Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ve işte cuma tartım,
Eki Görüntüle 2567052
Geçen hafta=72.8
Bu hafta=71.4
Fark=1.4
Yüzde=1.923
72 de bir süre kalırım sanıyordum. Ama bitti gitti
mukemmel senin yaglarla beraber benim de icimin yaglari eridi.
Geçen hafta: 72,3
Bu hafta: 71,3
Fark: 1
Yüzde: 1,38
harika canim :) gelsin 6 li rakamlar.
rakibenle ayni kilo oldunuz sayilir. bu hafta da devam edin futbolda bile iki kez karsilasiyor ayni takim
Günaydınnnn kizceler
Geçen hafta sabittim 66.1
Bu hafta 65.3
Fark 0.80 yüzden 1.21 Lusi
cok iyi canim. demek isteyince oluyormus :)
hafta 64ler
Ben de paylaşayım tebrikleri bilahere alırum

Sismaniye Nerdesin minnoşum zabah bebe mesaisini bitir hele gel seni bekliyoruz

Geçen hafta : 63
Bu hafta : 61.8
Giden:1.2
Yüzde: 1.9

Eki Görüntüle 2567072
vay kedi vayyyy
benimle yarismayi mi bekliyodun 61lere düsmek icin. sonuna kadar umut ettim senin hata yapmani yarisi birakmadim. masallah hirsina gurban
haftaya da ayni hirsla devam

hiit i ben de inceledim ama kardioya alisik olmayanin direkt baslayabilecegi bisey degil. sen zumbadan antramanliymissin. ben nefes nefese kalbim agzimda yarida cikiyorum

Ben varım. herderdedeva da kabul ederse haftaya devam

hiit i ben de inceledim ama kardioya alisik olmayanin direkt baslayabilecegi bisey degil. sen zumbadan antramanliymissin. ben nefes nefese kalbim agzimda yarida cikiyorum
Canım bir dene, dediğim kanala bir bak youtube dan. Eğer yorulursan, hareketleri yavaşlat ama o süre içinde devam et. Ben hala şınav çekemiyorum mesela, kaldırmıyor kollarım bedenimi. Dizlerimi yere koyarak yapıyorum. Yada jump lunge yapamıyorum hala, zıplamadan olduğum yerde yapıyorum. Amaç kalp ritmini hızlı arttırıp yavaşlatmak. Böylelikle spor bittikten sonra bile kalori harcamaya devam ediyorsun.

evet daha fazla bekleyemedim
gecen hafta 64.2
bu hafta 63.3
-900 gr
yuzde 1.40
fena degil be Lusi
rovansini alicammm bu hafta gevseme sakin
İyisin balımm maaşallah şu kiloya ulaşmanda katkım varsa ne mutlu bana
Profil mesajını değiştir bakalım ne yazsan ne yazsan
"En çıtır kedi @kediloviç" yaz madem

İyisin balımm maaşallah şu kiloya ulaşmanda katkım varsa ne mutlu bana
Profil mesajını değiştir bakalım ne yazsan ne yazsan
"En çıtır kedi @kediloviç" yaz madem
yazdim kedi yazdim. haftaya ben yenince benim mesajim cok daha aci olucuk
tamam canim deneyecegim.
ben de sinavi dizler yerde cekiyorum. sadece 2 tane duz cekebiliyorum.
zaten beni öldüren seyler ziplamalar.

Aa negatif insanlar kısmını şimdi gördüm. Benim şöyle bir karakterim var. Bir insanı ya severim, yada görmezden gelirim. Sevmediğim bir insana selam veresim bile gelmez, o nedenle etrafımda benim canımı sıkacak pek insan olmuyor. En son eski eşim vardı, gönderdim gitti. Hiç kimse benden önemli değil, yada senden, yada herhangi birinden. Kendime saygı duyuyorum çok, çok inanıyorum, çok güveniyorum. Ve sanırım en büyük kazancım, kendi kendime yetiyor olmak. Tevekkül et, şükret. Şu hayatta telafisi olmayan 2 şey var, biri ölüm, diğeri zaman. Ölüm hepimiz için, ona çare yok, ama ne olur kızlar herhangi biri için, yada herhangi birşey için bugününüzü heba etmeyin. Siz varsanız var üzüntü, sevinç, dert, çare.. Siz yoksanız ne önemi var. Önce siz! Herkes kalbinin, niyetinin ekmeğini yer. Ve öfke, kin gibi duygular sizi inanılmaz zedeler. Boşverin keyfinize bakın, kendinize çok iyi bakın ki sevdikleriniz mutlu olsun.

tebrik ederim canim ben de esimi eski yapmaya ugrasiyorum ama senin kadar guclu olamiyorum. seni negatif etkilemekten baska buyuk kusuru var miydi?

tebrik ederim canim ben de esimi eski yapmaya ugrasiyorum ama senin kadar guclu olamiyorum. seni negatif etkilemekten baska buyuk kusuru var miydi?
Vardı canım, narsistti. O haklı olduğunu düşünsün, ki asla haksız olmak gibi bir ihtimali yoktu, sen yeminler et, saatlerce dil dök, kurana el bas hiçbir önemi yoktu. Aile kavramını oturtamamıştı, kendi ailesiyle anasını babasını ayrı yerlere koymayı beceremedi. Hoş, anası babası da buna pek müsaade etmiyordu. Farkettim ki, bana, bana ait değerlere saygısını yitirmiş, ve asla konuşarak bir yere varılmayacak, kendime olan saygım zedelenmeden bitirdim. Oysa ki, huzurum bozulmasın diye herşeye tamam diyen, mutlu oluyor diye bütün kararları ona bırakan, her zaman saygı ve sevgiyle anılan, herkese karşı seviyeli, çalışkan bir insanım. Ama yetmiyormuş. Üzüldüğümü düşünmeyin, iş arkadaşlarım bile maaş bordrosunda soyadım değişince anladılar. Şu hayatta kendim için yapabileceğim en iyi şeydi sanırım bu kararı vermek. Ama senin durumun için, eğer eşin konuşulabilir, hatalarını kabul edecek olgunluğa sahip ve saygısızlık yapacak kadar fevri değilse, ve sevgin tükenmediyse savaşmaya değer kuzum.

Son düzenleme:
Valla öyle olduk yaa maşallah bize
Ben varııııım
Ben varım. herderdedeva da kabul ederse haftaya devam
Varım kuzuuum bende tartı fotoğrafımı atayım
Ne dersin bizde profilimize birşeyler yazdıralım mı rakibem
SekerMandalinasi herderdedeva sizleride tebrik ediyorum kizlar basarilarinizin devamını diliyorum
Aminn canım hepimizin başarıları devam etsin inşalllaah
O kadar güzel anlatmışsın ki kendim yazsam anca bu kadar olurdu. Ağzına sağlık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…