- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
İnşallah emeklerimiz zayii olmaazBen listede değilim benim size faydam olmayacak
Ama Sizinkiler yeter inşallah bildirim yapmayan olmazo zaman emekler zayii olur işte
mukemmel senin yaglarla beraber benim de icimin yaglari eridi.Ve işte cuma tartım,
Eki Görüntüle 2567052
Geçen hafta=72.8
Bu hafta=71.4
Fark=1.4
Yüzde=1.923
72 de bir süre kalırım sanıyordum. Ama bitti gitti
harika canim :) gelsin 6 li rakamlar.Geçen hafta: 72,3
Bu hafta: 71,3
Fark: 1
Yüzde: 1,38
cok iyi canim. demek isteyince oluyormus :)
vay kedi vayyyyBen de paylaşayım tebrikleri bilahere alırum
Sismaniye Nerdesin minnoşum zabah bebe mesaisini bitir hele gel seni bekliyoruz
Geçen hafta : 63
Bu hafta : 61.8
Giden:1.2
Yüzde: 1.9
Eki Görüntüle 2567072
iftardan 1 saat önce geç olmaz mi en geç ben 3 gibi paylaşırım insallahtamam canim sen iftardan 1 saat once falan paylas. unutma ama :)
hiit i ben de inceledim ama kardioya alisik olmayanin direkt baslayabilecegi bisey degil. sen zumbadan antramanliymissin. ben nefes nefese kalbim agzimda yarida cikiyorumKuzum bak sana hemen tiyomu söyleyim. Ilk önce zumba videolarıyla başladım aslında, hem eyleneyim hemde aktivitem uzun sürsün diye. Sonra 1 saatte 500 kalori yaktırdığını iddia eden videoları takip ettim uzunca bir süre. Gerçekten kilo verdim. Ama benim öyle 1 saat spora ayırıp sonra bütün gün ruh gibi gezecek bir yapım yok. Araştırmalarım sonucu hiit kardiyo yu keşfettim. Fitcifitolur diye bir kanal var, adamın hafta hafta tabatayla (yani zamanlamayla) çalışmaları var. Çalışmalar 15 dk ile başlıyor, seviye seviye artıyor. İşte bu çalışmayla inanılmaz inceldim. Şimdi yapamıyorum, sabah sırf bunun için erken kalkıyorum, 5 dk geçmeden çocuğum da kalkıyor. Akşamları da bayılıp kalıyorum.. @hande_buse
Ben varım.mukemmel senin yaglarla beraber benim de icimin yaglari eridi.
harika canim :) gelsin 6 li rakamlar.
rakibenle ayni kilo oldunuz sayilir. bu hafta da devam edin futbolda bile iki kez karsilasiyor ayni takim
hafta 64ler
vay kedi vayyyy
benimle yarismayi mi bekliyodun 61lere düsmek icin. sonuna kadar umut ettim senin hata yapmani yarisi birakmadim. masallah hirsina gurban
haftaya da ayni hirsla devam
bugun okul yok cocuklara kaptan arkadaslar gelemezse bile ben paylasabilirim. sen 5 ten once bildir yeter :)iftardan 1 saat önce geç olmaz mi en geç ben 3 gibi paylaşırım insallah
muhteşem ötesiBen de paylaşayım tebrikleri bilahere alırum
Sismaniye Nerdesin minnoşum zabah bebe mesaisini bitir hele gel seni bekliyoruz
Geçen hafta : 63
Bu hafta : 61.8
Giden:1.2
Yüzde: 1.9
Eki Görüntüle 2567072
Tmm cnmbugun okul yok cocuklara kaptan arkadaslar gelemezse bile ben paylasabilirim. sen 5 ten once bildir yeter :)
Canım bir dene, dediğim kanala bir bak youtube dan. Eğer yorulursan, hareketleri yavaşlat ama o süre içinde devam et. Ben hala şınav çekemiyorum mesela, kaldırmıyor kollarım bedenimi. Dizlerimi yere koyarak yapıyorum. Yada jump lunge yapamıyorum hala, zıplamadan olduğum yerde yapıyorum. Amaç kalp ritmini hızlı arttırıp yavaşlatmak. Böylelikle spor bittikten sonra bile kalori harcamaya devam ediyorsun.hiit i ben de inceledim ama kardioya alisik olmayanin direkt baslayabilecegi bisey degil. sen zumbadan antramanliymissin. ben nefes nefese kalbim agzimda yarida cikiyorum
Teşekkür ederim canım
İyisin balımm maaşallah şu kiloya ulaşmanda katkım varsa ne mutlu banaevet daha fazla bekleyemedim
gecen hafta 64.2
bu hafta 63.3
-900 gr
yuzde 1.40
fena degil beLusi
rovansini alicammm bu hafta gevseme sakin
yazdim kedi yazdim. haftaya ben yenince benim mesajim cok daha aci olucukİyisin balımm maaşallah şu kiloya ulaşmanda katkım varsa ne mutlu bana
Profil mesajını değiştir bakalım ne yazsan ne yazsan
"En çıtır kedi @kediloviç" yaz madem
tamam canim deneyecegim.Canım bir dene, dediğim kanala bir bak youtube dan. Eğer yorulursan, hareketleri yavaşlat ama o süre içinde devam et. Ben hala şınav çekemiyorum mesela, kaldırmıyor kollarım bedenimi. Dizlerimi yere koyarak yapıyorum. Yada jump lunge yapamıyorum hala, zıplamadan olduğum yerde yapıyorum. Amaç kalp ritmini hızlı arttırıp yavaşlatmak. Böylelikle spor bittikten sonra bile kalori harcamaya devam ediyorsun.
Aa negatif insanlar kısmını şimdi gördüm. Benim şöyle bir karakterim var. Bir insanı ya severim, yada görmezden gelirim. Sevmediğim bir insana selam veresim bile gelmez, o nedenle etrafımda benim canımı sıkacak pek insan olmuyor. En son eski eşim vardı, gönderdim gitti. Hiç kimse benden önemli değil, yada senden, yada herhangi birinden. Kendime saygı duyuyorum çok, çok inanıyorum, çok güveniyorum. Ve sanırım en büyük kazancım, kendi kendime yetiyor olmak. Tevekkül et, şükret. Şu hayatta telafisi olmayan 2 şey var, biri ölüm, diğeri zaman. Ölüm hepimiz için, ona çare yok, ama ne olur kızlar herhangi biri için, yada herhangi birşey için bugününüzü heba etmeyin. Siz varsanız var üzüntü, sevinç, dert, çare.. Siz yoksanız ne önemi var. Önce siz! Herkes kalbinin, niyetinin ekmeğini yer. Ve öfke, kin gibi duygular sizi inanılmaz zedeler. Boşverin keyfinize bakın, kendinize çok iyi bakın ki sevdikleriniz mutlu olsun.Süper ya nasıl bir motivasyon kaynağı pantoln daraltmak .Halen devam ediyor musun şınav, squat vs çalışmaya
Ben üzüldüğümde moralim bozuk olduğunda siniyorum hiçbirşey yapasım gelmiyor negatif insanlar sömürüyor beni inşallah bir daha da yaşamam o durumları. Bugün baktım ebru karaduman ın 4 haftalık egzersiz programı var onu yapmak istiyorum. haftasonuda leg magic için zaman açarsam baacak basen için güzel olacağın düşünüyorum.
tebrik ederim canim ben de esimi eski yapmaya ugrasiyorum ama senin kadar guclu olamiyorum. seni negatif etkilemekten baska buyuk kusuru var miydi?Aa negatif insanlar kısmını şimdi gördüm. Benim şöyle bir karakterim var. Bir insanı ya severim, yada görmezden gelirim. Sevmediğim bir insana selam veresim bile gelmez, o nedenle etrafımda benim canımı sıkacak pek insan olmuyor. En son eski eşim vardı, gönderdim gitti. Hiç kimse benden önemli değil, yada senden, yada herhangi birinden. Kendime saygı duyuyorum çok, çok inanıyorum, çok güveniyorum. Ve sanırım en büyük kazancım, kendi kendime yetiyor olmak. Tevekkül et, şükret. Şu hayatta telafisi olmayan 2 şey var, biri ölüm, diğeri zaman. Ölüm hepimiz için, ona çare yok, ama ne olur kızlar herhangi biri için, yada herhangi birşey için bugününüzü heba etmeyin. Siz varsanız var üzüntü, sevinç, dert, çare.. Siz yoksanız ne önemi var. Önce siz! Herkes kalbinin, niyetinin ekmeğini yer. Ve öfke, kin gibi duygular sizi inanılmaz zedeler. Boşverin keyfinize bakın, kendinize çok iyi bakın ki sevdikleriniz mutlu olsun.
Vardı canım, narsistti. O haklı olduğunu düşünsün, ki asla haksız olmak gibi bir ihtimali yoktu, sen yeminler et, saatlerce dil dök, kurana el bas hiçbir önemi yoktu. Aile kavramını oturtamamıştı, kendi ailesiyle anasını babasını ayrı yerlere koymayı beceremedi. Hoş, anası babası da buna pek müsaade etmiyordu. Farkettim ki, bana, bana ait değerlere saygısını yitirmiş, ve asla konuşarak bir yere varılmayacak, kendime olan saygım zedelenmeden bitirdim. Oysa ki, huzurum bozulmasın diye herşeye tamam diyen, mutlu oluyor diye bütün kararları ona bırakan, her zaman saygı ve sevgiyle anılan, herkese karşı seviyeli, çalışkan bir insanım. Ama yetmiyormuş. Üzüldüğümü düşünmeyin, iş arkadaşlarım bile maaş bordrosunda soyadım değişince anladılar. Şu hayatta kendim için yapabileceğim en iyi şeydi sanırım bu kararı vermek. Ama senin durumun için, eğer eşin konuşulabilir, hatalarını kabul edecek olgunluğa sahip ve saygısızlık yapacak kadar fevri değilse, ve sevgin tükenmediyse savaşmaya değer kuzum.tebrik ederim canim ben de esimi eski yapmaya ugrasiyorum ama senin kadar guclu olamiyorum. seni negatif etkilemekten baska buyuk kusuru var miydi?
Valla öyle olduk yaa maşallah bizemukemmel senin yaglarla beraber benim de icimin yaglari eridi.
harika canim :) gelsin 6 li rakamlar.
rakibenle ayni kilo oldunuz sayilir. bu hafta da devam edin futbolda bile iki kez karsilasiyor ayni takim
hafta 64ler
vay kedi vayyyy
benimle yarismayi mi bekliyodun 61lere düsmek icin. sonuna kadar umut ettim senin hata yapmani yarisi birakmadim. masallah hirsina gurban
haftaya da ayni hirsla devam
Varım kuzuuum bende tartı fotoğrafımı atayım
Aminn canım hepimizin başarıları devam etsin inşalllaah
O kadar güzel anlatmışsın ki kendim yazsam anca bu kadar olurdu. Ağzına sağlık!Aa negatif insanlar kısmını şimdi gördüm. Benim şöyle bir karakterim var. Bir insanı ya severim, yada görmezden gelirim. Sevmediğim bir insana selam veresim bile gelmez, o nedenle etrafımda benim canımı sıkacak pek insan olmuyor. En son eski eşim vardı, gönderdim gitti. Hiç kimse benden önemli değil, yada senden, yada herhangi birinden. Kendime saygı duyuyorum çok, çok inanıyorum, çok güveniyorum. Ve sanırım en büyük kazancım, kendi kendime yetiyor olmak. Tevekkül et, şükret. Şu hayatta telafisi olmayan 2 şey var, biri ölüm, diğeri zaman. Ölüm hepimiz için, ona çare yok, ama ne olur kızlar herhangi biri için, yada herhangi birşey için bugününüzü heba etmeyin. Siz varsanız var üzüntü, sevinç, dert, çare.. Siz yoksanız ne önemi var. Önce siz! Herkes kalbinin, niyetinin ekmeğini yer. Ve öfke, kin gibi duygular sizi inanılmaz zedeler. Boşverin keyfinize bakın, kendinize çok iyi bakın ki sevdikleriniz mutlu olsun.