Özgüvenli tavrına saygı duyuyorum tabi ama beni geçebileceğin düşüncesi nasıl filizlendi ilginçyazdim kedi yazdim. haftaya ben yenince benim mesajim cok daha aci olucuk
tamam canim deneyecegim.
ben de sinavi dizler yerde cekiyorum. sadece 2 tane duz cekebiliyorum.
zaten beni öldüren seyler ziplamalar.
Saol canım. Olur valla, yazmalı çizmeli herşeye varımValla öyle olduk yaa maşallah bize
Ben varııııım
Varım kuzuuum bende tartı fotoğrafımı atayım
Ne dersin bizde profilimize birşeyler yazdıralım mı rakibem
Aminn canım hepimizin başarıları devam etsin inşalllaah
O kadar güzel anlatmışsın ki kendim yazsam anca bu kadar olurdu. Ağzına sağlık!
Aa negatif insanlar kısmını şimdi gördüm. Benim şöyle bir karakterim var. Bir insanı ya severim, yada görmezden gelirim. Sevmediğim bir insana selam veresim bile gelmez, o nedenle etrafımda benim canımı sıkacak pek insan olmuyor. En son eski eşim vardı, gönderdim gitti. Hiç kimse benden önemli değil, yada senden, yada herhangi birinden. Kendime saygı duyuyorum çok, çok inanıyorum, çok güveniyorum. Ve sanırım en büyük kazancım, kendi kendime yetiyor olmak. Tevekkül et, şükret. Şu hayatta telafisi olmayan 2 şey var, biri ölüm, diğeri zaman. Ölüm hepimiz için, ona çare yok, ama ne olur kızlar herhangi biri için, yada herhangi birşey için bugününüzü heba etmeyin. Siz varsanız var üzüntü, sevinç, dert, çare.. Siz yoksanız ne önemi var. Önce siz! Herkes kalbinin, niyetinin ekmeğini yer. Ve öfke, kin gibi duygular sizi inanılmaz zedeler. Boşverin keyfinize bakın, kendinize çok iyi bakın ki sevdikleriniz mutlu olsun.
Catkapi misafir geldi kızlar çok özür dilerim.
cok iyi yapmissin canim.Vardı canım, narsistti. O haklı olduğunu düşünsün, ki asla haksız olmak gibi bir ihtimali yoktu, sen yeminler et, saatlerce dil dök, kurana el bas hiçbir önemi yoktu. Aile kavramını oturtamamıştı, kendi ailesiyle anasını babasını ayrı yerlere koymayı beceremedi. Hoş, anası babası da buna pek müsaade etmiyordu. Farkettim ki, bana, bana ait değerlere saygısını yitirmiş, ve asla konuşarak bir yere varılmayacak, kendime olan saygım zedelenmeden bitirdim. Oysa ki, huzurum bozulmasın diye herşeye tamam diyen, mutlu oluyor diye bütün kararları ona bırakan, her zaman saygı ve sevgiyle anılan, herkese karşı seviyeli, çalışkan bir insanım. Ama yetmiyormuş. Üzüldüğümü düşünmeyin, iş arkadaşlarım bile maaş bordrosunda soyadım değişince anladılar. Şu hayatta kendim için yapabileceğim en iyi şeydi sanırım bu kararı vermek. Ama senin durumun için, eğer eşin konuşulabilir, hatalarını kabul edecek olgunluğa sahip ve saygısızlık yapacak kadar fevri değilse, ve sevgin tükenmediyse savaşmaya değer kuzum.
senin iki hafta ust uste guzel kilo verdigin nerde gorulmus.Özgüvenli tavrına saygı duyuyorum tabi ama beni geçebileceğin düşüncesi nasıl filizlendi ilginç
bi dee acımasız bişiler düşünüyorsun allahım herkese pisikopat özgüveni ver yerabbüleeaminnn
olsun canim. az da olsa eksiyle geldin hosgeldin :)Catkapi misafir geldi kızlar çok özür dilerim.
Önceki hafta 76.6
Bu hafta 76.2
Fark 0.4
Yüzde 0.52
Elimdeki tramisunun krema kaşığını yere bırakıyorum şuan öğlenki peynirli makarnayı da erittim mi tamamdır bu işcok iyi yapmissin canim.
bilmiyorum esim duzelir mi pek umudum yok.
narsit
senin iki hafta ust uste guzel kilo verdigin nerde gorulmus.
hadi bakalim odemlerin gitti simdi gercek savas baslasin
olsun canim. az da olsa eksiyle geldin hosgeldin :)
hahah ne o havlu mu attinElimdeki tramisunun krema kaşığını yere bırakıyorum şuan öğlenki peynirli makarnayı da erittim mi tamamdır bu iş
Sen haftaya sabitsin naaa buraya yazıyorum ben de Allah ne verdiyse
Oo yea süpersin bebişimCatkapi misafir geldi kızlar çok özür dilerim.
Önceki hafta 76.6
Bu hafta 76.2
Fark 0.4
Yüzde 0.52
Yok bornoz
hahah ne o havlu mu attin
haftaya daha da iyi olacak
Allah yardımcın olsun canım. Zor süreçler.. Sende psikolojik baskı yaşıyor musun bilmiyorum. En çok zarar veren o oluyor çünkü. Yavaş yavaş kapana kısılmıştım. Sen yapamazsın, beceremezsin, halledemezsin.. gibi cümleler, senin ailen şöyle, arkadaşların böyle.. gibi bana ait şeyleri hiçe saymalar. Ben kendi başıma olsaydım belki alttan alırdım, ama bir bebeğim var benim. Çocuğum için verilecek her kararda kaybetmeye mahkum olduğum bir savaşa girecektim ben. Kazanma ihtimalim yok ona karşı çünkü. E ben bu hayata bir daha gelmeyeceğim ki, neden göz göre göre mutsuz bir ömre hapsedeyim kendimi? Çocuğumu neden sürekli savaş halinde bir babayla büyütmeye debeleneyim? Ama dediğim gibi, iletişim kurabiliyorsanız ve sevgi saygı bitmediyse bir şans var. Çoğu evlilikler 10 yılda anca oturuyor.cok iyi yapmissin canim.
bilmiyorum esim duzelir mi pek umudum yok.
narsit
9 yili astik. psikolojik baski var bence.Allah yardımcın olsun canım. Zor süreçler.. Sende psikolojik baskı yaşıyor musun bilmiyorum. En çok zarar veren o oluyor çünkü. Yavaş yavaş kapana kısılmıştım. Sen yapamazsın, beceremezsin, halledemezsin.. gibi cümleler, senin ailen şöyle, arkadaşların böyle.. gibi bana ait şeyleri hiçe saymalar. Ben kendi başıma olsaydım belki alttan alırdım, ama bir bebeğim var benim. Çocuğum için verilecek her kararda kaybetmeye mahkum olduğum bir savaşa girecektim ben. Kazanma ihtimalim yok ona karşı çünkü. E ben bu hayata bir daha gelmeyeceğim ki, neden göz göre göre mutsuz bir ömre hapsedeyim kendimi? Çocuğumu neden sürekli savaş halinde bir babayla büyütmeye debeleneyim? Ama dediğim gibi, iletişim kurabiliyorsanız ve sevgi saygı bitmediyse bir şans var. Çoğu evlilikler 10 yılda anca oturuyor.
hadi bakalimYok bornoz
Sen hayal dünyanda yaşarken
Ben 60 ları görüyor olacaum
Aman unutma adresini yaz,
Sana pembe hülyalı kart atacaum
Şiir bile yazarum bah hele bah bahh
Bel dedin de bi ölçülerimi kontrol edeyim 60 lık paltolona girdim hüpp diyehadi bakalim
el mi yaman bel mi yaman
ben de baktim pek erimemis. ne varsa memeden gitmis bu ay yaBel dedin de bi ölçülerimi kontrol edeyim 60 lık paltolona girdim hüpp diye
Göbek farkıyla tabi o yerçekimine yenik baş aşağı
Bi ay oldu muydu yav bi paltolon var onu da deneyimben de baktim pek erimemis. ne varsa memeden gitmis bu ay ya
bel 75->74
gobek deligi 84 ayni
alt gobek 87 ayni
gogus 95->90
basen 99->100 acaba squat popoyu mu buyuttu
ust bacak 58->56
3 hafta olmus galibaBi ay oldu muydu yav bi paltolon var onu da deneyim
Anacuuum bi haftada bi beden gitmişin bize geldiğinde böyle değildin dedi
benimki 81.ben pazartesimi başlayım menüleri yazmaya@swtyheart ve E Etlibutlu
kizlar bu sabahki kilolarinizi yazar misiniz?
deneme surecinde aktif olmak cok onemli bu arada