande_buse hande_buse D Dildev Lusi Lusi ve ben bizlere de tebrikler :KK70: :KK70:

Sen epey eridin ama canım maaşallahın var bu ara oruçlar biraz yavaşlattı metabolizmanı belki sahurda yumurta yesen faydası olur, yumurta zaten negatif kalorili verdiğinden fazlasını harcatıyor dip not olarak söyleyim dedim :KK200:
sahura kalktıgımda odadan cikinca kizim uyaniyo uykusu çok hafif
hızlı hızlı yiyip geri geliyom yoksa sesinden bütün bina ev halkı uyanır
oruclarim az kaldı zaten ama en kısa zamanda fırsat bulup spora başlamalıyım

Ben günü bitirdim kızlar.

Sabah (09.00)
70 gr sucuk ve 2 yumurtalı omlet
1 buçuk avuç kadar (sanırım 70 gr falandır) fıstık ve badem.

Öğlen (14.30)
1 küçük salatalık
25 gr kadar peynir

Akşam (18.30)
150 gr tavuk pirzola
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
2 lt su Lusi Lusi
Afiyet olsun tatlim.kereviz salatasi ben her sekilde gaz yapiyor turp gb su da mi bekletmek.lazim.ki

Kızlar misafirlerim iki gün kalacak ben buralarda olamıyorum bu ara. Menumu yazıyorum saatler biraz karışık olabilir.sabahtan beri yediklerini yazayım
Sabah bir yumurta iki kaşık peynir salatası bir minik dilim börek
Ara
İki parça kome (memleketten geldi)
Aksam
İki kepçe mercimek çorbası
Etli güveç bir tabak
İki kaşık pilav
Bugün biraz cozutmus olabilirim. Of ya memleketten helva bile getirmişler mis gibi dolapta duruyor. Napicam bilmem moral verin nolur. Zor tutuyorum kendimi.

Kızlar misafirlerim iki gün kalacak ben buralarda olamıyorum bu ara. Menumu yazıyorum saatler biraz karışık olabilir.sabahtan beri yediklerini yazayım
Sabah bir yumurta iki kaşık peynir salatası bir minik dilim börek
Ara
İki parça kome (memleketten geldi)
Aksam
İki kepçe mercimek çorbası
Etli güveç bir tabak
İki kaşık pilav
Bugün biraz cozutmus olabilirim. Of ya memleketten helva bile getirmişler mis gibi dolapta duruyor. Napicam bilmem moral verin nolur. Zor tutuyorum kendimi.
obur gunler toparlarsan biseycik olmaz yarin protein ve sebze ye karb alma

Afiyet olsun tatlim.kereviz salatasi ben her sekilde gaz yapiyor turp gb su da mi bekletmek.lazim.ki
Bende normalde haşlanmış kerevizle yapardım yoğurtlama, ilk defa çiğden yiyorum. Haşlanmışı dokunmuyor bana, inşallah bu da dokunmaz. Gaz için bildiğim tek yöntem de kimyon :KK45:

dunku menumu yazmayi unutmusum
sabah
1 dlm tb ekmegine 4 dlm sucuk 2dllm kasar ile tost
sutlu kahve

ara
ceyrek ayva

peynirli bi tatli 175 cl

16.00 1 lahmacun yesillik ayran

filtre kahve (sekersizz)

19.00 yarim ayva

cay

spor yine yok sayılır.