- 4 Aralık 2015
- 9.847
- 23.282
yok canim bizim diyet cuma basliyor burada :) bugun gel baslabenimki 81.ben pazartesimi başlayım menüleri yazmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim bizim diyet cuma basliyor burada :) bugun gel baslabenimki 81.ben pazartesimi başlayım menüleri yazmaya
ben de baktim pek erimemis. ne varsa memeden gitmis bu ay ya
bel 75->74
gobek deligi 84 ayni
alt gobek 87 ayni
gogus 95->90
basen 99->100 acaba squat popoyu mu buyuttu
ust bacak 58->56
Sagol canim aslinda karin egzersizine yogunlastim ama cok fazla kol da calisiyorum. gogusleri sirti etkiliyor tabi kol calismalari. kolum bayagi inceldi ama cm almayi unutmusumÜst bacak 2 cm az mı , göğüs küçülmüş sırtı iyi çalışmıssın canım.
kol nasıl inceltiyosunuz hangi hareketleri yapıyosunuzSagol canim aslinda karin egzersizine yogunlastim ama cok fazla kol da calisiyorum. gogusleri sirti etkiliyor tabi kol calismalari. kolum bayagi inceldi ama cm almayi unutmusum
dambillarla egzersiz yapiyorum benim kol altlari sarkik oldugundan en cok triceps calistim. sinav plank de calistiriyor.kol nasıl inceltiyosunuz hangi hareketleri yapıyosunuz
Bende sorucam valla, şu kolu nasıl inceltiyorsunuz bana da söyleyin.Sagol canim aslinda karin egzersizine yogunlastim ama cok fazla kol da calisiyorum. gogusleri sirti etkiliyor tabi kol calismalari. kolum bayagi inceldi ama cm almayi unutmusum
Sen düşünce gücüyle eritebülünBende sorucam valla, şu kolu nasıl inceltiyorsunuz bana da söyleyin.
jillian beginner 3 u 2 kiloluk dambillarla yapinca kollarda derman kalmiyorBende sorucam valla, şu kolu nasıl inceltiyorsunuz bana da söyleyin.
Plank ne kadar durabiliyorsun ?dambillarla egzersiz yapiyorum benim kol altlari sarkik oldugundan en cok triceps calistim. sinav plank de calistiriyor.
youtubeda egzersizler var ama ben en cok jillian beginner shred yapiyodum.
Oki doki plank bizim işimiz moood onPlank çok etkili ben geçen gün zorla 1 dk peşine 45 sn durdum iki gün ağrıdı karın kaslarım Lusi sen de istersen plankı dene
Oki doki plank bizim işimiz moood on
1 dk 15 snPlank ne kadar durabiliyorsun ?
1 dk 15 sn
[/QUOTE
Aslinda plank programı uygulanabilir senin süren super geliştirebilirsin daha da ..
1 kisinin takima etkisi iste arkadaslar. luteb yarim kilo vereyd ya da hic listede olmayaydi. 1. olmustuk :)***3.Takım 653.Etap ***
pisi pisi kopatim(64.2/63.3/0.9/%1.40)
Canim cocuklarim(66.1/65.9/0.2/%0.30)
Luteb03(67.5///%) 1.kez bildirimde bulunmadi
hande_buse (66.1/65.3/0.8/%1.21)
Dildev(76.6/76.2/0.4/%0.52)
SekerMandalinasi(72.8/71.4/1.4/%1.92)
herderdedeva(72.3/71.3/1/%1.38)
3. Takım ortalamasi :%0.961
***3.Takım 653.Etap Free Liste***
kedilovic(63/61.8/1.2/%1.90)
unutmam dedin unuttun bak :) aylik bilancoya baslangic kilonu 72.9 olarak ekliyorum. biraz daha aktif olmalisin. gunde 5 mesaj (beklenmedik durumlar haric) sart.Ay tamam unutmam bu sabah dayanamayip ciktim 72.9 cikti inanamadm 74.0 kiliyla basladim 3 gunde nasil gitti odemmi gitti acaba